Bună! Vreau să devin tehnician veterinar, am 12 clase, pot să mă înscriu fără dilploma de bacalaureat?
Am mers la un bărbat acasă după ce l- am întâlnit online a doua zi după ce ne- am vorbit si dupa ceva activitate sexuala (atingeri, mângâieri, penetrare mana) a doua zi spune ca de acum vedem...? (mai mult)
Bună ziua, am fost la dentist și mi- a pus o plombă la un dinte și mi l- a curățat a zis ca mai avem de lucru și mi- a mai făcut o programare ca atunci să plătesc tot, dar nu am mai mers, se...? (mai mult)
Care sa fie numărul rezonabil de județe / regiuni pentru România în posibila reorganizare teritoriala.? Chiar credeți ca o reducere va micșora cheltuielile cu administrația? 22 județe sau 8 ...? (mai mult)
Buna daca vreau sa anulez dosarul de la scoala de soferi dar am facut deja 4 sedinte de condus, imi mai pot primi banii inapoi? vreau sa anulez dosarul de tot sa nu ma mai inscriu la alta scoala
Salut, am cumparat acest PACHET SUBWOOFER ALPINE + AMPLIFICATOR ALPINE, nu am foarte multa experienta in montarea lor dar am reusit oarecum singura problema este ca nu inteleg unde trebuie legat acel...? (mai mult)
Buna seara! Cam cat sunt chirii in Constanta in apropiere de cernavoda?
Ajutor am o doamna de chimie tampita si se ia mereu de mine. Imi vine sa imi bag un glont in cap de fiecare data cand vad ca am ora cu ea. O sa ajung ori sa ma sinucid ori sa o impusc pe ea. Ce ma fac ...? (mai mult)
Bună. Am niște pantaloni din imitație de piele întoarsă care îmi sunt prea lungi. Merge să ii duc la croitoreasa să îi scurtez dacă sunt din acest material?
Bună ziua, cam prin ce zona sunt radarele fixe de pe A2?
Vreau și eu niște răspunsuri serioase, nu date așa în glumă! Am 17 ani, și sunt domnișoară, n am făcut o cu nimeni, dar din curiozitate am băgat un deget, nu a curs sânge sau ceva dar îmi...? (mai mult)
Merită oare să fac curse Germania - România cu mașina mică? Măcar să încerc să cunosc mersul și pe parcurs îmi voi cumpăra un microbuz, am ajutor din partea neamului ca ei tot din asta trăiesc,...? (mai mult)
Va salut, am o mare dilema veche, ce totuși nu a fost lămurită. Deci într- o întrebare anterioară am spus așa "de ce in peșteri e frig daca miezul pământului e fierbinte" ei bine am aflat totodată...? (mai mult)
Bună! Rugăciunile ajuta? v-au ajutat sa clarificați niște situații peste care nu ați putut trece sau sa va lumineze mintea in privința cu cineva/ ceva?
Salut. Eu și iubita mea am tot discutat de un threesome(2 fete și un baiat) și ea este de acord sa accepte. Suntem deschisi și o facem doar pentru fun. Unde am putea sa găsim o fata "cumintica" ...? (mai mult)
Am un ganglion inflamat la subrat și aș vrea să fac epilare definitiva. Exista vreo contraindicație în acest caz?
Cum sa aleg ce sa fac dupa ce dau bac ul>?
Bună seara, de ceva vreme am dureri de cap îngrozitoare, exces de mucus ( am astm și am crezut ca este normal ) dar este un mucus lichid, incolor. Acum câteva seri, a fost totul ok, dintr- o...? (mai mult)
Care sunt avantajele si dezavantajele achizitiei de carti prin cumparare pentru o biblioteca?
Care este melodia voastră preferată de la Mickael Jackson?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a