Considerati afirmatia, , femeia trebuie iubita, nu inteleasa ca fiind putin sexista sau spusa de un barbat care nu se pricepe deloc la femei! Eu cred ca o femeie poate fi inteleseasa daca un barbat vorbeste...? (mai mult)
Cum pot efectua apeluri telefonice pe PC?( Am Android )
Bună ziua, am pierdut telefonul cu cartela cu tot Nu mai am acces la contul de yahoo.mail Știu contul știu parola dar nu ma lasă să trec.mai departe deoarece îmi cere nr vechi de telefon sau...? (mai mult)
Bună ziua, cum se poate adăuga un contact in categoria,,Toate notificările din,, Notification,, pe Messenger?
Ce facultate trebuie să fac ca să devin antreprenor? Că eu sunt deja clasa a 11-a și sunt pe Științe sociale.
Salut! Va fi mai usor bacul daca ma duc la liceu tehnologic decat daca m as duce la profil de filologie? Din ce inteleg matematica este mai usoara iar romana la fel, eu as vrea sa ma duc la o facultate...? (mai mult)
Cât timp a fost Biden la putere în SUA (vorba vine), ni se spunea că o să fie rău de tot dacă SUA abandonează Ucraina, că vin rușii, că e jale... Acum par să o ducă destul de bine și...? (mai mult)
Este posibil sa ma angajez in curand si imi va trebui un cont si un card de debit pentru salariu.Problema este ca nu prea stiu ce sa aleg din multitudinea de banci existente.Cam care e cea mai buna banca...? (mai mult)
Va salut am o mare dilema deci @rm3le cu aer comprimat sunt încărcate cu glo@nţe adevărate? Gen glOnţ din cupru? De ce cineva vinde astfel de @rm3 pe OLX, daca in mod normal îți trebuie permis?...? (mai mult)
Proteine sau creatină?
Doar eu am o părerere proastă despre fetele care fac copii de tinere? Era una aici care la 20 ani avea deja trei copii.
Voua v ar placea sa iasa si sezonul 9 din vampire diaries? Ca mie parca da, chiar daca nu are rost sa scoata si sezonul 9. Sau voi ce parere aveti?
Salutate, recent am facut accident din vina mea, masina e varza, la dezmembrari primesc putini bani si nici nu imi poate da vreo hartie la mana pentru dezmembrat, intrebarea mea este daca vreau s- ...? (mai mult)
Bună ziua, am vreo șansă să trec medicalul la școală de poliție dacă cu câteva zile înainte de el o să fiu supus unei operații? ( Operatie ligament umăr)
Cum aflu numele șoferului după numărul de înmatriculare al mașinii
Cine candidează la președinție momentan in afara de nicusor? Nu am urmărit politica de ceva timp! Sa nu-mi spuneți de CG! Ma apuca crizele
Am atins o bluză cu un marker pentru tablă (pe bază de apă, nu permanent). Cu ce pot să curăț?
Cum pot sa fiu dedus de la taxa de salubritate dacă eu locuiesc în altă locație decât cea de domiciliu? De ce documente am nevoie?
Salut TPU, am o întrebare (doar pentru cei ce au fost in Japonia): In vreo 6 luni planuiesc sa plec in Japonia si as vrea sa stiu daca cartela mea (Telekom RO) o sa mai fie functionala odata ce ajung...? (mai mult)
Am dat o retragere pe SuperBet pe un card CEC Bank (card ul unui prieten) dar este de minori Superbetu a acceptat retragerea (achitat) dar nu mi au băgat bani pe card încă. ce se întâmplă mi au blocat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.