Am comandat ieri de pe un site cu tricouri de fotbal(este chinezesc)... am scris satul de unde provin, codul postal strada și județul dar din pacate nu am scris comuna. Credeti ca nu imi va veni comanda...? (mai mult)
Bună seara.catelusa mea(Giorsai)a născut un singur pui, dar l- a născut mort….de ieri cățelușa mănâncă, bea apă, o scot afară, o mângâi, vorbesc cu ea….dar își caută puiul prin casă,...? (mai mult)
Buget: 8- 10 mii euro Motor: pana în 2, ca să evit impozitul mare. Desigur, sa nu ma rupă la consum. Combustibil: diesel (deplasări în oraș și în tara) Cutie: automata Caroserie: suv/ berlina ...? (mai mult)
Deci am o colegă, care îmi este și prietenă, ieri a împlinit 18 ani și aș fi vrut să o învit la un film. Dar ieri la 10 noaptea i- am dat mesaj, am întrebat- o cum a fost ziua ei, cum a petrecut-...? (mai mult)
Eu cu socrii mei ma înțeleg bine dar și cu soțul ma înțeleg super doar ca eu și cu soțul meu ne dorim sa plecam în alta țară amândoi eu am 24 de ani el e puțin mai mare are 27 de ani locuim...? (mai mult)
Ma doare maxilarul drept și urechea
Mă aflu în prima zi a menstruației și azi am observat că fluxul îmi este foarte scăzut și foarte închis la culoare, față de lunile precedente... Când fluxul era unul foarte mare și culoarea...? (mai mult)
Bună TPU! cum pot pune acel emoji de reacție pe story la insta pe tot ecranul? vreau sa- l pun la story ca după sa l bag în repere sa vad cine se uita în repere. am încercat metoda de a trage cu ...? (mai mult)
Salutari. Am primit trista veste ca trebuie sa schimb garnitura de chiuloasa la un audi A6 C7.5 3.0 TDI V6, din câte am înțeles trebuie schimbate amândouă garniturile + distribuția și tot ce se...? (mai mult)
Buna, am autorizate codurile 4719, 4789, 4791 si 4799. Pot vinde cu amanuntul pe internet : tricouri, articole de craciun, cani din ceramica, lumanari? As vrea sa deschid o activitate de Print...? (mai mult)
Salut TPU, dețin o mașinuță pe telecomanda cu un acumulator de 9. 6volti și 700mah, întrebarea mea este cat trebuie să țin la încărcat aceasta baterie? 8 ore?
Bună ziua, am o relație de 3 ani de zile, însă a fost cu dificultăți, mai ales din partea lui. La început totul a fost bine, însă în ultimul timp, a început să mă critice aproape din ...? (mai mult)
Hei am scolioza am un umăr mai sus și mijlocul de la piciorul stâng mai jos sau mai în sus doctorul a spus să fac înot dar îmi este frică ce mă mai poate ajuta să îmi revin
Bună ???? Cineva care și-ar dori să vorbim deschis despre chestii mai intime?
Am un telefon Samsung a15. Am adăugat mai multe persoane de contact în agendă. Am șters o persoană din agendă. Dar când vreau să scriu un sms și accesez agenda îmi apare din nou persoana ...? (mai mult)
Buna seara, aspectul fizic reprezintă un fundament important într-o relație? Persoanele care nu sunt înzestrate cu un fizic plăcut de ce sunt respinse per ansamblu de societate?
Bună TPU! M- a sunat azi un număr și era un bărbat care ma înjura.I- am închis telefonul și când am sunat înapoi, mi- a răspuns o doamna în vârstă, fără legătură cu cel care m- a sunat....? (mai mult)
Salut nu merge să pun intrebare pe TPU
Conform oamenilor de știință, câte dimensiuni exista și de ce? Este posibila călătoria în alte dimensiuni?
Am o colegă care îmi este și în același timp, prietenă. Și acum pe 31 este ziua ei de naștere și nu știu la ce oră să îi dau mesaj de urare, ori la 12 noaptea ori dis de dimineață. Voi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!