Buna, stiti de ce se freaca copii de anumite obiecte, iar dupa se inrosesc si transpira, ii vad pe ai mei foarte des facand asta
Cum primesc banii pe Skrill?
Buna ziua! Am intrat la facultate, la buget și aș renunța înainte de ianuarie, când se dau examenele...Va trebui sa restitui facultății ceva bani înapoi, in caz că întru, la vară, la buget?...? (mai mult)
Daca nu am nici o cartela intr-un telefon, se poate primi mesaj pe acel telefon de incarcare credit cu 5 euro?
Daca scoti si pui cartela la loc si telefonul mai functioneaza doar cateva ore, o fi de la asta sau pur si simplu s- a stricat? Si daca apare ecranul in care scrie numele telefonului dar mai departe nu...? (mai mult)
Buna am dat o comanda pe shein și la statut Ami arata din cauza creșterii volumului de bunuri pachetul a fost urgentat și an tranzit va rugam sa așteptați pachetul cu răbdare să mai întâmplat...? (mai mult)
Se pune urmatoarea problema, sistem : Intel(R) Xeon(R) CPU E5- 1620 0 @ 3. 60GHz, placa video, rx 580 8gb ( de mentionat ca, alimentarea este 2 mufe de 6 pini in 1 mufa de 8 pini ) sursa original...? (mai mult)
Buna, aveti idee daca crema clotrimazol este buna pentru mancarimi in zona vaginului?
La sedintele de comitet reprezentativ al parintilor vor fi prezenti si profesorii diriginti ai claselor?
Bună seara! De curând am cumpărat o mașină! Fostul proprietar dorește sa păstreze numerele lui. Cei de la primărie i- au zis că eu nu pot circula cu ea, atâta timp cât nu o înscriu pe numele...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, recent ma uitam la ce liceu si profil vreau sa intru. Am gasit un liceu la care media de intrat este de 6 iar celalalt este de 3, amandoua sunt tot de stiinte sociale. Intrebarea...? (mai mult)
Acum două săptămâni i- am pus mâna pe fund unei femei. Atunci nu a părut prea încântată dar astăzi a intrat cu mine în vorbă, a glumit cu mine și mi- a zâmbit în permanență. Credeți ...? (mai mult)
Buna! Am terminat facultatea de litere anul trecut. In vara vreau sa dau examenul de titularizare, problema mea e ca plec de la 0. In cateva zile incep pregatirea pentru examen. Oare am sanse?
Bună! Am un laptop pe care nu pot lucra in Office deoarece scrie că trebuie să activez cheia pentru Microsoft Office 365. De unde o pot lua la un pret decent? Mulțumesc!
Legea 243/2024 Bună ziua, dacă cineva are competențe juridice și mă poate ajuta. Am un credit restant la o anumita societate de tip IFN. La momentul intrării in vigoare a legii 243/2024 figuram...? (mai mult)
Am o întrebare va rog sa îmi răspundeți care știți. Mi- am pus o comanda pe shein acum 11 zile și nu mi- a mai ajuns și a trecut mult timp de la data la care trebuiau să fie livrate și îmi...? (mai mult)
Salut! Știe cine va cum se numește chestia aia care se montează pe tavan si se învârte (seamănă cu o elice de avion) eu am uitat cu ii se spunea ma poate ajuta cineva? Mulțumesc
Am o durere in ambele părți la piept,mai exact in partea dreapta și stânga așa lângă sân, din cauză poate fi?
Dacă cardul nu-i activat aș putea să scot bani de la banca cu buletinul?
Stie cineva daca in magazinul splendor din sun plaza au pos special pentru cardurile avantaj?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?