Buna dimineața tpu.stiu că îmi vor sari destui in cap la ce voi spune.sincer îmi doresc să fac o boală sa nu mai pot merge singur nici până la baie.stiti denumiri de boli legate de așa ceva? Ofer...? (mai mult)
Am nevoie de parerea voastra ca sa inteleg o situatie, pentru ca ori am eu standarde prea inalte, ori barbatii chiar sunt mai prosti decat un copil de 5 ani. Pur și simplu nu știu ce să mai cred și...? (mai mult)
S-au implinit 9 ani de la tragedia din clubul colectiv credeti ca s-a schimbat ceva!
Salut, astazi am dat niste banuti unei femei care cersea si dupa am intrat si i- am cumpărat di o paine, iar apoi dupa ce i- am dat painea, mi- a cerut si ulei. de ce nu se multumesc cu ce le dai...? (mai mult)
Bună dimineața. Știu ca este o întrebare stupida dar trebuie sa o adresez cumva. Cât câștiga un patron cu 8 angajați în domeniul electricieni în construcții? La noi la firma sunt doi,...? (mai mult)
Cum credeți că se va termina războiul din Ucraina si in cat timp?
De ce mulți zic că Halloween e ceva funny, drăguț, costume, etc, dar mai toți sunt mascați urât, ca drăcușori, schelete sau gen filme de groază!? Ce e "drăguț" in așa ceva?
O prietenă are 13 ani si iubit de 17. ea a zis ca are incredere in el si de ceva timp baiatul ii tot cere poze fara sutien si nu stie ce sa faca pentru ca nu vrea sa l supere si sa se despartă pentru...? (mai mult)
UPC sau Digi? Care este cea mai bună rețeta de Internet din România?
Salut,am o nelamurire,iubitul meu are ceva importiva sexului oral,si mie mi-ar placea,el spune ca e un chin pentru mine, ce as putea face sa il determin sa-i placa si lui?
USR a fost mereu de centru- dreapta? Mi se pare ca partidul era mult mai, , progresist, , inainte, dar acum, cu Lasconi, e mai apropiat de conservatorism. Inca o intrebare: cum a ajuns, de fapt,...? (mai mult)
Dupa ce varsta credeti ca te faci de ras daca te apuci tarziu de scoala de soferi, cand aproape toate celelalte persoane de seama ta au demult permis?
Ce imprimanta sa îmi cumpăr la laptop și de ce?
Buna, am 16 ani si am nevoie urgenta de un raspuns, am fost violata prin urmare am rămas gravida si nu am cum sa fac avort fără acordul părinților etc. Voiam sa cer sfaturi pentru a face avort spontan,...? (mai mult)
Nu am avut niciodată o relație cu o fata și nu am cum sa îmi fac datorita ca nu ma place niciuna, cum e sa fi într-o relație?
Am 13 ani si iubitul meu 17 si de ceva timp imi cere poze nud fara sutien. ce sa fac?
Ce inseamna "prima saptamanii a lunii noiembrie"? Context: cineva mi- a zis ca o sa ma contacteze atunci si nu stiu daca se refera la saptamana asta sau cea viitoare. Si nu, nu pot sa il intreb ca daca...? (mai mult)
De ce lumea vrea Romania in Schengen? Nu ar insemna ca oricine ar putea intra mai usor in tara, inclusiv contrabandistii, imigrantii si alti criminali?
Bună dragilor! Anul trecut am participat la concursul de public speaking de engleza din Brăila și am obtinut rezultatul de 90, 33 puncte. Un punctaj la care nu am visat vreodată, fiind prima mea...? (mai mult)
Salutare, De Halloween se oferă cadouri cunoscutilor, cum se practică în alte țări?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a