Daca tot nu ai ce face acasa cu pandemia asta, iar copiilor le place
DE CE NU?!?
chiar mi se pare O IDEE FOARTE BUNA
BRAVO!
Multumesc,si mie mi s-a parut interesant pentru copilasi, fetita cea mare, ca ea m-a ajutat mai mult era super fericita, ma pupa intruna, ii place foarte mult sa facem activitati de astea!
Super, repeta faza cand poti, sa iti faci copii fericiti in felul asta e chiar extraordinar pentru toti
Nu, sunt ortodoxa, fac asta pentru ca mi se pare interesant pentru copilasii mei, asta imi doream si eu cand eram mica asa ca am banuit ca le va placea, lucru care s-a si intamplat. Am cautat pur si simplu pe yt Decoratiuni pentru Paste si am facut de acolo!
Ok. Imi place ceea ce faci pentru copii. Eu decorez doar de sarbatorile de la sfarsit de an.
Păi e bine că le dai activitate că din ce văd cu decorațiuni hand made. Dar eu nu mai sunt nici la vâsta să am plăcere pe așa ceva, și și să dau banii pe decorații de paște mi se pare inutil.
Noi am facut iepurasi din hartie glasata, morcovi tot la fel, cosulete cu un iepuras pe ele, am facut flori din hartie creponata colorata sa dam un aer de primavara si cam atat!
babypowder87 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: