Care ii cel mai bun SSD pentru PC care marca, model?
După ce ați luat permisul ați condus singuri sau cu cineva care sa va ajute? Eu conduc cu mătușa mea în spate și nu prea am încredere sa conduc singura! Îmi este mai bine când cineva îmi spune...? (mai mult)
Salut TPU [Tată de fată] Am vârsta de 20 ani și sunt îngrijorat de ceva Sunt baiat, am avut atâția prieteni, atâția colegi de clasă și mereu i- am văzut cum se holbau după fete ...? (mai mult)
E ok ca baiat la 17 ani sa iti lasi par la subrat si sa nu il mai epilezi?
Poti sa simti durere la burta de la constipatie? Si daca da, cum se simte? Se simte din interior sau de la exterior de la piele?
Cu o diplomă de jurist din România se poate lucra în alte țări ale Uniunii Europene?
Deci dacă voi ați vorbi cu partenerul vostru și tot vorbind i- ați spune că poate la bătrânețe sau că la o anumită vârstă nu mai puteți face s*x, partenerul v- ar răspunde că "Nu- i nimic,...? (mai mult)
Salut Mă gândeam mereu la aceasta chestie Daca faci sex necăsătorit am înteles ca e un păcat Dar sa zicem că faci sex pentru prima oară necăsătorit și până la urmă te căsătorești...? (mai mult)
Cate absente poti avea cel mai mult in clasa a 8 a? Am 10 absente la sport(sunt scutita) a geografie 8 la istorie 6 la fizica 7 sau 8. Dar sunt motivate toate. Am fost bolnava si de asta ma lipsit, ...? (mai mult)
Ma hartuieste un vecin eu stand la concubina..am fost deja de 2 ori și nu m-a băgat în seama.El fiind fost polițist, ce e de făcut?
Deci când am ieșit cu iubita mea afară mi- a spus că doar să o pup știu și nu am înțeles la ce se referă. Incă nu suntem la momentul în care să știe părinții de relația noastră și stăm...? (mai mult)
Din decembrie 2023 si pana acum nu a mai aparut nimic nou de la rockstar games despre gta 6, niciun news, niciun trailer 2, niciun announce nimic, eu cred ca astia au abandonat jocul, trailer-...? (mai mult)
Buna dragilor! O situatie din viata mea si un raspuns din partea voastra, sunt impreuna cu un baiat cu o sitiatie financiara buna, munceste in şape ia intr o saptamana cat iau eu pe luna, de fiecare...? (mai mult)
Sunt analize pentru dureri abdominale? Daca da, care sunt?
Salutare baieti si fete! Ma, am si eu o dilema care ma mamcina la ora asta si nu ma lasa sa dorm! Am o colega de servici pe care nu o inteleg, la modul, imi place foarte mult de ea, este frumoasa,...? (mai mult)
Salutare, ce părere aveți de o fată care a avut mai mulți bărbați la pat peste (10)? Am întâlnit de 2- 3 săptămâni o fată și am cu ea această problemă, la început îmi dădea atenție...? (mai mult)
Buna ziua! Vreau sa-mi schimb certificatul de nastere vechi in modelul nou. Ce acte imi sunt necesare? As prefera sa raspunda doar cei care au facut la randul lor acest pas.
Salut, am nevoie de un sfat, sunt băiat, am 20 de ani, iar zilele acestea o prietenă imi spune că de nu imi fac si eu o iubită, eu i- am spus că nu e momentul potrivit pentru minte, apoi îmi...? (mai mult)
Buna ziua! Logodnica mea a cumparat un imobil, iar eu sunt codebitor in contractul de credit, insa nu sunt in actul de proprietate, este doar ea. Doresc sa cumpar 50% din imobil! Cum pot proceda?...? (mai mult)
Bună, Cum vi se pare Donald Trump după ce s-a împrietenit cu Putin? Eu consider că este un dictator. Doar dictatorii se iubesc între ei.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?