Bună. Am și eu niște probleme. Sunt o persoană cu dizabilități de învățare. Știu să scriu corect, număr, citesc, folosesc telefonul, mă spăl singură, mă îmbrac singură, mă exprim,...? (mai mult)
Am auzit ca Nicușor Dan vrea introducerea in Constituție a dreptului la avort! Mama spune ca avortul este cel mai rău care s- a putut intampla lumii! Îmi doresc sa aflu și părerea voastră, dacă...? (mai mult)
De ce ceasul se tine la mâna stângă și nu la dreapta?
Pun aceasta intrebare din pura curiozitate si vreau sa va zic ca nu este niciun raspuns corect sau gresit la ea. Daca sa zicem ca vi s- ar oferi ocazia sa traiti intr- o societate in care, in limitele...? (mai mult)
Buna tuturor! Ce părere aveți despre faptul că am refuzat să mai ies cu un bărbat care nu știe să scrie corect gramatical? El voia o relație serioasă cu mine. Cuvinte gen "prieteni mei", "ați...? (mai mult)
Daca esti om de afaceri poti trai fara sa muncesti deloc? Si sa-ti castigi banii doar spunandu-le angajatilor ce sa faca, incepand cu persoana pe care o angajezi sa iti administreze firma/afacerea?
Îmi poate recomanda cineva ceva sau anuminte ceaiuri pentru creșterea sânilor? Multumesc
Bună fetelor, am și eu o dilemă dacă o pot numi așa poate multe fete vă veți regăsi în această treabă vreau să vă aud părerea. Eu cu soțul meu stau de 5 ani și în acești 5 ani ...? (mai mult)
De ce ma balonez de la orice mănânc? și gen ma balonez foarte rău!
Vreau sa ma las de fumat dar nu pot. dati mi niste sfaturi
Cum se poate verifica sa poti avea certitudinea 100% ca doar proprietarul laptopului poate avea acces la el, fara ca si altcineva, cu abilitati IT, sa poata accesa si vedea ce e in el de la distanta?
Salut! Am o problema.Am 27 de ani, sunt baiat si imi doresc o prietena foarte mult.Mi- ar placea mult sa fac sex cu o fata, dar din pacate nu ma prea plac fetele.Sunt o persoana introvertita si antisociabila.de...? (mai mult)
Salut, mai sunt si alte optiuni in afara de contul de economii unde pot baga banii si sa fac ceva cu ei? Vreau sa pun si eu cate 1000- 2000 lei pe luna deoparte si ma gandeam sa ii bag in ceva, am pus...? (mai mult)
Iubita mea și cu mine avem certuri pe tema carierei! De exemplu ea isi dorește foarte mult sa lucreze în străinătate ca asistenta sau la un magazin cu suveniruri ori un call center dar eu sunt realist...? (mai mult)
Daca mă penetrează soțul în fund tare și eu sunt uscata ce pățesc?
Buna. Azi mi- am parcat masina regulamentar, am lasat si spatiu ca oricine vine sa se poata incadra, insa ca prin "minune" a fost lovita. Persoana a plecat de la locul incidentului, voi cauta maine. ...? (mai mult)
Ce să fac dacă sunt prost de dau în gropi?
Salut. Locuiesc in Germania intr- un sat mic si nu mai am niciun prieten. Ultimul pe care il cunosteam s- a intors in tara. Ce pot face in situatia asta tragica? Momentan nici nu lucrez si ma plictisesc...? (mai mult)
Daca o tipa simpla se marita cu un bogatan, ii face si copil, iar dupa niste ani apar neintelegeri si decide sa divorteze, bogatanul e obligat sa isi imparta toata averea cu ea la partaj?
Ma poate ajuta cineva cu indicatii cum sa construiesc un wc la curte?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!