Ce covrigi va plac: cei cu susan sau cei cu mac?
Buna, am si eu o intrebare, am inceput sa iau anticoncepționale aici in Belgia, am inceput sa le iau la ora 21:10, cand m- am intors in Romania le am luat tot la ora 21:10, acum ca m- am intors, ...? (mai mult)
Salut, vreau sa-mi fac programare pentru sala pe drpciv iar acolo la date imi cere numar/cod unic de inregistrare, ce este acela si unde il gasesc?
Oare ce inseamna cand după ce dai proba de permis gen orașul și îl iei, vezi pe foaie acolo încercuit cu pix albastru? Știu ca greșelile cu pix roșu Dar albastru?
Va plac pisicile? Dacă da care pisici va plac mai mult : cele negre sau cele albe? Care vii se par mai frumoase?
Unde se poate face plajă nud în București ca băiat?
Salut TPU! Am nevoie de niste păreri, La primul contact sexual ca și băiat trebuie neapărat să mă epilez la zona intimă? Știu, e o întrebare handicapată, întreb doar din curiozitate, ...? (mai mult)
Ceau,iubitul meu a cumpărat o plantă care se numește păun și ziua își răsfiră frunzele iar noaptea se adună toată...mă înspăimântă foarte tare efectiv se mișcă singură
Salut TPU am și eu o întrebare, fratele vrea sa demisioneze de la un loc de munca. Locul de munca cere munca fizica intensa și ridicare de greutăți. Munca este doar pe teren, I este atât seara ...? (mai mult)
A început sa imi placa de o fata de la mine de la servici, am vorbit ceva cu ea, i- am cerut Instagramul si l- a dat. Credeti ca vrea sa mearga cu mine cu masina acasa, în conditiile in care sta...? (mai mult)
Bună TPU! Sunt clasa a X a si as avea nevoie de niste bani, fara sa cer de la parinti (nu ma simt confortabil sa cer de la ei) si ma gandeam daca e posibil sa lucrez doar in weekend uri...
Salut, eu am card la unicredit, înainte era visa acum de pe 1 februarie e mastercard, ieri am retras o suma de bani de pe superbet, acolo s au trimis, însă încă n ai intrat, oare de ce? pe visa...? (mai mult)
Dintre următoarele capitale: Madrid, Roma, Paris, Berlin sau Viena pe care ați alege sa- o vizitati?
Ce limba va place mai mult: franceza, germana, italiana sau spaniola?
Bună, am o întrebare socrul meu m- a sunat ieri ..am vorbit normal și deodată îmi spune să- l blochez pe Facebook, timp de 3 zile pentru ca a visat un câine care voia sa intre în casă și eu...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau să închiriez utilaje și unelte la sat. Cum pot face ca totul sa fie pe cale legală? Trebuie să-mi fac PFA sau SRL?
Doamna cucoana prostia se poate imblanzi?
Buna ziua Fetelor\Femeilor Cum se comporta tatăl vostru când află că aveți relație? Era strict cu voi? va interzicea ceva anume? Ce reguli avea? Știu că tații de fete sunt mai așa..mai,...? (mai mult)
Este normal să simt energiile și intențiile oamenilor încă de la prima întâlnire? De multe ori, am o intuiție puternică despre cineva, iar dacă simt că persoana respectivă îmi vrea răul,...? (mai mult)
Bună! As dori niște informații legate de facultate UniBuc de biologie? Se intră pe dosar? Și ce poți ieși după terminarea facultății? De asemenea aș mai dori recomandări de facultăți din ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?