Am cumparat un Ford Focus 3, 1. 6tdci 70kw (95cp) si in curand ii voi face o revizie de ulei, toate filtrele, distributie si o baterie noua pentru ca m- a lasat. Ce ulei, filtre, baterie, eventual...? (mai mult)
Salut, am luat mai demult o amenda si eu am crezut ca au platit- o parintii mei, dar de fapt nu au platit ca nu a venit nimic prin posta si acum stau cu frica sa nu am probleme cu politia, va rog raspundeti...? (mai mult)
Vreau sa- mi fac un cont de Instagram. Am reusit pana la un punct. Nu vad unde se adauga date in profil. Asta nu ma deranjeaza prea tare. Dar nu inteleg deloc cum functioneaza. Unde postez? Undeva am reusit...? (mai mult)
Salut, am fost ieri la un consult oftalmologic, am astigmatism miopic simplu (Sf este - 0.00 la ambi ochii înainte de tropicamida, după tropicamida sf este - 0.25 la ambii ochi, cyl este - 0.25 ochiul...? (mai mult)
Considerați ca imperialismul NATO este măcar 50% vinovat pentru războiul din Ucraina?
Buna TPU! Este o anomalie faptul ca un baiat de 24 de ani se înțelege mai bine cu mama lui decât cu tatăl lui? Unii au ras din pricina asta. Este vorba de un amic de- al meu. Voi ce credeți? Dau...? (mai mult)
Salut,care sunt pasi si actele necesare pentru a inmatricula o masina în România adusa din alta tara?
Buna, saptamana aceasta este 'Saptamana Verde', sincer mi se pare o prostie si nici nu am vreun chef sa ma duc sa pictez pietre si sa strang gunoaie, doar ca sa nu iau absente. Profesorii sustin intruna...? (mai mult)
Doresc sa modific farul de pe motocicleta, sa ii pun unul LED in schimbul celui stoc, ce pasi trebuie sa parcurg pentru a fi legal?
Buna ziua! Va rog dacă ma puteți ajuta cu o informație. Vreau sa vând o masina ce are numere rosii scoase de mine. Cum pot sa ii trec cumpărătorului masina pe nume și de ce acte am nevoie? O pot...? (mai mult)
Salut TPU ????. Dacă vreau să încep un magazin online că minor (15 ani) sa zic un magazin cu produse print on demand (Printify) sau să încep un magazin online cu servicii IT (site- uri web, social...? (mai mult)
Dacă am văzut un anunț postat pe Publi24 cum că femeile și bărbații vor primi 5600 adică 56 milioane în fiecare lună au lăsat numarul lor și peste 3 ani numai e anunțul și am salvat numărul...? (mai mult)
Buna îmi puteți spune cum pot prinde fazani am găsit o capca umană cu plasă automată care se declanșează daca calca fazanul pe ea următoarele dimensiuni lungime 50cm lățime 40cm și înălțime...? (mai mult)
Am o intrebare ciudata. Care este scopul acelor dare lasate de anumite avioane? Da, am spus anumite avioane, fiindca nu la toate se intampla asta, de aceea mi- am pus un semn de intrebare. Nu...? (mai mult)
Bună,știe cineva unde pot găsi plapume și perne la saci sh
Am facut verificarea Rar,masina este inmatriculata pe MM,unde mai exact in Baia Mare trebuie sa ma duc dupa talon, o adresa ar fi perfect
Bună! Dacă încep cu teoria în școala de șoferi și după ce ajung la ore de condus când dau ieșirea ca să merg la sală și la traseu!
Cum dau de auto TR 04 VER, Dacia supernova, pentru ai înapoia ceva?
Bună ziua dupa cat timp se eliberează numerele preferențiale?
Salut, am cumparat o masina de la o persoana juridica pe persoana fizica, am inregistrat masina la primarie dar dupa am vrut sa o vand, cei de la inmatriculari mi- au zis ca pot sa o vand direct cu ...? (mai mult)
Locuri gratuite pentru tineri la cursurile de la Fundația Calea...? (mai mult)
Martie creativ - Cursuri ce te inspiră la Fundația Calea Victoriei
Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
THE GARDEN OF DREAMS Concertul Extraordinar de Anul Nou, ediția a XI-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DrMihailoviciS întreabă:
sepik întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
alfons2390 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?