Buna dimineata O mare rugaminte am Am un fiu care a fost condamnat in Austria pt.tlharie a fost condamnat la 3. Ani inchisoare si 10.ani Fiul a fost arestat in anul...? (mai mult)
Salut, recent a trebuit sa vopsesc ceva la masina si nu mi- am dat seama ca au zburat stropi de vopsea pe masina, m- am grabit si nu m- am gandit si am folosit acetona sa indepartez vopseaua. Am citit...? (mai mult)
Ce părere aveți despre partidul SENS? Pentru cine nu știe, puteți căuta pe tiktok. Este un partid care susține drepturile cuplurilor de același sex, feminismul, ecologia și mi se pare că luptă...? (mai mult)
Salut ce laptop îmi recomandați la un buget de 2500 de lei pentru gta 5 măcar 60-70 de fps sa ducă cu graficele puțin mai mari
Va salut am o mare dilema deci cum se numește acea mașina de la Mercedes din 1939 care mergea cu un amestec special de combustibil și care prindea 750 km/h sau cam așa ceva? Pur si simplu am uitat,...? (mai mult)
Iubitul meu poate face pușcărie sau dosar penal dacă a întreținut relații sexuale cu mie și suntem împreuna de ceva timp eu având 17 ani iar el 22 de ani
Salut! Am atins o masina fără sa- mi dau seama, inițial am crezut ca am atins o bordura și după când am ajuns acasă am văzut ca era prea sus Sa fie o bordura. Am primit un plic acasă sa ma prezint...? (mai mult)
Salut TPU. Ma cheama Ionut si am 18 ani, sunt clasa a 11- a. Ma confrunt cu niste probleme emotionale de ceva timp, mai exact usor, usor totul a inceput de prin august 2024. Dar atunci inca era...? (mai mult)
Bună ziua! Este prima dată când aș dori să merg la o piesă de teatru. Oare, cineva din Cluj ar putea să îmi recomande câteva piese bune? De preferat comedie și să nu fie nimic obscen sau cu...? (mai mult)
Daca ma mut la o alta scoala, cu aviz medical, ce trebuie sa stiu si sa iau in calcul dupa ce voi fii mutata? sfaturi?
Salutare, imi puteti spune va rog frumos cine canta aceasta melodie, sau cum se cheama? Nu am reusit sa aflu nici cum. Am auzit- o astazi la radio. Nu stiu din ce an este. Canteretul pare sa aiba accent...? (mai mult)
De ce nu mă lasă admina să stau și eu pe TPU ca pe 1onur?
Salutare. Sunt student la politehnică la facultatea de inginerie medicală în anul I, aș dori să știu dacă, pentru a solicita mărirea notei la o materie, este necesară depunerea unei cereri ...? (mai mult)
Bună tuturor! De aprox o luna de zile am niște dureri dese de cap, țin minte ca am început să le am după ce am adormit într- o seara cu parul ud în casa fiind mai frig. În ultimul timp mă doare...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Shakira Katy Perry si Rihanna?
Salut! Am un crush băiat. Il plac din 8 octombrie 2024. În fiecare zi ma gândesc la el și nu ma pot concentra pe altceva. Colegii lui de clasă spun ca și el mă place. Când îl vad pe hol se uita...? (mai mult)
Salutare care este greutate maxima pe care o duce un cross 49cc Poate sa tina 2pasageri ????????????
Hei, TPU, dacă astăzi mi s- a întâmplat ceva ciudat, așteptând la rând la un consult, iar când eu am ieșit din cabinetul doamnei doctor, o doamnă care era cam vorbăreață aflasem că vorbise...? (mai mult)
Cum pot sa vad cati HZ am? (Am un chromebook plsss repede)
Bună! Am văzut pe olx un anunț despre diferite proiecte cu plată între 100- 800 lei. Am mers, m- am înscris (am plătit 250 lei pentru administrarea contractului pe an) Ulterior, am fost selectată...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?