De ce ma mănâncă pielea capului, și gatul la spate gen toată partea de ceafa? Menționez ca ma spăl cu șampon elseve și acum câteva luni am luat paduchi de la cineva și acum îmi este frica sa...? (mai mult)
Mi- au apărut în palma niște puncte roșii care ma dor si ma mănâncă. Nu pot face nimic cu mana. Sunt grupate, vreo 7 din câte vad. Am mai avut asa și s- a format puroi, ceea ce se va întâmpla...? (mai mult)
Salut, vin cu o întrebare la voi Am avut apelul ăstazi și l am pierdut ( erau șanse mici de reușită dar nu asta contează), apelul l am făcut după ce am pierdut contestația la judecătorie,...? (mai mult)
Am un prieten care are peste 50 de ani, este căsătorit și are o familie frumoasă. Are o fată de 25 de ani pe care o iubește enorm și își iubește și soția. Cu toate astea, de- a lungul timpului,...? (mai mult)
Am gasit un portofel cu 5 lei in el, nu are buletin sau alte acte in el si ma întrebam daca ar trebui sa il duc la politie sau sa il pastrez, l am gasit in drumul spre liceu, am 16 ani.
As vrea sa pun castraveti la murat. Cum sa fac asta daca nu am un loc rece in casa? (debara) Mereu cand am pus au prins floare sau mucegai.
Saaaaaal, am și eu o întrebare! Este un site se cheamă încălțăminte cool și sunt papuci de firmă, aș vrea să știu dacă se vede că is fake, deoarece acolo scrie că nu- s originali și...? (mai mult)
Buna! Are voie un profesor(director) sa caute în telefoanele și în conversațiile tuturor elevilor din școală?
Vreau sa ma vopsesc blonda tot capul, imi puteti recomanda un salon care este destul de bun dar sa-mi ia pana in 600 de lei? Am un par un pic mai lung de umeri
Va salut pe toți am o.problema mai exact vreau sa îmi iau o masina de la.un parc auto eu nu sunt în tara abia.peste 3 săptămâni vin în România iar cei de la.parc vor sa le dau un avans de 19 mii...? (mai mult)
Cineva cu expertiză juridică? "se vor aplica exclusiv la valoarea principalului rămas de rambursat la data cererii depuse conform prevederilor art. 8. " Ca să fac totul mai simplu de înțeles: ...? (mai mult)
Bună! Am o problema Prietenul meu trebuie să își schimbe buletinul (expiră) Și el nu e din orașul meu Nici pe buletin nu scrie adresa mea Scrie adresa lui Și noi stăm la o rudă de a ...? (mai mult)
Pe data de 12 noiembrie am dat o comandă pe SHEIN iar pe 17 noiembrie mi- a apărut asta la urmărirea comenzii: AMS, camionul ajunge după terminalul de marfă. Ce înseamnă țin să menționez ca ...? (mai mult)
Am văzut că ieșenii se tot iau de înălțimea primarului Mihai Chirica. Dar ce înălțime poate să aibă omul de îl tot ironizează ieșenii? Are sub 1, 60 m sau ce? Același lucru și la ...? (mai mult)
Ce parere aveti de niste oameni care se cearta cu un nebun?
Buna ziua..am carnet doar categoria Tr ..la schimbare când o să expire o să îmi treacă și categoria AM pe permis... știe cineva... Mulțumesc
Bună! Am o depresie, acum 2 ani am pierdut o sarcină, soțul meu vrea să facem iar un copil, dar de atunci efectiv nu vreau sa mai aud de așa ceva. El nu înțelege dorința mea și de- aici discuții...? (mai mult)
Bună! Ce materii trebuie să cunosc pentru a putea ajunge criminalistă?
Daca sunt gasite plosnite intr-o canapea a unui apartament reamenajat, in timpul in care chiriasul locuieste inca acolo, cine suporta cheltuielile unei eventuale dezinsectii?
Salut TPU, cunoaste cineva o agentie de modele din Romania de incredere? Care sa primeasca si baieti. Am 1, 73 si fac luna viitoare 21 de ani. Care sunt pasii pe care ar trebui sa- i fac sa ajung acolo?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!