Bună am si eu o problema, am 18 ani sunt fata si am probleme cu hormonii, am testosteron mult si estrogen putin, faza este ca eu am gasit niste pastile de estrogen care iti regleaza hormonii si sunt...? (mai mult)
E posibil să rămână însărcinată dacă doar ne prefăceam ca facem sex ne frecăm asa da n-a intrat nimic și făceam prin haine.
De ce credeți că postulatul paralelelor - postulatul al V- lea - a fost atât de controversat de- a lungul timpului? Niciun alt postulat propus de Euclid nu a cerut să fie demonstrat, decât postulatul...? (mai mult)
Știți cumva dacă va mai vreun protest în Piața Victoriei și când va mai fi? Se poate face vreo petiție sa nu mai fie niciun protest o luna sau mai mult?
Poți avea menopauză la 25 de ani?
Ce limba vi se pare mai frumoasa și care va place mai mult: italiana sau franceza?
Salut, trebuie sa tin cartea de identitate a vehiculului in masina alaturi de celalalte acte? Si mai trebuie ceva in afara de rovinieta, asigurare si certificat de inmatriculre?
Care e mai bun XIAOMI Redmi Note 13 Pro+ 5G sau Telefon SAMSUNG Galaxy A55 5G?
Salut, am publicat un mod pentru un joc online, fara acordul propietarului, iar acum el ma anunta ca semnaleaza DMCA- ul. Propietarul este american, iar eu sunt in Romania, si ce este DMCA ul acela....? (mai mult)
Vreau un sfat sunt baiat: Avem o fata in clasa care e cea mai toxica o zis in clasa ca ce poate sa faca cu mine si i- am zis ca ‘mai ales ca e grasa si se pune ma sufoca’ dupa o inceput sa ma traga...? (mai mult)
Cum s- ar putea proceda daca nu ai masina personala si ai nevoie sa transporti lucruri mai grele( de ex aspirator, carti, haine etc) de la Bucuresti la Timisoara? Si cat ar costa firma / serviciul...? (mai mult)
Buna,ce părere aveți? Un bărbat când face banii se gândește cum să-si satisfacă iubita in schimb o femeie care face banii se crede independenta si numai are nevoie de bărbat?
Este ilegal sa intri in cladiri abandonate? sunt in orasul meu cateva abandonate de mult si vreau sa explorez cu niste prieteni. sunt de foarte mult timp si au arhitectura foarte interesanta
Salut! Am o întrebare scurta sunt băiat și îmi place iphone 13 pe culoarea roz e normal adică e normal ca băiat sa am iphone roz?
Care este mai sănătos decât celălalt dulce sau sărat, întreb asta pentru că sunt mic am 9 ani și nu știu ce să aleg.
Bună, am o problemă, în orice poze mi-ar face alții ies urat mereu cu un ochi în sus și unul în jos iar ei ies bine, în cameră mea ies bine, nu știu care e problema.
Salut, sunt pe Digi, eu nu am whatsApp (poveste lunga) si de obicei trimit Sms- uri.Sunt persoane cu care vorbesc care sunt pe Orange, Vodafone, Yoxo, Telekom.Cam cat ar trebui sa vina factura? Cat costa...? (mai mult)
Buna, imi poate spune cineva ce as putea sa fac si de ce ma doare maxilarul in partea dreapta de luni intregi? Imi pocneste si de abia pot sa mananc pe maseaua dreapta, imi creeaza discomfort si durere...? (mai mult)
Salut TPU Am o întrebare despre femei pe care mi- am pus- o de foarte multe ori E vorba despre relatia sexuala în cuplu. Întrebare mea este: Femeile vor sa întretina relații intime? Simt...? (mai mult)
Ce parere aveti despre București? Cine la vizitat? Cum vi se pare ca și capitala și oamenii cum vii se par?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!