Am pus o întrebare la alta categorie si un tip, probabil frustrat de conținutul acesteia, sau poate i- am atins tipului o coarda sensibila, a început sa ma jignească foarte urat, pe considerentul...? (mai mult)
Ce să fac dacă sunt prost de dau în gropi?
Buna, psihiatrul mi- a zis sa exclud cafeaua in tratamentul cu seroxat 20mg, i- am zis daca pot una pe zi sau la 2 zile a zis ok, am uitat sa- i specific ca e cappuccino deci practic mai slab decat ...? (mai mult)
Bună, dacă prietena mea a fost model (videochat) din cauza greutăților (menționez ca a fost decât o lună până și a rezolvat problema) iar acum și a pus totul la punct și dorește să intre...? (mai mult)
Salut! Stie cineva daca vreau sa lucrez in afaceri imobiliare ce liceu ar fi recomandat? Sunt clasa a- 8- a si nu stiu ce liceu sa aleg cred ca economic ar fi o alegere buna daca stie cineva si alt liceu...? (mai mult)
Păcăliți pe cineva azi?
Salutare! Am făcut cont- ul pe TPU pentru această întrebare. Am o poveste destul de lungă și trebuie citită până la capăt. Scuze! Păi … Eu sunt șofer de camion prin Europa și stau mai mult...? (mai mult)
Bună seara, am o întrebare la o casă de 130m2 care este mai convenabil, centrală pe lemne brichete si cărbuni sau centrală pe peleți? Care este diferența dintre ele si cu care ies mai ieftin....? (mai mult)
Daca ai zona zoster poti sa gaci baie intr-un bazin cu apa termala in statiune?
Ce prăjituri va plac foarte mult? Care sunt preferatele voastre?
Ce iese din mama curvă și tată bețiv?
Am facut o greseala la achizitionarea unei masini, in sensul ca nu am verificat bine actele inainte sa o cumpar. Doar dupa ce am cumparat masina si a si adus- o fostul proprietar acasa am vazut ca are...? (mai mult)
Salutare tuturor, sunt un tip insurat, dar de ceva vreme simt o chestie ciudata, ma simt atras de unii barbati, m- am uitat si pe net la filme cu barbati, as incerca ceva cu un barbat dar nu stiu unde...? (mai mult)
Aș dori să incerc și eu golden shower, dar mi- e rușine să îl întreb pe soțul meu dacă dorește să facem asta. Mi- e frică ca o să mă creadă o ciudată sau o mai știu eu cum.Ce credeți,...? (mai mult)
Bună, TPU! Sunt elev în clasa a X- a și sunt pasionat de web development. Am început la sfârșitul clasei a VI- a (chiar în ultima zi de școală :) ) să învăț singur, online, câte ceva...? (mai mult)
De la ce varsta este normal sa ai iubit/ iubita? De ce parintii nu doresc ca copii lor sa aiba un/o iubit/a.
Salut TPU. Am o situație mai complicată. Locuiesc în chirie și acum aproximativ o lună mi- am pierdut portofelul cu buletinul. Treaba este ca propietarul este plecat în străinătate, și mi- ...? (mai mult)
Buna, cum pot sa accept faptul că sunt urat din punct de vedere fizic? Menționez că acest lucru mă afectează mult în societate atât la locul de munca cât și în familie!
Fac 16 ani in 3 luni, de ceva timp am început sa fiu și mai insecure despre corpul meu decât eram pana acum, întrebarea mea este următoarea. Știți anumite exercitii/metode pentru a slăbi? Nu...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, am 15 ani și am zis sa îmi masor penisul in mod corect cu liniarul și am măsurat 17 cm este ok mărimea aceasta la vârsta asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?