Slaut, am un scuter de 50cmc, am acte valabile, placuta tot numa ca nu am permis…., mentionez ca poligonul unde vreau sa dau e inchis preventiv. Mi se face dosar penal direct daca ma prinde…sau ...? (mai mult)
Bună seara. Știe cineva cât țin căștile galaxy buds 2 pro? Sau cât ar trebui să țină, o singura încărcare? Mulțumesc!
Buna cum pot transfera bani de pe cardul de alimente
Doresc o parere este ceva buna tableta aceasta? https://www.emag.ro/tableta-lenovo-tab-plus-octa-core-11-5-lcd-2k-8gb-ram-256gb-wi-fi-luna-grey-zadx0035gr/pd/DRQLKJYBM/#specification-section
Ce ziceti merge gta 4 sau 5 sau altr jocuri pe acest laptop ca sa stiu daca comand? O parere dau funda https://www.emag.ro/laptop- asus- vivobook- go- 15- e1504fa- cu- procesor- amd- ryzentm- 3- 7320u-...? (mai mult)
Bună ziua! Îmi puteți recomanda un grup sau site unde pot promova produsele pe care le am? Sunt seller pe eMag, dar nu este o activitate care mi se potrivește, am vrut sa incerc modelul acesta de...? (mai mult)
Buna, va rog sa ma ajutati sa imi amintesc numele unui film vazut acum cativa ani, este o drama in care doua fetite sunt rapite de un cuplu ciudat care facusera rau multor copiii pana sa fie descoperiti,...? (mai mult)
Buna ziua! Unde pot găsi lista cu bibliografia care se da la proba scrisă la admiterea facultății de psihologie Cluj? Am observat că se da o proba scrisă când vreau să mă înscriu la...? (mai mult)
Salut TPU Daca imi fac propriul meu service auto si am calificarea de electrician auto, pot sa ma angajez la afacerea mea si sa fac lucrari de mecanica auto si electrica auto? Sa schimb planetare bateri...? (mai mult)
Îmi curge o secreție așa albă spre un transparent secreția e mai grosuta dar și puțin elastică miroase și puțin urâțel oare sunt la ovulație
Buna seara, am o întrebare. de un an jumate mă chinui cu o problemă. acum un an jumate am făcut infecție urinară cu ecoli, m- am tratat. dar nu mi- a trecut decât mâncărimea pe care o aveam,...? (mai mult)
Buna ziua! La facultatea de psihologie pe specializarea de psihologie la admitere se da o proba scrisă! Unde pot găsi bibliografia cu ceea ce se da?
Salutare, am un amplificator care întra mereu în protecție ( ii pun gnd, 12v, rem) și când pun siguranță întra în protecție. Sau dacă pun siguranță și pun celelalte, la fel... Care ...? (mai mult)
Am o sora de 13 ani care e in custodia mamei, eu cu fratele meu am crescut si la mama si la tata la de la 12- 13 ani adica ne- am dus la tata pentru ca aveam liberate dar ne intorceam la mama pentru ca...? (mai mult)
Am 22 ani, de 2 ani de zile m- am despartit de o fosta pentru ca m- a inselat, la modul ca ne- am dus la munca in vama amandoi si eu am gasit- o in brate la un coleg de munca fara sa vreau, nici nu ...? (mai mult)
Salut. Mi- a venit menstruatia o zi după s-a oprit în prima noapte. A revenit iar dimineață și se tot oprește, aseară am făcut dragoste și s-a oprit iar. Oare ce să fac?
Salut am o mare dilema de ceva timp in grupul meu de prieteni (unde logic ca sunt si fete si baieti ) tot aud fetele vorbind ca se simt rau SI ca "sunt pe ciclu" adică din ce cunosc eu asta înseamnă...? (mai mult)
Salut la toată lumea, am văzut ca pentru a te conecta pe noul site de streaming animenexus este nevoie de un cod de invitație sau sa te înregistreze cu contul de pe animekage, nu am avut cont si ...? (mai mult)
Am un laptop pe care dintotdeauna l- am folosit doar acasa, conectat prin cablul lui la priza. Daca vara il iau la mine in drumetie, intr- un loc din natura cat mai departe de orice localitate, si vreau...? (mai mult)
Salut! Când trece pe cer un Boeing 747 sau un Airbus A350, A380, voi din România îi observați? Eu sunt din Moldova și, în afară de A320, nu am văzut altceva. Prosta întreb.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!