Bună ziua. Iubitul meu a fost condamnat pe terioriul Suediei la închisoare si expulzare. Pe data de 17 mai se termina pedeapsa. In ziua respectiva este zbor dimineata înainte de eliberarea lui cu 2 ...? (mai mult)
Formația preferata, cântărețul preferat? La mine Nickelback și Justin Bieber
Buna, Am înțeles că domnul Trump vrea mandatul Nr 3. E posibil ca Statele Unite să se îndrepte spre dictatură?
Daca am 14 ani și 11 luni, 49 Kg, 1.60, fac 400 flotări pe zi, 500 repetări cu gripper setat la 71 lb(32 Kg), apoi de pe 14 aprilie fac 500 cu 88 lb (40 Kg), iau pauza în fiecare sâmbătă iar...? (mai mult)
Salopetă din piele ecologica merge la mașină de spălat?
Am avut un contact sexual cu iubita mea in 18 și 24 martie, și ia întârziat menstruația 7 zile, la ultimul act a avut o durere mare in zona abdomenului si la burta in momentul de fata are dureri...? (mai mult)
Salut. Sunt clasa a 12 a pe profil de turism si alimentație, am 18 ani si nu prea știu ce sa fac dupa liceu... Știu este cam rușinoasă treaba asta dar sunt intr o pana de idei gravă, vreau sa îmi...? (mai mult)
Salut TPU am un Ford galaxy 1.9 când am ajuns la muncă mi s- a ridicat apa a început să fiarbă și am văzut ca a crăpat și rezervolut de antigel curgând tot lichidul l am întreținut cu puțină...? (mai mult)
Salut! Sunt la mate- info clasa 12. Atestatul la informatică este bun la ceva? Are rost să îl fac? Eu totuși vreau să mă axez mai mult pe BAC, dar nu sunt sigură dacă diploma asta de atestat ...? (mai mult)
E cineva care a riscat să cumpere singur o mașină neștiind în totalitate care este procedura, dar care s- a descurcat în final? De regulă, după aspect, par mult mai tânără în concordanță...? (mai mult)
Credeti ca GTA 6 va aparea anul asta? Eu nu cred, pana acum trebuia sa fie lansate 3 trailere pana acum si nimic, posibil din cauza hackerilor, nu cred ca mai apare nimic anul asta legat de GTA 6, ...? (mai mult)
Buna! Acum o saptamana, am fost la baie si pe hartie era sânge foarte deschis la culoare, roz si putin, am spus ca poate mi- a venit menstruatia cu toate ca era cu 5 zile inainte, dar nu am mai avut...? (mai mult)
Buna! As dori o parere despre doua branduri de BCA. Holcim si Macon. Care este mai bun?
Bună seara! mă ajută cineva cu un sfat o părere, mereu de fiecare dată când primesc un compliment sau orice altceva nu pot să țin nici un secret mereu merg să- i spun soțului tot ce fac. și...? (mai mult)
Este scam site ul operator flexibil? Îmi cer datele de pe buletin si nu stiu daca este o inselatorie? Ati avut aceasta experienta?
Am o întrebare legata de pistoalele cu bile Airsoft in general. Daca legea interzice achiziționarea de pistoale de jucarie Airsoft cu bile de catre minori in special copii de 10/12 ani sau chiar mai ...? (mai mult)
Ce ați zice de următoarea idee de afacere? Să iei o căsuță într- o zonă cu priveliște, mai izolată, la un preț mic, poate și cu un pic de pădure, și să o transformi în cabană. Știu...? (mai mult)
Buna, am o intrebare legata de absente. Daca am 90 de absente deja, si mi s au scazut pe parcurs 2 puncte la purtare pentru ele, la final de an, daca nu mai fac nicio absenta pana atunci, mi se va...? (mai mult)
Buna Lucreaza cineva la hiper farmacia Dr. Max ca operator stocuri? Implica si manipularea marfii primite, este multa? De asemenea stiti cam cat este salariul?
Buna, as vrea să-mi fac suvite acasa blond deschis, albe ar fi genial...sa-mi ascund firele albe...ce decolorant sau vopsea sa folosesc si ce e mai bun casca cu orificii sau staniolul.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!