Vreți să revină serialul felinele fulger, să știu dacă nu sunt singurul care vrea asta
Am 20 de ani şi deja 3 copiii cel mare are 5 ani 'după unul de 2 ani şi cel mic de tot are 1an 2băieţi şi cea mică e fată primul copil l- am nascut la 17 ani copiii nu au acelaşi tată lumea mă...? (mai mult)
Bună! S a uitat cineva la FROM? Dacă v ați uitat la sezonul 1 episodul 1 ( sau 2, dar cred totuși ca faza era în episodul 1) ați fi vazut ca cei din orașul ala le au pus celor nou- veniți niște...? (mai mult)
Bună! S a uitat cineva la filmul FROM? Dacă v ați uitat la sezonul 1 episodul 1 (sau 2, nu mai știu exact dar cred totuși ca 1) ați fi văzut ca cei din orașul acela au pus niște cuie pe jos...? (mai mult)
Salut! Care sunt taxele pe hainele importate din china? Bumbac 100% Și cum evita persoanele fizice taxarea vamala? Transport+ colet tva 19%? Dacă dau doua comenzi de la aceiași fabrica in zile diferite...? (mai mult)
Salutare tuturor. Mă chinui să găsesc un film pe care l- am văzut acum ceva timp. Era vorba de o mama ce vroia să își apere copii de o fantoma. La un momentdat fantoma aceea îi răpiseră copii...? (mai mult)
Cate chestionare ar trebui sa fac pe zi ca sa iau sala din prima?
Vreau să plătesc o cameră la hotel pentru o noapte,dar vreau să mă odihnesc doar câteva ore, de exemplu dacă ajung în ziua aceea la ora 11 12 ziua pot plătii camera, cum trebuie să procedez?
Bună TPU, ce părere aveți când partenerul sau partenera vrea să iasa în club, terasa, centru vechi, cu persoane de se* opus, și se duce fără voi, ca din motive personale nu puteți merge, cum...? (mai mult)
Bună ziua va rog faceți ma sa inteleg mi am fecut un test de sarcina clearblue și mi o iesit pozitiv si am repetat testul cu coste și o ieșit negativ
Daca am fost sa dau declaratie in calitate de martor intr- un dosar penal pe fondul consumului de alcool la volan( am stat in dreapta) dar se merge pe recunoasterea vinovatiei, o sa mai fiu chemat in ...? (mai mult)
Dorim sa ne casatorim religios in UK dar nasii nostri sunt de alta religie si nu sunt casatoriti( cuplu: catolica- ea ortodox- el). Ei au fost si martorii nostri la cununia civila. Stiti cumva daca ar...? (mai mult)
Am sters pe ig un mesaj pentru mine dar imi arata sus in chat un pin langa care scrie "deleted for you" si nu pot sa scap de el. ce sa fac?
Părere la Bicicleta MEILECHI verde pe 26 inchi și am mai modificat la ia și mai schimb și schimbătorul ce ziceți e buna?
Buna. Cred ca peietena mea ma inseala. Nu stiu cum sa fac sa aflu, eu lucrez intr- un capat, ea in altul. Nu pot sa lipsesc de la lucru sa vad ce face ea, dar dupa cum se comporta asa pare. Ce idei ...? (mai mult)
Cum faceti cei care faceti miscare zilnic sa va adoptati un prgram si sa reusisti sa alergati sau sa sa faceti alt sport? Eu sunt asa de ingramadit incat nu prea resusesc sa imi gasesc timp sa fac si sport!...? (mai mult)
Salutare! Știe cineva de unde aș putea cumpăra telefonul IQOO13? Sunt tot felul de site- uri unde se vând aceste telefoane dar nu am atât de multă încredere în ei. Caut versiunea globală, nu...? (mai mult)
Retinal, retinol sau tretinoin v-a ajutat unul dintre cele trei pentru riduri, pete pigmentare, probleme ale pielii? :D
Parintii mei nu cred ca m- au dorit niciodata. Simt foarte mult diferentele care se fac intre mine si sora mea, eu fiind sora cea mare. Lucruri banale aparent, dar pe care nu ai cum sa nu le simti sau...? (mai mult)
Salut. Din câte am aflat Windows 10 nu va mai fii disponibil? Eu ce mă fac daca nu va mai duce win 10? Procesorul meu e Intel i7 6700 so nu duce Windows 11. Ce ar trebui să fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...