Salutare. Cer ajutorul adultilor! Sunt băiat și nu- mi pot apăra iubita. Am 19 ani și sunt împreuna cu iubita mea de 2 ani. Suntem amândoi la liceu. Nu știu cum să va explic dar ...? (mai mult)
Daca mi-am pierdut carnetul de note pot sa il schimb
Buna! Pentru consumatorii de maria… vreau sa va zic etapele(perioadele)mele cu ea si sa- mi explicati, daca stiti, de ce la mine s- a intamplat asa. - Prima etapa, primele dăti, totul in slowmotion,...? (mai mult)
Salut…vreau un sfat De ceva timp incep sa simt ca am din nou anxietate ma simt foarte agitat nervos si nu mai am starea neceasara sa continui asa…ceea ce vreau eu sa fac e sa stau in casa singur asta...? (mai mult)
Salut TPU au venit notele de la simulare de le evaluare națională, și sunt complet dezamăgit, am luat 8, 30 la ambele, in condițiile in care eu trebuie sa iau neapărat 9, 20 la ambele pentru ...? (mai mult)
Salut, am un Audi A6 c7 2.0 2012 ii bag ulei la 4, 5 zile este normal asa ceva fum nu scoate, are 110000 de km nu cred ca-i din cauza turbinei. Am facut si schimbul de ulei, dar degeaba.
Stie cineva cum se numeste filmul acesta romanesc, unde o femeie zice asa : Nu mai vreau sa fiu cu tine, nu mai vreau sa fiu singura, asta e tot... si continua sa zica, iar inainte si dupa aceste ...? (mai mult)
Bună ziua. Am un iPhone 15 pro Max și de aseară mi s- a blocat cu imaginea de la e- mail. Nu îl pot închide și este foarte ciudat ca merg butoanele de blocare și se volum dar nu se închide nu îmi...? (mai mult)
Salut, am anulat neflix în 22 sau ceva de genul și mă întreb de ce nu mi-a luat banii pe luna asta. Ar fi trebuit să ia în 28. Mersi
Hei, am iph 14 și îmi scade bateria în fiecare lună, îl am de 9 luni, nu l-am lăsat până la 1% ce stau cu el la încărcat, e normal?
Dragă TPU, sunt o elevă din clasa a 9 din RM. Anul ăsta este unul decisiv doarece se va determina daca ma voi putea duce in liceu sau nu. Notele mele sunt destul de decente, nu cele mai bune dar nici...? (mai mult)
Cum pot conecta Max la televizor?
Salut! Unde pot gasi o placa de baza pentru masina de spalat Indesit? Modelul e 21501408300 W11399088 DELTA ELECTRONICS Am incercat si eu sa caut insa fara succes
Am auzit ca Nicușor Dan vrea introducerea in Constituție a dreptului la avort! Mama spune ca avortul este cel mai rău care s- a putut intampla lumii! Îmi doresc sa aflu și părerea voastră, dacă...? (mai mult)
Fostul meu ma ameninta îmi zice sa am sarcina ușoară și chestii de genul eu neavând relatii sexuale cu el? Cum se poate asa ceva mie teama...
Sunt multe aplicatii care la permisiuni iti cer locatia si in browser la fel iti cere locatia, si de multe ori in browser imi zice o locatie eronata, imi zice ca sunt pe undeva in Oradea, uneori imi...? (mai mult)
Dacă vrei să te angajezi la o companie de IT la noi în România se dau probe practice sau se merge numai pe experiență și CV-uri?
Va cumpăra vreodată Disney studioul Warner, Lionsgate sau Paramount Pictures! Pare ca a mers cu 20th Century Fox? De ce nu ar încearca sa cumpere un alt gigant din Hollywood?
Ce părere aveți despre această morală? Dacă râzi de cineva când e la pământ, mai ai dreptul să-i pupi mâna și să-i spui „sărut-mâna" când ajunge rege?
Ce părere aveți despre persoanele care sunt obsedate sexual și le place destrăbălarea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?