Salutare, De Halloween se oferă cadouri cunoscutilor, cum se practică în alte țări?
Salut, am un scuter de 49cc cu toate actele valabile, dar din pacate nu detin permis… Mentionez ca poligonul oentru AM este inchis momentan unde vreau sa dau eu. Mi se face dosar direct daca sunt ...? (mai mult)
Buna seara! Cum vi se par prețurile la imobiliare? Mie mi se par exagerat de scumpe, țin să cred că nu sunt estimate corect, mi se pare foarte foarte greu să îți cumperi propria casă, și dacă...? (mai mult)
Bună am o întrebare dacă într-o mașină se pune în față 2 pers și în spate 3pers și un copil de 2 ani în brațe este în regulă?
Care este faza cu ciocolata asta dubai? Dece mai toată lumea a înnebunit după ciocolata asta? Eu nici nu mai suport să mai văd ciocolata asta apare peste tot și la știri și Youtube ori unde te ...? (mai mult)
Vă salut, am și eu o problemă, am lucrat 4 zile la un patron în construcții și eu nu mai vreau să stau acolo pentru ca nu este om serios, și nu vrea să îmi dea banii ce pot face să primesc...? (mai mult)
Buna dimineata tuturor! As dori sa deschid un subiect, doar asa de conversatie ca sa aud cat mai multe pareri de la voi toti si subliniez faptul ca nu vreau ca femeile sa se simta ofensate sub nici o ...? (mai mult)
Ce sa fac daca am 16 ani și doar 1.43 înălțime? Toți spun că mă dezvolt mai greu dar deja mi se pare exagerat.
Exista vreo putere/institutie in stat care verifica neregulile sau abuzurile pe care le fac firmele independente?
Salut TPU. Vechiul pc al familiei se pare că nu mai are zile multe. Brusc, nu mai vede hardul, un Kingston de 500 gb, aproape plin cu amintiri de familie, poze, filmulețe, muzică, diverse kituri...? (mai mult)
Ce înțelegeți din fraza " Daca vrei vreodată nimic, voi fi aici lângă tine ?????
Oare se poate scoate mirosul de fum din carti?
Bună seara! Am 25 ani și sunt impreună cu soția mea de 5 ani, ne dorim un copil, facem sex de aproape de două săptămâni, ultima data am făcut în seara aceasta sex neprotejat cu finalizare in...? (mai mult)
Salutare! Ce site-uri de incaltaminte recomandati?
Dacă am fost abuzat sexual câmd am.fost copil de către verișorii mei care erau mai mari la vremea respectivă, eu aveam 8 sau 9 ani, iar acestia undeva la 12 13, asta s- a întâmplat acum 10 ani,...? (mai mult)
Scrie vârsta ta și răspunde la următoarele întrebări: Bani sau iubire? Daca ai avea de ales intre: Sa ai un milion de euro sau sa ai langa tine o persoana care sa te iubească, ce ai alege?
Eu am 24 de ani. Și de vreo 2 luni am tangenta cu un cuplu. Părinții femeii sunt vecini cu părinții mei care de multe ori îmi trimit pachete prin ei. De obicei se opresc amândoi la mine (orașul...? (mai mult)
Salutare angajatorul îți poate scade din salariu dacă te comporți urat la munca?
Care ziceți voi că este cel mai bun film de comedie românească din toate timpurile? Fundiță
Buna, am si eu 3 întrebări. pastilele anticoncepționale imi pot regla ciclul? Ma vor afecta cu ceva pe viitor? Si pot fi folosite ca pastila de a doua zi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!