Salut la mine in sat s au pus Speed bumpere cam peste tot nu doar langa scoli. Daca trec mai tare cu mașina peste ele sunt șanse să pierd controlul sau sa stric ceva la mașină? Că nu prea as vrea...? (mai mult)
Salut TPU! As vrea sa dau mai departe la facultatea de drept si vreau sa aflu din ce lucruri trebuie sa ma pregătesc, ce cărți trebuie sa citesc si cam tot ce e de știut in legătură cu admiterea....? (mai mult)
Bună. mă confrunt cu o problemă care nu o pot rezolva nicicum. sunt căsătorită de câțiva ani cu soțul meu și am unele momente când simt ca nu- l mai iubesc și sunt așa schimbătoare îmi vine...? (mai mult)
Buna, am o intrebare legata de absente. Daca am 90 de absente deja, si mi s au scazut pe parcurs 2 puncte la purtare pentru ele, la final de an, daca nu mai fac nicio absenta pana atunci, mi se va...? (mai mult)
Salutare la toată lumea, am o întrebare pentru dumneavoastră Am un scuter Italjet formula 50 La el s- au schimbat ambielajul rulmenții semeringuri set muzicuța carburatorul și filtru+ bujia ...? (mai mult)
Buna! As dori o parere despre doua branduri de BCA. Holcim si Macon. Care este mai bun?
O întrebare Vreau sa ma duc la CFR Cluj Craiova din play off Eu am mai fost la Cluj pe stadion dar niciodată la peluză E vreo problema dacă ma duc la peluza deși ar fi prima oara Ps:la peluza ...? (mai mult)
Salutare, de curand am observat o problema la un e60 525d 2004, nu se aprinde bordul absolut deloc si nu mi merg acele, nu apar errori nu apare absolut nimic, am mers azi cu ea foarte putin si s-...? (mai mult)
Buna seara! Am si eu o intrebare pentru cei care va pricepeti. Cu un buget de 1200- 1400 ron ce telefon ar trebui sa imi cumpar? De pe olx bineinteles nu din magazin ma refer. Ma intereseaza sa ma tina...? (mai mult)
Salut. Sunt clasa a 12 a pe profil de turism si alimentație, am 18 ani si nu prea știu ce sa fac dupa liceu... Știu este cam rușinoasă treaba asta dar sunt intr o pana de idei gravă, vreau sa îmi...? (mai mult)
Niciodata nu am mai platit cu cardul on line nimic- daca vreau sa ma abonez de exemplu la be2dating aplicatie si imi cere numarul cardului de credit- sunt in primejdie daca o dau sau asta nu e un motiv...? (mai mult)
Bună seara, știe cineva cu câte cutii de medicamente aș putea să merg în altă țară, dacă n-am bagaj la cală și am doar un troller de 10 kg și bagaj de mână?
Am un Dacia Logan 2 si vreau sa pun niste becuri LED ca sa scap de halogene si nu stiu daca sunt omologate sau cum sa aflu asta. Becurile le- am primit si sunt acestea: "Philips k 2006 tp led 21073 18w"....? (mai mult)
Daca esti om de afaceri poti trai fara sa muncesti deloc? Si sa-ti castigi banii doar spunandu-le angajatilor ce sa faca, incepand cu persoana pe care o angajezi sa iti administreze firma/afacerea?
Salutare! Are cineva habar cum se desfășoară examenul de admitere la facultatea de asistență medicală in Galați? In total sunt 50 de întrebări de rezolvat in 2 h, dar ar dori sa știu dacă ...? (mai mult)
Buna,dupa ce voi termina scoala de jandarmi subofiteri, voi fi oficial jandarm si voi fi repartizat intr-o anumita parte a tarii? sau cum se procedeaza dupa incheierea scolii? Mulțumesc.
Sunt curios de un lucru! S- a întâmplat vreodată ca vreun manelist sa fie dat judecata pentru cântecele pe care le canta, pentru versurile vulgare și uneori pline de misoginism sau pentru videoclipurile...? (mai mult)
Salutare, TPU. Recent am cumparat o masina de la un parc auto. Nu are RAR facut, a avut numere rosii pe Bacau, unde era parcul, dar doar pe o luna. Acum am nevoie sa ii scot pe Brasov, dar nu am ...? (mai mult)
Buna ziua! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cum ar trebui sa procedez cu concediul medical? Am o entorsa la picior din cauza unui accident la munca. De la munca am fost luat cu ambulanta si dus la urgente....? (mai mult)
Sunt la masă și am o întrebare. Ce se întâmplă dacă mănânc ficăței de pui cu crochete de pește? Se întâmplă ceva cu flora intestinală? Mersi anticipat! Dau mumu!
Locuri gratuite pentru tineri la cursurile de la Fundația Calea...? (mai mult)
Martie creativ - Cursuri ce te inspiră la Fundația Calea Victoriei
Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
THE GARDEN OF DREAMS Concertul Extraordinar de Anul Nou, ediția a XI-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Mariand67 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?