Buna TPU! Este o anomalie faptul ca un baiat de 24 de ani se înțelege mai bine cu mama lui decât cu tatăl lui? Unii au ras din pricina asta. Este vorba de un amic de- al meu. Voi ce credeți? Dau...? (mai mult)
Salut,care sunt pasi si actele necesare pentru a inmatricula o masina în România adusa din alta tara?
Buna, saptamana aceasta este 'Saptamana Verde', sincer mi se pare o prostie si nici nu am vreun chef sa ma duc sa pictez pietre si sa strang gunoaie, doar ca sa nu iau absente. Profesorii sustin intruna...? (mai mult)
Salut TPU ????. Dacă vreau să încep un magazin online că minor (15 ani) sa zic un magazin cu produse print on demand (Printify) sau să încep un magazin online cu servicii IT (site- uri web, social...? (mai mult)
Am o intrebare ciudata. Care este scopul acelor dare lasate de anumite avioane? Da, am spus anumite avioane, fiindca nu la toate se intampla asta, de aceea mi- am pus un semn de intrebare. Nu...? (mai mult)
Bună,știe cineva unde pot găsi plapume și perne la saci sh
Am facut verificarea Rar,masina este inmatriculata pe MM,unde mai exact in Baia Mare trebuie sa ma duc dupa talon, o adresa ar fi perfect
Bună! Dacă încep cu teoria în școala de șoferi și după ce ajung la ore de condus când dau ieșirea ca să merg la sală și la traseu!
Cum dau de auto TR 04 VER, Dacia supernova, pentru ai înapoia ceva?
Bună ziua dupa cat timp se eliberează numerele preferențiale?
Salut, am cumparat o masina de la o persoana juridica pe persoana fizica, am inregistrat masina la primarie dar dupa am vrut sa o vand, cei de la inmatriculari mi- au zis ca pot sa o vand direct cu ...? (mai mult)
As dori sa cumpăr și eu niște suplimente pentru ingrasare, sunt slăbuț, la 1.66 cm am 57 kg, si as dori niște suplimente/medicamente pentru a ma ajuta sa iau în greutate, va rog sa va abțineți...? (mai mult)
Salutare prieteni. Am o nedumerire in legatura cu relatia dintre mine si logodnica mea, viitoarea mea sotie daca pot spune asa. Deci de cand am cumparat apartamentul si ne- am mutat din chirie, parca...? (mai mult)
Caut mașina funcțională, cu acte de preferat Logan, buget 5-600 eur
Salutare, am o intrebare, am un fiat punto 2004 1.4 benzina si azi a sarit maneta de la schimbator de a ramas doar tija metalica, acum dupa ce am montat tot nu intra in marsalier, marsalieru e prin...? (mai mult)
Stite cineva o aplicatie gratuita de pe app store care sa identifice pietre?
(MC Donald's) ce înseamnă jucărie HM opțional?
Am trimis bani depe sparcasse pe revolut și Anca nu mi-a intrat bani
Buna! A comandat cineva de pe site-ul Kamenika și mă poate ajuta cu o părere despre seriozitatea acestui magazin online? Mulțumesc!
Bună seara! Eu dupa ce termin liceul m-am gândit sa plec dincolo in germnaia la lucru, ma pot angaja la Mercedes fara bacalaureat?
Locuri gratuite pentru tineri la cursurile de la Fundația Calea...? (mai mult)
Martie creativ - Cursuri ce te inspiră la Fundația Calea Victoriei
Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
THE GARDEN OF DREAMS Concertul Extraordinar de Anul Nou, ediția a XI-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DrMihailoviciS întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
sepik întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a