Bună, Sap trecută am întâmpinat ceva groaznic imposibil de imaginat… Am intrat la sora mea în camera (12 ani are fata) era în pat cu nepoata mea de 5 ani în poziția 69. Erau îmbrăcate,...? (mai mult)
Salut, Mă întrebat de Curând un prieten?! Ce înseamnă Profesor de sprijin?! Are pe cineva, care la Școală Gimnazială, un Asemenea Profesor și nu știu ce face mai exact, sincer?! Dacă...? (mai mult)
Salutare! Daca pana acum puteam sa folosesc ca program de instalare jocuri PowerISO acum pe fiecare joc pe care vreau sa- l instalez i- mi da eroare : " INCORRECT FUNCTION " am dezinstalat si reinstalat...? (mai mult)
Poate directorul unei institutii de invatamant sa ti puna absent chiar daca nu iti este profesor?
Poate e o intrebare stupida dar cum platesc cu cardul de pe telefon la magazin? Adica am vazut oameni care au practic poza unui card pe tel, intr- o aplicatie sau ceva de genul si il pun la pos. Eu in...? (mai mult)
Buna ziua! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cum ar trebui sa procedez cu concediul medical? Am o entorsa la picior din cauza unui accident la munca. De la munca am fost luat cu ambulanta si dus la urgente....? (mai mult)
Salut TPU! Daca sunt pe stiinte ale naturii, pot da bacul si la info sau numai la chimie, fizica sau biologie?
Buna am media 9, 85 si primesc bursa de merit, de ce e doar 380 lei?
Ca si baiat, consideri ca parul corporal face automat o fata neatractiva?
Dacă în timpul actului când a scos băiatul p. a rămas prezervativul blocat în vagin, dar nu și-a dat drumul există posibilitate să fi rămas gravidă?
Cine îl mai votează pe George Simion în mai? https://youtu.be/DEsUX4Vx8i4?si=xSB4xaC07Cww_qQn
Daca mașina cu volan pe dreapta este deja înmatriculată pe Iași și vreau sa schimb numerele pe Suceava se mai poate sau fiind cu volan pe dreapta trebuie sa rămân cu numerele de Iași?
Dacă unei persoane i se elimina canalul de YouTube deoarece nu a respectat regulile comunității YouTube, nu ar fi corect sa nu își mai poate face alt canal câteva luni?
Buna seara! Am si eu o intrebare pentru cei care va pricepeti. Cu un buget de 1200- 1400 ron ce telefon ar trebui sa imi cumpar? De pe olx bineinteles nu din magazin ma refer. Ma intereseaza sa ma tina...? (mai mult)
Te poti transfera la alt profil dacă ai absente?(3)
Buna, fetelor e urgent va rog sa ma ajutati. Am nascut prin cezariana al doilea copil acum 4 luni si alaptez. Am o problema, am parul foarte lung mai jos de f**d si imi cade excesiv de rau deja. Mi...? (mai mult)
Nu mai iau bursă de reziliență daca am 10 absențe nemotivate pe lună? Sau din septembrie până acum in martie 10 absente nemotivate?
Salut TPU! E adevarat ca motoarele pe diesel te duc la riscul de explozie? Mi- am luat recent o Mazda 2 1.4 diesel... Am mai vazut cazuri, desi am auzit ca sunt mai rezistente motoarele pe diesel...astept...? (mai mult)
Îmi puteți spune unde pot găsit fișa aia în care spune ce trebuie să învățăm pentru simularea națională 2025?
Alocatia se da si in lunile de vacanta de vara dupa ai implinit 18 ani in luna mai?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!