Salut, am o problema. Am fost angajat in 2019 pe contract cu 2 ore, dar lucram cate 12 sau mai multe, era primul job nu am citit foarte atent contractul, mai ales ca imi era "prieten" angajatorul. ...? (mai mult)
Întrebare pentru cine a lucrat în Germania, anmeldung ul se poate face doar după ce ai 3 luni în Germania? Intreb pentru ca firma la care am fost mi- a făcut card de sănătate la DAK, și din ce...? (mai mult)
Se poate scoate de undeva in rate iPhone cu o lună vechime o reușit cineva?
Salut TPU. Vin cu o intrebare Mai dificila. Incat am nevoie urgenta de bani. Am 300 lei (bonuri de masa) insa imi trebuie cash. Macar sa iau 250 pe ele. Aveti vreo idee unde pot face rost? Sau unde pot...? (mai mult)
Bună ziua, am plătit întreținerea acum câteva zile 360 lei… nu mai aveam nici o restanță, astăzi s- a afișat tabelul cu lista de plată și îmi apare pe luna ianuarie la TOTAL PLATA 117 lei…apoi...? (mai mult)
Cu stima am o alegorie despre o persoana numita Hitas am o atractie secuala de rang ridicat despre Hitas este o bunaciune din mediul online cu care vreau sa interactionez dar imi este foarte rusine deoarece...? (mai mult)
Cum procedez să șterg un cont ca eu nu mai locuiesc acolo și să introduc alt cont la noua adresă?
Bună! Am nevoie de ajutor! Dacă copilul a lipsit de la școală pentru ca a fost internat la spital, miercuri după- amiază a fost externat iar joi s- a întors la cursuri, este normal ca un profesor...? (mai mult)
Hei, TPU, concret ce înseamnă un PFA?! Dacă avem un PFA pe orice direcție sau meserie care s- ar putea efectua sub acest PFA, în fața legii este considerat tot un job?! Adică ce mă interesează...? (mai mult)
A fost Iohannis bun sau rau pentru Romania?
Salut. De cateva zile, am o durere de 5-10 secunde in piept, in zona sternului, cam pe mijloc. Durerea nu apare des pe parcursul zilei. E o durere care apare si ulterior dispare.
Bună ziua. Eu folosesc WAZE pentru harti. Știți vreo aplicație m-ai bună pentru acest gen?
Dacă casa era pe numele tatălui însă acesta a decedat, 20 de ani mai târziu mama face succesiune, având 5 copii dintre care 2 decedați, cei 3 frați care sunt în viață sunt de acord să lase...? (mai mult)
Salut. Spuneți-mi toate fazele și replicile amuzante ale lui Vadim Tudor
Salutare! Tocmai ce am fost informată că se schimbă cardurile din mastercard în Visa la Raiffeisen și că urmează să- mi fie livrat și mie zilele următoare. Știți cumva cam în cât timp și...? (mai mult)
Sunt curios de urmatorul lucru. Acum vreo 10 ani am descoperit in zona cefei, usor in stanga chiar unde incepe parul, o umflatura, in timpul unei raceli(ganglion ma gandesc), care a scazut considerabil...? (mai mult)
Intrebare de urgenta majora. Dau funda cui ma ajuta. Am cumparat o masina cu numere de Anglia si mi- a expirat asigurarea. Nu am trimis actele in Anglia sa o trec pe mine, asa ca am dat bani fostului...? (mai mult)
Buna! Am un laptop cu procesor Intel Celeron n4020 si 4 gb ram si windows 11. Am vazut ca mai are un slot liber pentru ram si as vrea sa ii pun inca 8 gb, Ce merita sa adaug 8gb ram? Se va misca mai...? (mai mult)
Cum pot sa imi iau nr de la wapp când nu il mai știu?
Sunt obligat sa merg la banchetul de sfarsit de an sau sa dau bani chiar daca nu merg?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?