Hei știți de la ce sunt grețurile am grețuri dupa ce mănânc în general și dupa ce mă trezesc
Un apartament peste strada de serviciu sau o casa la 8-10 minute cu masina?
Am mâncat niște cartofi prăjiți și simt sucul gastric în gat și un gust amar. Ce pot face sa îmi treacă? Nu e prima data când îmi vine sucul gastric pe gât
N- am niciun noroc vere în iubirea asta, pe bune îți spun, o baftă n- am, toate partenerele mele îmi spun ca a pupat- o, ca nu stiu ce, le ascult și mă gândesc eu nu am parte de asa ceva ..nu...? (mai mult)
Bună, am si eu o intrebare, am masina sub sechestru si m- a oprit polita si mi- a luat certificatul de inmatriculare si cartea masinii, eu in luna mai trebuie sa fac ITP- ul la masina si nu stiu cum...? (mai mult)
Dacă merg la pensat cat rezistă să nu mai crească părul pe lângă sprâncene?
Locuiesc în București, în sectorul 6 cu chirie, și am nevoie de viză de flotant pentru școala de șoferi. Acum m- am uitat pe site- ul evidenței populației sector 6 și acolo scrie că am nevoie...? (mai mult)
Context. Sunt împreună cu iubitul meu de 2 ani și am locuit împreună 1 an și ceva. Din cauza ca el nu reușea sa își găsească un loc de munca în domeniul în care a terminat facultatea, a ...? (mai mult)
Salutare! Este comună izolarea fonică/termică în tavan la clădirile rezidențiale noi? Urmează să cumpăr un apartament într- o clădire rezidențială nouă, care între apartamente are...? (mai mult)
Care sunt bautura și mâncarea voastre preferate?
Buna ziua! Am o problema, mi-am declarat buletinul pierdut la ambasada in Spania, mi-au dat fisa de calatorie, intre timp l-am gasit! Mai pot calatori cu buletinul spre Romania?
V- aș ruga să- mi recomandați care credeți ca sunt cele mai bune podcasturi românești. Ascult cam de toate, sociologie, psihologie, știinte, curiozități, true crime, istorie. Dar nu am ascultat...? (mai mult)
Am 14 ani si imi doresc sa imi iau un motor de enduro de 125.Am voie sa ma dau pe trotuar sau in parc pana ajung la munte, pe camp etc?
Care este diferenta dintre CCO(combaterea crimei organizate) si Diicot si cum se intra la fiecare dintre ele? Mersi
Lucrez în Germania, după căte luni pot să fac un împrumut la o bancă?
Dacă sunt însărcinată și fac un control la ochii se află ca sunt însărcinată
Salut,stiti cumva locuri de muncă remote sau site-uri online unde se pot face niște bănuți? mentionez ca sunt major
Bună seara am o întrebare am 13 ani și încă nu îmi pot scoate capul penisului afară ci doar pe sfert și când sunt la sfert mă ustură nu am avut coșuri schimbare de voce etc iar penisul este...? (mai mult)
Cum pot dezactiva Google dublin de pe telefon pentru imi ia bani de pe card
Mi-a murit cățelul într-o bătaie, nu mai pot, vreau să mor, mi-e dor rău de el, nu mai pot, plâng continuu.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?