Salut! Intrev daca am voie in locuri bublice (strada) NU EVENIMENTE cu un briceag mic de 5cm lungime, am vazut legea 370 si ceva da nu prea inteleg inceputul, ai voie da sau nu? Este diferenta daca esti...? (mai mult)
Dacă îs a 8 și am purtare căzută la 9 mai pot merge la liceu sau la munca?
SALUT! Am cautat pe tot internetul si nu inteleg, poti purta un briceag de 5cm lungime pe strada? Nu la evenimente doar cum ar fi cand mergi undeva. Oriunde caut pe internet ori nu inteleg chestia cu ...? (mai mult)
Bună fetelor îmi poate recomanda cineva ceva produse bune pentru păr îmi cade foarte rău și s-a subțiat Și am părul foarte lung și nu aș vrea să îl tai aș prefera să îl repar
Salutare Am și eu o problemă sper să găsesc soluția am un Opel Astra g din 1999 și nu mi arăta kilometri în bord așa că am scos ceasurile și am verificat becurile în fine problema e alta când...? (mai mult)
Bună seara, Mă confrunt cu o problemă și nu știu care ar fi cauza. În luna septembrie 2024 am facut un set de analize din care mi- a ieșit că am Ureaplasma Parvum. Am luat tratament cu Dioxiciclina...? (mai mult)
Bună seara! Unde pot cumpăra mască venețiană în Timișoara? Am mâine nevoie
Hei TPU! Am o problema dar am nevoie si de parerile / sfaturile voastre. Am o unghie incarnata la piciorul stang in partea stanga a degetului mare, treaba e ca s- a cam bagat adanc (o am de ceva vreme...2...? (mai mult)
Bună seara a lucrat cineva cu forma de recrutare Baltic Employees? Mulțumesc frumos!
Salut! Pentu ce-i cu iPhone. Cum pot să instalez Youtube vanced( apk’u) după google?
Ploșnițele se pot lua de la hainele de la second- hand? Sunt dezinfectate înainte de a ajunge în magazine? Întreb, pentru că eu îmi mai iau haine de la second- hand, îmi plac pentru că găsesc...? (mai mult)
Recent am vrut sa comand ceva în rate depe Emag, am completat procesul, iar la sfârșit am primit o notificare de pe aplicația BT, spunea ca trebuie sa plătesc 3.200 RON, este normal? Trebuie sa...? (mai mult)
Recent am dat o comanda de pe Emag în rate, după un proces stufos de date, la sfârșit mi- au dat mesaj pe aplicația BT că trebuie să plătesc suma de 3.200 RON, este normal? Dacă accept îmi ...? (mai mult)
Buna seara daca in data de 16.03. 2025 mașina mi- a fost furată sa făcut accident cu ea, eu am declarato furată, am fost la poliție am dat declarații și oamenii de acolo au spus că vom fi chemați...? (mai mult)
Pe mine scoala si locul de munca m- au traumatizat destul de mult, la scoala la fel doar se bateau si se injurau, am fost si angajat la o firma si acolo erau vreo 20 de angajati la fel se bateau si se...? (mai mult)
Salut! Vreau să cumpăr un cablu DisplayPort pentru monitorul meu (1080p 180 Hz), dar nu sunt sigur pe care să- l aleg. Motivul pentru care nu vreau un cablu HDMI este că vreau să îmi montez un al...? (mai mult)
Hei TPU am o întrebare, La câți ani poți face operația de micșorarea stomacului e doar de curiozitate. Ofer funda
Poți intra pa Spiru Haret cu taxă să nu ai media 5 la română mate și așa mai departe
Am vrut sa incerc ceva am intrat pe site- ul de la router ala care imcepe cu 192.168. Ala si am intrat undeva si am dat pe ceva"disable dhcp" si am dat save acolo, si aveam internet doar ca numai puteam...? (mai mult)
Daca mi-a fost taiată mâna stângă de la încheietură, unde pun inelul de căsătorie
Locuri gratuite pentru tineri la cursurile de la Fundația Calea...? (mai mult)
Martie creativ - Cursuri ce te inspiră la Fundația Calea Victoriei
Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
THE GARDEN OF DREAMS Concertul Extraordinar de Anul Nou, ediția a XI-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nuamcucinesavb123 întreabă:
Sawarekh întreabă:
DonEduardo întreabă:
Andrei2524 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!