Bună! Sunt pe tratament cu sotret de o lună și încă nu se văd rezultate. Oare în cât timp de vor vedea rezultate?
Deci am la munca un compresor destul de mare, nu ma puneti sa dau detalii ca nu stiu nici eu, care are un buton verde (de on/off probabil), inca unul ca o clapeta care se da intr- o parte si in sus ...? (mai mult)
Bună seara, cine are cont pe ebay? S-a mai lovit cineva de problema că nu își poate confirma indentitatea? Sun la numărul de telefon de scrie acolo și nu se întâmplă nimic.
Dacă vrei sa mergi la școala profesionala trebuie neapărat să nu iei examenul?
Bună seara. Este normal ca la 16 ani să am un sân mai mare decât celălat dar să se vadă destul de rău diferența? Îmi e rușine când mă duc la plajă sau etc.și vreau să știu dacă se va ...? (mai mult)
Bună. De câteva luni, sunt tot mai timid. Când mă întreabă cineva ceva, ma pierd și nu mai știu ce sa spun, îmi fac multe gânduri, mi- e rușine uneori sa vorbesc în public, deoarece ma...? (mai mult)
Cine imi poate spune ce ar putea sa aiba boxa mea se intrerupe cand o dau la maxim butoanele merg este incarcata full si este si in priza Este un Akai dj-222 100w Multumesc
Salut, am un laptop Asus gaming tuf 15 și vreau să îl încarc la mașină și nu găsesc încărcător auto pentru el, am încercat și cu invertor, dar intră invertorul în fault, am invertorul...? (mai mult)
Salutare, am un Hyundai Tucson din 2006 și de două zile nu mai bagă căldură, ventilatorul merge, îmi indică temperatura optimă dar nu mai bagă ca înainte ce să fie?
Ce părere aveți despre ideea de a a angaja în M.A.I personal doar cu 10 clase în poliție și jandarmerie fiind un deficit de oameni de 35.000 de oameni. Oameni actuali din poliție, jandarmerițe...? (mai mult)
Mă interesează și pe mine un copiator, dar doar copiator cu funcții mai bune. Deci există așa ceva? ~Funcțiile care m- ar interesa ar fi să pot avea funcția ca să dau mai multe copii de-...? (mai mult)
Buna ziua, se poate intra in duty free ul din aeroportul Otopeni si la intoarcerea in tara? Din cate am observat poti intra doar cand pleci, ma gandesc ca nu stiu eu bine deoarece este primul zbor.
Bună! Am făcut din greșeală o subscriere la aplicația Hint. Ulterior am anulat- o. Am auzit multe despre aplicația asta cum cǎ ți- ar lua bani și după anularea subscrierii. Ce pot face pentru...? (mai mult)
Buna. Contul meu a fost închis de Facebook. După 6 luni de așteptare la dezactivat de tot. Cum pot sa-l recuperez? Postam haine de vânzare și l-au blocat. Scuzați categoria
Bună, am făcut un test de sarcină și mi-a apărut o singură linie după cam 1/2 minute, După ce am citit pe net am văzut ca îi ia circa 5 minute? deci sunt însărcinată sau nu?
Buna! Momentan sunt in creștere copil până în mai când face fetița 2 ani, însă acum in februarie urmează să nasc pe bebe 2. Întrebarea mea este, pot sa intru in continuare in CC, până ...? (mai mult)
Buna. As avea nevoie de o parere. Exista posibilitatea de a ramane însărcinată, daca la doua zile de la ultimul contact sexual neprotejat, a avut loc ciclu menstrual?
Bună, genele puse cat rezistă?
Un lipici bun pentru genele false?
Salutare TPU, am o întrebare. Vreau sa îmi vând mașina și as dori sa aflu dacă pot aviza Fiscalul pe Contractul de Vânzare- Cumpărare la cea mai apropiata primarie din raza județului în care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?