Cum elimini gustul amar din mîncare? Mulțumesc.
Buna seara, am o problema, acum ceva timp, in jur de 3 luni mi- am pus pierce in nas pe nara stanga cu pistolul...l am îngrijit si totul a fost ok dar mai demult am observat inauntru narii in partea...? (mai mult)
Buna, cum pot face un caine sa fie agresiv cu strainii ( sa faca paza) pui 3 luni si adult 2 ani Astept pareri/experiente / metode traditionale ( exclus prin violenta)
Bună ziua, am vazut pe o retea de socializare acum ceva timp o reteta de prajitura dar nu am salvat postarea. Tin minte ca avea un nume ceva de genul ‘ Prajitura Domnita / doamna / domnisoara ‘ din...? (mai mult)
În afară de OLX și Publi24, pe ce site pot găsi locuri de muncă unde să pot suna direct angajatorul?
Salut, astăzi am fost la primărie să eliberez un fiscal pentru înmatricularea mașinii, și mi au spus că nu poate să mi dea, pentru că am amenzi, este drept, sau?
Bună TPU, nu știe cineva un club sau un antrenor fie de lupte libere sau greco romane în Satu Mare sau în apropiere, sau un club de box?
Bună, locuri de muncă part time în Ploiești? Sunt studentă și aș dori un venit în plus
Buna Fraților, am o întrebare daca se poate?!, Există vreo modalitate prin care îți vei putea lua o locuință sau o casa, în rate daca ar fi sa o cumperi de la proprietar, direct și dacă...? (mai mult)
Buna Fraților, am o întrebare, și chiar curioasa de care mi- a spus sorămea, că?! Cica, la școală la ea a- r avea mai mulți copii din clasele 1- 4 și 5- 8 care ar avea numai "Profesori de...? (mai mult)
Mereu când îmi pică curentul și după revine nu mai merge semnalul bine, deschid televizorul pe un canal merge puțin iar după îmi scrie semnal slab sau fără semnal, ce pot face?
Bună seara! Îmi poate recomanda cineva ceva site-uri cu rochițe frumoase? Mulțumesc!
Nu exista niciun tratament pentru cicatrici pe retina? leziuni pe retina provocate de o lovitura in ochi, daca retina este lezata vederea este distorsionata, nu vezi cu ochiul, astea pot duce si la ...? (mai mult)
Este vreo problema daca folosesc gddr6 in loc de gddr5?
Va salut, am o mare dilema deci de ce unele hărți( cum sunt cele din perioada interbelică sau din 1888, 1884) au mai multe versiuni de ce? Adică eu am văzut că în unele hărți apare Ucraina...? (mai mult)
Buna ziua, dar vreau sa ma lamureasca cineva in domeniu, in 2023 martie am fost oprit de catre un echipaj de politie cand ma aflam la volanul unei masini(aveam 17 ani si nu aveam permis de conducere ...? (mai mult)
Câti bani primesc la Chișinău Criș la compania Gualapack?
Pe comanda mea de pe shein arata ca este INCARCARE COMPLETA, ce inseamna?
Daca cineva vine la tine acasa si iti face poze cu telefonul prin curte sau la tine in casa, te deranjeaza, te superi? Este de reclamat asta?
Premisa 1: Dacă există un Dumnezeu omnipotent, omniscient și omnibenevolent, atunci nu ar exista suferință inutilă în lume, pentru că un astfel de Dumnezeu ar avea puterea, cunoașterea și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Beatrice011 întreabă:
KarlLagerfeld întreabă:
Arthurrrr întreabă:
Marie308 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!