Hello! Cat si ce trebuie invatat la facultatea de Drept, in timpul facultatii si cat scrii in foaia de examen? Sunt sute de pagini de invatat. Dar cat si ce sa scrii in foaia de examen?
Vreau sa ma mut in chirie cat ma costa
Bună, luna aceasta nu mi-a venit menstruatia nu am simptome știți de ce, luna trecută am fost, contact nu am avut
Buna, vreau să cumpăr o mașină și am găsit un Ford Focus 2 din 2007 diesel cu 109cp la 1800€ și vreau să întreb dacă e prea puțin pentru acest tip de masina, in poze arata ok
La ce turometru trebuie sa schimb viteza pe o masian pe benzina? dar pe diesel? si ce trebuie sa fac ca sa pot accelera rapid
Salut. Știti niște licee ok din sectorul 5 cu clasa de stiinte sociale? (Ok înseamnă pentru mine 7.50- 8.20, ceva de genu). Vin din teleorman și nu prea am cunostinte mari. (Plus niște sfaturi dacă...? (mai mult)
Este bine ca sa imi pun apa cu zahar in par pentru a-mi fixa freza?
Bună, dacă ciclul mi-a venit pe 20 ianuarie și mi-a ținut până pe 2 februarie( destul de mult dar am avut stres în acea perioadă), acu cam pe când am ar trebui să vină ca stau cu stres.
Cum folosesc Chatgbt mai exact? Îmi fac cont și cât trebuie sa plătesc pe luna? Cum imi dau seama dacă merita sau nu Chatgbt pentru ca mie sincer nu mi se pare diferit de vechiea moda de căutare ...? (mai mult)
Cât mă costă să mă abonez la diferite conturi pe YouTube pentru a vedea postările lor succintă care vor urma? Este costisitor sau gratuit?
Help! A citit cineva cartea Iubim sau ne mintim a lui Andrei Vulpescu? Imi puteti spune cum vi s-a parut? Merita sa o cumpar? Multumesc!
Cum verific daca masina mea are sechestru pe ea
Hei TPU, nu știu cum să încep. Acum sunt în liceu, clasa a 12- a (19 ani) și nu prea mă trage cheful să învăț pentru bac. Acum sunt la karate, lucrând la aspectul meu fizic și m- am apucat...? (mai mult)
Buna ziua! Ce examen va trebui sa sustin pentru a intra la facultatea de pedagogie a invatamantului primar si prescolar Targoviste, in afara probei de bacalaureat? Si cum sunt examenele, materiile ...? (mai mult)
Care sunt cluburile de noapte cu cele mai ieftine prețuri, accesibile, atât la băuturi cât și alte servicii, din Centrul Vechi al Bucureștiului?
Bună! În caz ca biletul de avion a fost luat cu buletinul, dar între timp am pierdut buletinul pot merge cu pașaportul în Grecia?
Va place pokerul? Jucam la o masa cu alti 9 experti ai jocului (10 jucatori in total cu mine). Am KK si dau call. Toti ceilalti dau si ei call. Flopul vine AAA. Este randul meu sa fac prima mutare....? (mai mult)
Salut, dacă fac calisthenisc (sală cu greutatea corpului) și pun ceva mușchii pe mine, o sa ma îngreuneze la bataie? Adică mușchii o sa ma facă mai lent sau ceva de genul?
Am 2500 mp de teren. Din acești 2500 mp, am cedat deja 400 mp. Până aici, totul a fost în regulă. Acum am hotărât să- mi construiesc două hale. Ce să vezi? Am obținut cadastru, certificat...? (mai mult)
De pe tot globul asta in afara de Romania care ar fi cele mai rele tari in care nu se poate trai? Care sunt sarace, in care nu este pace, se intampla numai rele, crime, furturi etc. Din ce stiam eu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.