As vrea sa devin consilier scolar.Am terminat științele educației și urmez masterul- consiliere educațională. Titularizarea trebuie sa o dau pe consiliere educaționala..scolara sau...? (mai mult)
Ce conține o diplomă de la Unibuc? Vă rog să specificați în răspuns și anul în care ați luat diploma.
Va salut, am o pereche de porumbei zburatori, de vreo 2 zile am pus la imperecheat un porumbel cu o porumbița in boxa inchisi, totul bine nu au trecut nici 5 minute si au inceput sa se ciugoale pe ...? (mai mult)
Salut TPU, as avea si eu o intrebare, cam cat credeti ca ar trebui sa manance un băiat de 15 ani, 80kg,1, 78 care face sala de 4-5 luni ca sa puna masa musculara?(calorii+proteine), mulțumesc
Va salut am o mare dilema deci cumva televizoarele SI telefoanele alea vechi de 100 de ani pot fi mâncate de carii?
Bună. Am nevoie de sugestii pentru un aparat de tatuat pentru începători ieftin
Vreau sa știu părerile voastre despre Feng Shui- ul chinezesc! Ce este mai exact Feng Shui- ul, dacă este cu adevărat doar un mod de a aranja camera intr- un fel și dacă într- adevăr ajuta aceasta...? (mai mult)
Bună seara! In clasa a12a poți să pici comptentele la engleza, tic sau vei primi doar acele calificative avansat etc?
Știți cumva dacă SaladBox a dat faliment? Am auzit ca sunt mall- uri unde nu mai este și era cam singurul restaurant care era mai decent și nu făcea parte din, , plan " chiar dacă nu prea mâncam...? (mai mult)
Dacă ai amenzi contravenționale poți trece sau vinde pe numele tău o casa sau o masina?
Buna TPU! cum pot face rost de matricea de securitate pentru dosarul electronic de sanatate? am fost la medicul de familie, iar acesta a zis ca nu stie ce este aia sau de unde se ia. multumesc!
E posibil sa iti poti lua bicicleta pe avion scotandu-i doar rotile si dezumflandu-i anvelopele? Sau trebuie dezasamblata complet, scos inclusiv ghidonul si pedalele?
Buna! Ce site-uri recomandati pentru inele barbatesti si sa aiba marimi si mai mari nu doar pana la 70mm, omul are carnaciorii mai grosi nu de pianist? Nu vrea verighete sau inele de 500 lei.
Bună, E normal ca in Champions league și Europa League sa fie 8 meciuri pentru fiecare echipă iar în Conference League să fie 6 meciuri pentru fiecare echipă de acolo? Pentru mine nu este...? (mai mult)
Salut TPU! Stie cimeva de unde pot sa cumpar hanorac nike tech fleece, varianta veche care nu se mai fabrica, nou? nu folosit. Stiu ca se gaseste mai rar acum. Im caz ca nu stiti, este modelul cu dungi...? (mai mult)
Cate tipuri de matematica exista si in ce clasa incepi sa le faci
Sunt o tânără și am 21 de ani. Sunt de religie penticostală și credința mea a fost mereu un reper important în viața mea. Până de curând, nu am avut nicio relație serioasă, poate și pentru...? (mai mult)
Bună TPU. Am si eu o întrebare recent am achiziționat un Samsung watch 7(ceas) cu lte cu tot ce trebuie am descărcat watsapul, primesc mesaje primesc tot mă lasa sa descarc imaginile dar când apăs...? (mai mult)
Salut, sunt elev în clasa a 12a pe profil de mate info. Mă gândeam să merg la Iași la facultate tot pe informatica încă nu AC, fiind f f greu și mii sa nu mă las de facultate. As opta pentru...? (mai mult)
Heya, plănuiesc sa merg în R. Moldova la cineva, se poate sa merg cu buletinul? N am pașaport și nici nu mi as face doar pentru o zi sau doua în R. M. Am văzut ca se poate doar cu buletinul, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
cobrant întreabă:
MountainRiver întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Mindfulness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!