Vă salut, am luat de la eMag un produs în 4 rate, am plătit 2, problema e că la următoarea rată o pot plăti abia după 10 zile de la data când trebuia plătită. Ce se întâmplă în acest...? (mai mult)
Salut TPU, urmează să susțin proba teoretică la DRCIV pentru categoria B, dosarul mi s- a spus ca e complet de către cei de la scoala, însă nu regăsesc avizul psihologic in dosar, este obligatoriu...? (mai mult)
Salut, am un seat leon 1.4 fara turbo si chiar m-am plictisit grav ca nu trage, intrebarea mea este daca s-ar putea pune un turbo macar sa ajunga la 100 si ceva de cai.
Salut, Mă întrebat de Curând un prieten?! Ce înseamnă Profesor de sprijin?! Are pe cineva, care la Școală Gimnazială, un Asemenea Profesor și nu știu ce face mai exact, sincer?! Dacă...? (mai mult)
Buna, Am 16 ani si as dori sa urmez o cariera la jandarmerie iar ulterior la mascați.Eu am 175 cm înălțime si 76 kg.Este o problema inaltimea mea? Pot Ajunge jandarm cu 175 cm înălțime? Multumesc...? (mai mult)
Ce parere aveti de melodia asta? https://youtu.be/RPFD-RuP3U0?si=c4WPLLX2XXHOpffK Imi place foarte mult.
Vi s-a intamplat sa dati de o persoana pe care o cunoasteti pe publi24 sau alt site de genul?
Buna dragilor. Dacă faci sex între mamare "sânii" cresc sau doar e o impresie?
Dacă în timpul actului când a scos băiatul p. a rămas prezervativul blocat în vagin, dar nu și-a dat drumul există posibilitate să fi rămas gravidă?
Cine îl mai votează pe George Simion în mai? https://youtu.be/DEsUX4Vx8i4?si=xSB4xaC07Cww_qQn
Daca mașina cu volan pe dreapta este deja înmatriculată pe Iași și vreau sa schimb numerele pe Suceava se mai poate sau fiind cu volan pe dreapta trebuie sa rămân cu numerele de Iași?
Salut! Vreau să știu și eu un lucru, poate pare puțin ciudat. Deci incercam sa fac dragoste cu prietena mea și am simțit ceva dubios, deci nu am simțit așa ceva în 5 ani de relație, când ...? (mai mult)
Dacă unei persoane i se elimina canalul de YouTube deoarece nu a respectat regulile comunității YouTube, nu ar fi corect sa nu își mai poate face alt canal câteva luni?
Te poti transfera la alt profil dacă ai absente?(3)
Buna, fetelor e urgent va rog sa ma ajutati. Am nascut prin cezariana al doilea copil acum 4 luni si alaptez. Am o problema, am parul foarte lung mai jos de f**d si imi cade excesiv de rau deja. Mi...? (mai mult)
Nu mai iau bursă de reziliență daca am 10 absențe nemotivate pe lună? Sau din septembrie până acum in martie 10 absente nemotivate?
Bună! Ce trebuie sa fac că sa slăbesc 10 kg într-o lună? Ce exercitii? Ce mâncăruri sănătoase recomandați? Dau fundiță:)!
Stiti un site serios care accepta sa vinzi un telefon am cautat pe flip si nu accepta modelul Samsung galaxy A10
Iubita mea și cu mine avem certuri pe tema carierei! De exemplu ea isi dorește foarte mult sa lucreze în străinătate ca asistenta sau la un magazin cu suveniruri ori un call center dar eu sunt realist...? (mai mult)
Buna,am făcut sex cu prietenul meu în jur de o oră și nu și-a dat drumul este a 2 a zi când se întâmplă asta mă poate ajuta cineva să-mi spună de ce și ce ar trebui sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?