Salut. Poate exista o relatie de prietenie intre un barbat si o femeie?
Am 1.72 și ma simt foarte complexat, mai toti barbatii din jur sunt mai înalti ca mine, ce pot face sa mai cresc în înălțime am 24 ani și de aceea nici fetele nu ma plac
Salut am văzut o mașină pe strada arata absolut super mai ceva ca un Bentley, cu logoul m mic de tipar(adică m)știe cineva ce marca e?
Sunt permise provocarile cu petarde pe internet? (TikTok, Youtube, etc.), iar ca si exemplu eu stau la casa, iar la mine in casa introduc o petarda sub un aspirator si stau pe el. Nu ar trebui sa incalc...? (mai mult)
Salut,daca iubita mea are 18 ani eu 17, părinți mei sunt de acord sa stea cu mine împreună dar părinți iubitei mele nu, pot fi ceva probleme?
Salut TPU! Am 17 ani si am inceput de cativa ani sa ma simt foarte trist si singur. Desi sunt sociabil si glumet nu am reusit sa imi fac prieteni toata copilaria in afara de unu singur si in rest sa ies...? (mai mult)
Voi de cate ori pe zi mergeti la baie? Mai pe scurt, de cate ori va pi**ti? Eu credeam ca am o problema pentru ca ma duc destul de des dar azi am intalnit o femeie care se duce din ora in ora desi nu ...? (mai mult)
Bună ziua! Luna trecută menstruatia a venit pe data de 28 septembrie. Luna aceasta însă întârzie de 2 zile. Am avut contact sexual insa a fost protejat. Poate fi vorba doar de o simpla intarziere...? (mai mult)
Azi mi- a venit sa vomit instant. O prietena care are 30 de ani s- a cuplat cu un tip de 60. Ea mi- a mai, zis de el ca au mai fost într- un bussines trip și ca au stat în aceeași cameră. Dar ...? (mai mult)
Salut TPU, considerați ca este rau ca un baiat de 15 ani, 175- 180 cm sa mearga la sala? Parintii mei imi spun uneori ca nu este bine, deoarece o sa imi opreasca cresterea, dar merg de 2 luni si mi...? (mai mult)
De ceva timp trec printr- o situație mai diferită soacra mea a decedat recent iar soțul meu suferă din cauza asta și nu prea vrea sa mai vorbească cu nimeni nici măcar cu mine eu îmi doresc să...? (mai mult)
Hello, am si eu nevoie de parerile voastre in legatura cu urmatoarea situatie. Eu sunt fata, am 27 de ani si am avut o relatie de 2 luni cu un barbat de 34 de ani. Totul a mers ok, au fost mai multe...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Mi- am comandat ceva de pe OLX și am o întrebare, dacă vânzătorul pune comanda astă- seară (Joi, 31 octombrie) o să- mi ajungă sâmbătă, 2 noiembrie? Comanda o să ...? (mai mult)
Am avut contact sexual pe 28 Octombrie și azi am observat ca sunt la ovulație se poate forma o sarcină
Bună! Este posibil să soliciti un apel la 112? Am sunat cu câteva seri în urmă, dar am aflat asta din telefon. Nu mi amintesc absolut nimic, și stiu ca am vorbit aproape 20 de minute. Aș putea...? (mai mult)
Salut TPU! Dau funda jur. Va rog din suflet sa ma ajutati :( sunt un baiat de 25 de ani, care are 1, 80 si greutate de 119 kg. Sunt sudor de meserie si meseria mea este foarte grea (la firma trebuie...? (mai mult)
Vreau să fac sex cu cumnată, cumnată are 21 ani iar eu 28, cumnată locuiește împreună cu iubitul la socri, totul e ok până acum, dar așa ìmpresie îmi dă că ar vrea sex cu mine, noi...? (mai mult)
Ce avion preferați pentru zborurile internaționale? Boeing sau Airbus?
Buna Seara, se acorda credit ipotecar pentru o camera de 12 mp? Suma de care am nevoie Este 25 mii euro, multumesc.
Daca eu am 16 ani și iubitul meu 17 și vreau să mă mut cu el poliția poate să-i facă ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!