Bună seara cum se face live și înregistrare pe Buzzcast și dacă trebuie ceva urmăritori pe Buzzcast
Cum pot recupera mesajele din 2022-2023-2024 șterse de mine din greșeală din adresa de email fericel_mirelaflorica-yahoo.com
Salut, TPU! Îmi poate recomanda cineva o specie de papagal vorbitor? Si, cine are sau a avut papagal, îmi puteți spune ceva din experiența voastră? Vă mulțumesc anticipat!
Salut TPU Am o mare problema va rog sa mă ajutați Am 17 ani sunt în clasa a 11a Și vreau să mărturisesc că sunt foarte praf la matematica și la biologie pentru că nu am învatat în acești...? (mai mult)
Cum o cheama pe blonda aia creata cu rochie albastra de la protevelion? :)))
Bună! Iarna voi trageți frâna de mână? La câte grade ar fi indicat să nu se tragă?
Daca mi- am deschis un cont in euro la Raiffeisen pe care nu l am folosit vreodata, am vreun cost? nu l am folosit pana acum niciodata, nu am nici card atasat. Il am de 3 luni, am costuri de...? (mai mult)
Salut TPU. Caut un amplificator semnal gsm. Stau într-o zona unde nu am semnal aproape deloc. Ce recomandați? Ştie cineva? Pentru un apartament. Deci raza de acoperite e mică, undeva la 60mp.
Este tabăra Marian Dacian Bica recunoscută de minister? Dacă obțin un premiu ( I,II, III ) se poate considera la bursa de performanță?
Buna, TPU! As vrea să îmi cumpăr doi papagali de talie medie sau mare de aceeași specie, mascul și femela. Mi- ar placea sa fie o rasa prietenoasa și jucăușa, daca se poate sa fie și vorbitoare...? (mai mult)
Salut, un bărbat care vrea să devină preot se poate căsători cu o femeie care are copiii? Știam ca exista reguli, adică l-ar face preot dacă s-ar căsători cu ea? Eu știam ca nu
Bună, sunt un baiat in vârstă de 23 de ani si lucrez cu mama si prietenul ei in Germania, stam toti 3 in același apartament și ei se ceartă toată ziua din orice, de 2 ani de zile de cand am iesit...? (mai mult)
Salut TPU! Am o intrebare, pot vana iepuri fazani sau porumbei cu o arma airsoft de 6 jouli 218m/s cu alice? de la 25 metri
Buna seara, pot face o cerere pentru redeschiderea procesului penal dacă din motive medicale nu m- am prezentat la judecată și nici avocatul ales nu a fost prezent deși a substituit un alt avocat ...? (mai mult)
Dacă prin absurd am zice că fiecare om din societate e complet sănătos psihic, n- are niciun fel de insecurități sau frici sau paranoie sau narcisism sau pshiopatie sau orice altă problemă psihică...? (mai mult)
Salut, as vrea sa imi protejez locuinta de caldura, am mari probleme cu soarele deoarece locuiesc la etajul 10 pe partea de nord si pe toata perioada zilei am soare in casa! Ce ma sfatuiti sa fac? Care...? (mai mult)
Salut băieți zilele care urmează ar trebui să mă văd cu o fată și aș vrea să o duc la hotel eu sunt din Sibiu și ea din Brașov ceva sfaturi despre cum sa ii propun chestia asta e o idee buna....? (mai mult)
Vreau un sfat, o parere despre treaba asta.Am 17 ani si mam cam îndrăgostit de o fata de 14 ani
Bună ziua. Ce kit de suspensie recomandați pentru o Kia Sorento din 2007, manuală de 125 kw?
Va salut, o venit si la mine astazi preotul cu crucea Nu prea le am eu cu religia dar nu e posibil sa iei TBC sau alte bacterii daunatoare organismului de pe crucea aia? Cand a venit cu ea, eram confuz...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
aurel111 întreabă:
SophiaSsX întreabă:
RADUCU12369 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.