Salut! Am un procesor Intel Xeon E5 2676 v3. Aș dori o placa de baza compatibil cu acesta și cu rami DDR3.
Salut, recent cineva a avut o problema cu boilerul, acesta a avut o gaura mica care nu se vede cu ochiul liber pe unde curgea apa aceasta fiind situata aproape de țeavă care face legătura cu burlanul...? (mai mult)
Buna TPU! Va scrie o mămică neliniștită La 28 de saptamani am avut niste dureri crunte in partea lombara de nu puteam sa merg mai deloc. Am fost la medicul meu ginecolog si mi- a comunicat sa iau...? (mai mult)
Salut! Acum muult timp o matusa a adus in Romania un audi a6 (c5) din canada. Masina a facut in Romania in jur de 500 de km si apoi a fost dusa direct in garajul familiei mele unde se afla si acum. Masina...? (mai mult)
Vom continua mitul lui Faust? Ne vom folosi de calculatoare inteligente pentru a descifra modul în care genomul generează celule? Sau modul în care particulele elementare constituie atomii? Cum creierul...? (mai mult)
Vi se pare normal ca o femeie căsătorită să se îmbrațiseze cu un bărbat mai tânăr ca ea cu 20-25 de ani?
Fără facultate poți reusii în viata?
Menstruație. Am 17 ani, am avut ultima menstruație pe 20 septembrie, astăzi fiind 30 octombrie, mi- a întârziat 12 zile, am făcut 10 teste, unul chiar astăzi după 12 zile întârziere și ...? (mai mult)
Salut am tăiat niște lemne și mi-a întrat ceva în ochi. Ce pot sa fac pentru ca ma doare de multe ore, am pus și picături și nu a trecut. Ochiul sa înroșit foarte tare.
Salut! Am o întrebare, cum îți dai seama că un bărbat a făcut sex cu un alt bărbat?
Salut, medicul de familie imi poate face scutire medicala pentru liceu pe o luna, sau macar saptamana?
Buna… De cand mi- am facut abonament la telekom timp de 9 luni merge greu netul SmartWifi de genu Si am zis sa schimb ceva la setari de la router adica APN I am schimbat Numele de Profiil și APN,...? (mai mult)
Se poate face rmn online ?
Și acum vine o întrebare mai ciudata. Dar chiar ma interesează. Sunt gay, nu am problema sa recunosc asta. Ba mai mult, sunt gay mândru. Dar nu vreau sa vorbim despre sexualitatea mea. Nu asta e ...? (mai mult)
Bună! Avem pe aici un consilier juridic? Am terminat facultatea de Drept și un master în Carieră Judiciară. Am dat de două ori la Barou și din păcate nu am luat, dar voi mai încerca și nu...? (mai mult)
Chiar sunt femei care dacă dă de unul dotat "nu mai pot umbla după "? Și dacă da care e baiul, ea prea mică sau el prea mare, și câți cm ar trebuie pentru a face o femeie în acel hal
Salut am o mare dilema deci de ce pe acest telefon Samsung in setari scrie că ar fi Nokia da știu e destul de vechi și nu mă pricep prea mult la modelele vechi dar is tare curios sa stiu de ce nu scrie...? (mai mult)
Buna. Am nevoie de ajutor in legatura cu o tableta. O am de foarte multi ani, am uitat de ea, și ieri am gasit- o prin lucrurile vechi. Surprinzator este faptul ca se misca foarte bine, și chiar as...? (mai mult)
Pentru un 1.4 tdi de 80 cai stock e mult sa il duci la 110 din soft? Am vazut la altii cu 1.4 tdi 70 cai stock le duc in 100. Afecteaza? Se poate mai mult? Ce se poate intampla daca exagerezi cu caii ...? (mai mult)
Bună TPU! In câte zile primesc răspunsul de la Instagram? (Le-am dat mail în legătură cu un șantaj și încercarea spargerii unui cont)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a