Salut care ati lucrat la fabrica de ciocolată in Germania este bine sau e teapa? Am vazut anunturi si as vrea si eu am nevoie de un job dar un amic a zis mai demult ca a luat teapa. multumesc
Cu ce fel de carti ar trebui sa incep daca nu am mai citit niciodata? Sau daca am citit prea putin
Cum îmi dau seama că cineva mă place. Accept orice răspuns!
Hei! sunt la ASE pe relatii internaționale și vreau sa aud părerile voastre daca ati trecut prin aceasta facultate. Merita? V- ati găsit un job în domeniu? (si daca da câștigurile sunt bune?) Sau...? (mai mult)
Fani Half-Life pe aici? Nu doar al gameplay-ului, dar și a poveștii din seria de jocuri.
Buna! Sunt foarte panicata, am cumpărat recent o mașină de la o doamnă, am înregistrat- o la fisc pe numele meu, dar nu am pus talonul pe numele meu, pe el a scris doamna, înstrăinat către...? (mai mult)
Daca azi am inceput direct lucrul fara sa fiu in proba de lucru, fara sa semnez vreun contract și fără să- mi ceară extras de cont, exista riscuri pentru mine, pot păți ceva eu sau doar...? (mai mult)
Ce va place cel mai mult dintre: coca- cola, fanta, sprite și pepsi?
Buna ziua, am luat depakin de 300 ziua la 3 si seara il luam si pe ala de 500, mi-a facut rau probabil, trebuia sa fie egal gramaju daca stiti ajutati-ma.
Buna. Nu de mult timp mi- am luat o pisica. Am vaccinat- o, deparazitat- o, tot, insa tot mai avea niste eczeme la urechi ca am fost cu ea la veterinar. Problema e ca m- am umplut de pecingine de o ...? (mai mult)
Ce nume sa pun unui pluș în formă de turtă dulce?
Bună! Am o depresie, acum 2 ani am pierdut o sarcină, soțul meu vrea să facem iar un copil, dar de atunci efectiv nu vreau sa mai aud de așa ceva. El nu înțelege dorința mea și de- aici discuții...? (mai mult)
Salut, as avea nevoie de ajutor, am un toyota auris 2018 hibrid si pe partea de lumini pe timp de noapte nu vad mai mult de 2- 3m. Am ridicat si farurile degeba, sunt becuri halogen hir2, am schimbat...? (mai mult)
Bună TPU! am 15 ani și aș vrea să practic un sport de contact cum ar fi judo, karate, muai thay...etc m- ar luat cineva, adică vreun club la vârsta asta? țin să menționez că sunt în mediul...? (mai mult)
De ce ma mănâncă pielea capului, și gatul la spate gen toată partea de ceafa? Menționez ca ma spăl cu șampon elseve și acum câteva luni am luat paduchi de la cineva și acum îmi este frica sa...? (mai mult)
Caut o carte care avea pe coperta ei un copil care scria la lumina lumânării, știți cumva cum se numea cartea? Mulțumesc mult! Dau fundă!
Buna TPU! Ce as putea sa fac sa ma impac cu faptul ca anumiti oameni la un moment dat trebuie sa plece din viata mea desi nu vreau asta? Ma atasez foarte mult de persoane si recent am realizat faptul ...? (mai mult)
Bună! Dacă îmi retrag dosarul de la liceu, se mai ia in considerare absențele?
Ce filme va plac? De ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?