De ce mă dor sânii foarte rău asa pe părțile laterale, și mă iau stari de greață dar trece greața mă ia așa somnul după amiază și când mă trezesc am stare de greață dar trece este posibil...? (mai mult)
Buna, am o mare problema exista vreo posibilitate sa- mi fac bt pay fara a primi acordul părinților din aplicația lor pentru ca ei nu o au stiu ca înainte exista o metoda cu o versiune veche de btpay...? (mai mult)
Salut, știți ceva casti bluetooth care sa meargă și la o distanta mai mare? De exemplu mi-aș lasa telefonul jos și as lua doar căștile cu mine cat timp sunt la lucru în depozit
Buna, de ceva timp la Iphone 13 mini imi scade bateria destul de mult si rapid. Sanatatea bateriei este la 81 de procente si m- am gandit sa schimb bateria insa pe net imi da cateva magazine aprobate ...? (mai mult)
Buna ziua. De ceva timp, folosesc browser.ul Brave dar primesc media din America și nu din România. Cum pot avea știrile in limba română cum este pe google, de exemplu. Mulțumesc.
Deci vin din nou cu o întrebare. Este normal ca seara sa am burta umflată dupa ce mănânc iar dimineața sa o mai am puțin doar la abdomen și parcă mi s- a astupat așa buricul? La medic am fost...? (mai mult)
Mi am cumparat o geaca din Sinsay siin orice magazin as intra suna alarmele alea:))) pana si in farmacii sau in profi...Am taiat toate etichetele si degeaba. Cand port geaca mereu suna in orice magazin....? (mai mult)
Vreu sa instalez un program si nu imi permite si imi apare acest text Ps helpsoft driver updater pentru a continua introduceți un nume de utilizator și o parola de utilizator.Ce pot face? MULȚUMESC
CFR mai dă reducere de 50% dacă dai doar legitimația de student fără buletin?
Dece unele fete i Place cand aude sunetul cum te atingi acolo Jos la baieti Ca si cand u ud
Buna TPU! Am văzut cam acum 2 ani de zile un film pe Netflix, nu îmi amintesc cum se numeste, era un film psihologic, in care era vorba despre niște persoane rămase peste noapte intr o pensiune,...? (mai mult)
Bună seara! Vin cu o întrebarea, știți dacă se pot face bani pe net ca venit suplimentar, nu drept carieră. Adică ceva în timpul liber de acasă, măcar 5-600 de lei pe lună.
Un răspuns amuzant la " de unde până unde "?
Vine imi poate spune ce ar putea sa aiba boxa mea se intrerupe cand o dau la macim butoanele merg este incarcata full si este si in priza Este un Akai dj-222 100w Multumesc
Cine de aici mai are anxietate /anxietate sociala? Si cum pot sa o domolesc, in special pe cea sociala? Pentru ca mereu când sunt in public oriunde, efectiv ma simt inconfortabil și îmi e rușine...? (mai mult)
Salutare. Am un TV QLed Samsung si un soundbar Samsung HW- Q600C. Transmisia de sunet e pe HDMI- eARC. Totusi cand ascult Spotify de pe televizor, parca nu sunt satisfacut de calitatea sunetului. Ce...? (mai mult)
Am un LG32LB5610 și de ceva timp in coace a apărut o problema. De fiecare dată când închid televizoru pe orice canal asi da restart la setările din fabrică și mă pune sa fac setările ca și cum...? (mai mult)
Salut! Vin cu o problema, la masina mi am montat la numerele de pe spate 2 becuri led pentru luminare, nu toata carcasa cu bec, ci doar becul in sine. De la o vreme tot imi palpaie/sting/aprind aceste...? (mai mult)
Cum as putea sa slăbesc într- un timp destul de scurt? Adică, există metode, diete, exerciții care m- ar putea ajuta sa slabesc exact asa cum îmi doresc, in timp scurt?! Nu știu dacă contează...? (mai mult)
Buna Fraților, am o întrebare, ..., care este vârsta ideala pentru a incepe sa dai de Cât.C și D pentru Camioane, ..., uni mi- au spus că se poate da de la 20 max 21 de ani, daca este adevărat,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput