Salut TPU. Vin cu o intrebare Mai dificila. Incat am nevoie urgenta de bani. Am 300 lei (bonuri de masa) insa imi trebuie cash. Macar sa iau 250 pe ele. Aveti vreo idee unde pot face rost? Sau unde pot...? (mai mult)
Hei. Ieri am lucrat toata ziua la laptop, dar lucru cu documente (pdf, word- uri), iar azi pare ca cooler ul sa nu mearga la capacitatea maxima. Adica el merge dar se aude ca si cum abia se invarte ...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau să închiriez utilaje și unelte la sat. Cum pot face ca totul sa fie pe cale legală? Trebuie să-mi fac PFA sau SRL?
Bună, ce părere aveți despre despre posibilitatea de a studia paleontologia la școală? Ar fi interesant sa studiezi despre plante și animale dispărute?
Bună! As dori niște informații legate de facultate UniBuc de biologie? Se intră pe dosar? Și ce poți ieși după terminarea facultății? De asemenea aș mai dori recomandări de facultăți din ...? (mai mult)
Bună! Aș vrea să știu care este mai bună, Facultatea de Biologie din București sau cea din Iași?
Bună ziua! Este prima dată când aș dori să merg la o piesă de teatru. Oare, cineva din Cluj ar putea să îmi recomande câteva piese bune? De preferat comedie și să nu fie nimic obscen sau cu...? (mai mult)
Buna, am alergat 12km in 1h si 13min. Credeti ca la 15 ani, fata este ok?
Buna, vreau sa imi fac niste suvite probabil la inceput de vara. Eu am parul negru vopsit cred ca de prin 2022 il tot vopsesc in fiecare luna sau odata la doua trei luni depinde. Momentan nu o sa dau ...? (mai mult)
De ce cand instalezi Windows 11 24H2 te pune sa bifezi "I agree everything will be deleted including files, apps, and settings" dar dupa aia te lasa sa pastrezi partitiile?
Am comandat de pe drmax.ro miercuri seara si nu am primit emailul de confirmare a comenzi(decât ca atunci când am trimis comanda mi- a scris ca comanda cu numărul x a fost inregistrata asta pe site ...? (mai mult)
Va rog sa nu râdeți de mine caci sunt destul de demoralizat deja, am bacul anul acesta si foarte greu am gasit ceva ce mi- ar placea sa urmez dupa liceu. Ma gandesc foarte intens la medicina, insa este...? (mai mult)
Bună ziua. Nici nu știu cu ce să incep, situația a devenit asa disperată ca nu știu la cine sa apelez, am nevoie de sfaturi. Fiica mea este elevă în clasa a11a la Colegiul Mihail Sadoveanu...? (mai mult)
Buna ziua, am un bait de aproape 16 ani si este micut de statura(167.5 cm), am fost de i- am facut testle la endocrinolog si radiografia la pun, dupa acesta radiografie imi spune ca structura oasasa...? (mai mult)
Bună ziua faceți livrare la domiciliu din orașul Rădăuți-Suceava în localitatea Sucevita -Suceava?
Ce poți face cu o mamă care te bagă numai în probleme, tată nu am! Nu îl interesează de mine, eu sunt plecată în afară, și ea o ia razna, trebuia să ia niște bani de la o asigurare de ...? (mai mult)
E bine si daca te dai pe fata cu gel de curatare dupa ce ai spalat fata cu apa rece? Sau daca nu face spuma degeaba? Ca asa daca dai cu apa rece pe fata nu face spuma acel gel... Conteaza sau nu...? (mai mult)
Iubitul meu poate face pușcărie sau dosar penal dacă a întreținut relații sexuale cu mie și suntem împreuna de ceva timp eu având 17 ani iar el 22 de ani
Salut TPU, am o intrebare pentru cei care stiu, unde pot gasi decanturi de parfumuri? Vreau sa incerc cateva parfumuri, pe notino am cumparat cateva mostre dar nu au parfumurile de care am nevoie, ...? (mai mult)
Ce ar trebui sa stiu despre religiile africane? Cred africanii atat de mult in viata de dincolo si in asa numitul cerc al vietii? Care sunt perceptiile africanilor despre viata de dincolo si despre spirite,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!