Bună, am o problemă, în orice poze mi-ar face alții ies urat mereu cu un ochi în sus și unul în jos iar ei ies bine, în cameră mea ies bine, nu știu care e problema.
Salut, sunt pe Digi, eu nu am whatsApp (poveste lunga) si de obicei trimit Sms- uri.Sunt persoane cu care vorbesc care sunt pe Orange, Vodafone, Yoxo, Telekom.Cam cat ar trebui sa vina factura? Cat costa...? (mai mult)
Salut tocmai ce mă pregătesc să cumpăr un lexus 220d an 2007 kilometri 270.000 merită să o cumpăr? ce probleme și avantaje are această mașină?
Buna, imi poate spune cineva ce as putea sa fac si de ce ma doare maxilarul in partea dreapta de luni intregi? Imi pocneste si de abia pot sa mananc pe maseaua dreapta, imi creeaza discomfort si durere...? (mai mult)
Am văzut o mașină careia nu i se vedea nr de înmatriculare, a plecat din parcare așa pentru că era murdar, nu se vedea nicio cifra și nici o literă. Cum e posibil?
O întrebare pentru băieții de 18-20 de ani : ce ați alege între o fată de 18 ani obeză de 100 și ceva de kg și o femeie de 30 de ani slabă ca o manechină de 50 și ceva de kg?
Salutare. Am niște probleme legate de iubita mea. Mă știu cu ea de 2 luni și tot timpul se enervează că răspund greu sau după mult timp la mesaje. Chestia e că eu lucrez în poliție(mascat)...? (mai mult)
Salut! Am 12 ani și am 1.74 cm înălțime, am 53 kg. Tata are 1.84 și mama are 1.65, sora mea are 1.70. Cât o să cresc în înălțime și pana la ce varsta? Eu ași vrea sa cresc între 1.84- 1.88...? (mai mult)
Pentru ca mai e putin si vine ziua mea, m- am gandit sa imi fac un tort cu Lana Del Rey. M- am gandit la modelul asta: https://photos.app.goo.gl/oRCJTLuz21Kt3JHT7 Cam cat credeti ca ar costa? Tin sa...? (mai mult)
Va salut, am o mare dilema, deci daca Germania a capitulat pe 9 mai 1945, Japonia pe 2 septembrie 1945 dar care a fost soarta Italiei? As vrea sa știu mai multe pentru că am cam lipsit de la orele...? (mai mult)
Buna! Am cumpărat în Olanda o mașină și i- am făcut numere de export, am adus- o in Romania și apoi am făcut numere roșii pe numele bunicului meu și i- am făcut și contract de vânzare cumpărare,...? (mai mult)
Ce cipsuri va plac foarte mult?
Buna ziua/seara. Doresc sa inchiriez un apartament cu 2 camere prin intermediul unei agentii imobiliare. Nu am mai lucrat cu o agentie in trecut ci doar 'la negru' cum se poate spune asa ca imi doresc ...? (mai mult)
Buna, am si eu o problema cu parul meu, sunt proaspat mamica si intretinerea parului a devenit groaznica. Eu am parul lung, foarte des, cret si cantareste si destul de mult. Acum ca sunt mamica si ...? (mai mult)
Buna TPU e posibil sa scuipi sânge dacă ești bătut foarte tare cu pumnii in burta?
Buna ziua TPU! Am nevooie de o recomandare de un hotel cu piscina si All Inclusive. pe litoralul romanesc (fara mamaia)
Daca mi- a expirat actul de la CAS pentru reducerea de 1200 lei, oare se poate prelungi valabilitatea? E vorba de un aparat auditiv. Aici nu e posta, vine de la oras de 2 ori pe luna. Mi- a venit prin...? (mai mult)
Salut…sunt baiat si vreau un sfat util Asta este ultimul an de liceu si deja observ ca totul se distruge Fetele intre ele se barfesc se judeca una pe alta si asta ma afecteaza ca sef al clasei cand...? (mai mult)
Bună, sunt fata fac 16 ani peste o lună am 40 de kg și 1, 56 cam asa chestia e ca vr sa mă dau la înot am scolioza am auzit ca înotul te face mai înalt este adevărat nu vreau sa mă mai înalț...? (mai mult)
Unde ați alege sa va petreceți vacanta de vara dintre: Turcia, Bulgaria, Croația și Grecia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!