Asta vreau sa il dau la o familie nu la stat
La stat sunt conditi mizere
Corect
Contacteaza-l pe Facebook pe https://www.facebook.com/cutov.cristian sau la telefon 0768389591. Te va ajuta in legatura cu problema ta cu bebe
O sa regreti toata viata, si vei trai in nesiguranta, si cu intrebarea ce-ar fi fost daca-ar fi fost.
Bebe o sa creasca mare, si o sa vrea sa-si cunoasca mama reala.
Te va cauta. Isi va frange inima cand va afla, ca a fost adoptat, si ca parintii lui adoptivi nu sunt si cei naturali.
Isi vor bate joc de el toti la scoala, ca e adoptat.
Eu as fi facut pe dracu in 4 sa il tin. Au mai fost si alte mame tinere, si s-au descurcat. O sa fii o mamica tanara, si cand el va avea 18 ani, o sa fie mandru ca are o mamica asa tanara ca tine.
Mai gandeste-te.
Cunosc si eu pe cineva care se chinuie sa faca un bebe de multi ani si si-ar dori unul, sunt oameni buni, insa nici prin cap nu mi-ar trece, sa n-aibe bebe pe mama lui naturala langa el.
Stiu o familie care vrea sa infieze. Sunt oameni foarte buni. Suna-i. Garantez pentru ei. 0749933994. Trimite un mesaj si vorbeste cu ei
Buna imi poti da Facebook-ul lor?
Serios? Si niciodata nu te vei gandi ca undeva creste copilul tau fara tine, ce face el, daca ingrijit corect, daca iti seamana tie, etc? E mult de scris aici, dar nu stiu daca merita!
O gândire foarte buna! Te felicit pentru alegerea ta! Respectul meu!
Mama mea l-a născut pe fratele mare la 15 ani, l-a păstrat, fără să vrea, încerca să-și rănească burta să se loveasca ca sa scape de el, dar și-a dat seama că v-a ajunge ceva, așa că a păstrat copilul, Tatăl fiind în armată. Ar putea fi o idee groaznică, sigur nu vei regreta pe viitor, ar putea fi greu dar merită!
Buna
Am pastrat-o
Am o fetiță minunata de 6 luni
Nu stiu cum am putut avea asemenea gandire ca sa o las
Acum ea e totul pentru mine restul sunt doar nimicuri
Cristi3108 întreabă: