Salut, pot primi vreo sanctiune pentru farse la telefon? As aprecia daca ati spune si in ce conditii, etc(M-am prefacut ca sunt un curier si pe la final a venit un coleg sa injure)
Părinții mei sunt divorțați din 2016 și am rămas traumatizata după divorțul lor, nu puteam crede ca nu o sa- i mai vad dimineața sau ca nu vom mai merge la cumpărături împreună sau ca nu ...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare. Eu plac o fată și vreau să aflu daca și ea mă place. Când i- am spus că o plac a trimis un zâmbăreț rușinos pe Whatssap. Mulți spun că ea place alt băiat. De...? (mai mult)
Buna ziua! Am 21 de ani aproape 22 și încă sunt virgin, îmi doresc mult sa incep viața sexuală, am avut o groaza de gagici, dar cu niciuna n a fost sa fie sa fac sex, nu înțeleg ce ma împiedică...? (mai mult)
Buna tuturor! Am o întrebare,Spuneti-mi va rog daca în România există licee de fete stricte, cu regim strict.Fie la măicuțe,fie altundeva, dar să fie strict. Mulțumesc
Și de ce îmi curge ceva galbui din sân când sug iar apoi scuip pe ceva alb este gălbui, nu am făcut sex propriu niciodată dar am multe simptome de sarcină iar când am făcut un test mi- a apărut...? (mai mult)
Dacă e sa ma las acum de o facultate si sunt la buget, si anul viitor sa ma înscriu la o altă facultate mai pot să intru la buget?
Bună tuturor! Puteți, vă rog, să- mi recomandați câteva grupuri unde pot posta un sondaj? Am nevoie de 200 de răspunsuri la un sondaj scurt ???????? (3 minute). Trebuie să alegem un nume pentru...? (mai mult)
Buna ziua, mi- am pierdut tatal recent. A sarit de la etaj, a murit in ochii mei in spatele blocului. Nu era bolnav, nu consuma bauturi alcoolice. Nu mai pot fi om de cand s- a intamplat. Exista o vindecare...? (mai mult)
Bună ziua Lucrez la o agenție imobiliară din Ploiești, iar cei care ne învață tot procesul în acest domeniu îmi spun ca trebuie să cer comision și de la clienți și de la cei pe care îi...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare, nu înțeleg ceva, care este sensul sa faci protest afara pentru turul 2 din moment ce calendarul alegerilor a fost publicat?
Doar eu consider că 26 de ani e o vârstă fragedă să faci un copil? Eu am 26 de ani și departe acest gând, vreau sa fac un copil dar nu în viitorul apropiat, undeva la 33- 37 de ani, oare mai...? (mai mult)
Mi a întârziat mentruatia 6 zile am făcut test și este negativ ce credeți ca se întâmplă?
Hei TPU! Locuiesc in Bucuresti iar in aceasta seara 12 01 2025, la ora 19 50 a venit preotul cu boboteaza, vecinii de langa l- au primit, se auzea glasul lui si a batut si la mine la usa si l- am primit,...? (mai mult)
Poti sa ramai fara permis doar daca injuri pe cineva si esti la volan?
Gagica mea are grețuri si ii intarzie stopu vreo 5 zile, is sanse sa fie gravida? Are doar greturi si cu stopul, restul simptomelor nu, sfaturi?
Care vi se pare cea mai frumoasa tara din Europa?
Bună, Ne am despărțit deoarece am greșit față de el dar el totuși îmi scrie zilnic și chiar de două trei ori pe zi deși mi- a zis ca între noi nu mai poate fi niciodată ce a fost. Eu am...? (mai mult)
Bună ziua,vreau să plec din România către Elveția,ce trebuie să am activat pe telefon, pentru acces la internet.
Am 18 ani si nu am mai plecat niciodata din tara. Vreau sa plec cu un autobuz de la Iasi pana in Republica Moldova. Nu am pasaport, pot trece doar cu buletinul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!