Buna ziua, daca am cartela de Digi Mobil cu numar de Spania si numar de Romania, cum pot redirectiona apelurile din Spania pe numarul de Romania? Multumesc
Buna! Parfumurile de pe Notino sau de la Travel Free sunt originale? De ce este diferenta asta mare de pret intre ele si Sephora? La Sephora mi se par foarte scumpe.
Va salut am o întrebare deci care din aceste 2 filme este original? A) https://youtube.com/shorts/IeylRTmBR4I?si=qmpo0ZV4ZxAofy8r sau B) https://youtu.be/hsdBcoDpLTU?si=EdMoiIlZb9vOh6Vg? A existat și...? (mai mult)
Ce parere aveti de serialul,, The vampire diares"? Merita vazut? Am auzit ca e foarte misto!
Bună! mi s- a întâmplat de vreo 3 ori până acum, să mă enervez foarte tare și să simt o stare de moleșeală și să mi amorțească și să mă doară foarte rău mâna stângă, încheietură...? (mai mult)
Salut! Daca eu am domiciliul la Costinesti, imi iau bilet spre localitatea unde se afla facultatea - Bucuresti, si imi cumpar bilet din statia Constanta, pot primi reducerea de student 90%?
Voi cum procedați când sunteți certați la job?! Vă revoltați, considerând că nu e chiar așa?! Plecați capul și dați dreptate șefilor?! Dar mai ales cum vă redresați voi emoțional,...? (mai mult)
Voi merge pentru prima data in București pentru a vedea un artist preferat și sunt curios dacă e posibil să ajung acolo, aștept să inceapă concertul (19:00, Arenele Romane), presupun că se termină...? (mai mult)
Dacă nu fac liceul militar și fac alt liceu iar apoi fac academia militară mai pot crește în grade?
Liceu normal are doar 12 clase, nu? Atunci de ce la seral se fac 13?
Buna, daca am intrebat pe cineva daca ceva este original si acea persoana mi-a rasp,, nu, este 1:1" ce ar trebui sa inteleg prin asta
Bună,unde verific daca autoturismul este in executare silita.
Ce meserii nu necesita in exercitarea practicii lor nici un fel de deontologie profesionala? Stie careva sa-mi de-a vreun exemplu sau exemple?
Buna Pot ambarca cu un ancarcator de 12V 1.4 A Aparat de gaurit si slefuit cu 12V 1, 3A
Va salut am o mare întrebare deci cum poate circula o locomotivă cu diametrul de 3m pe o linie cu diametrul de doar 1, 5m? Adică nu știu dacă așa este da mie mi se pare că diametrul liniei ferată...? (mai mult)
Pot face lean din robitussin junior?
Salut TPU, cer si eu aici un ajutor mare daca se poate cu un raspuns, un prieten a avut cardul conectat la superbet, si cineva i- a spart contul si i- a retras toti banii de pe card(3000 de lei) maine...? (mai mult)
Am o întrebare la cei care cunosc sau poate cei care au pățit. Am avut 2 peruși și unul a murit, erau băiat și fată și fata s- a dus... A rămas doar băiatul. Am vrut să mai cumpăr încă ...? (mai mult)
Bună ziua! Impreună cu prietenul meu am cumpărat o proprietate 50/50. Dacă dorim sa ne racordam la curent (de ex) trebuie sa fim aman2 proprietari de fata sau se poate doar cu unul?! Va...? (mai mult)
Bună,am întrebare: dacă persoana mi-a data contul de tik tok și intru de pe telefonul meu, lui îi apare in telefon ca eu m-am logat de pe telefonul meu pe contul lui? vă mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!