Buna! Voi ce program ați alege dintre: Varianta A. a lucra 12 ore pe zi, cu 2 zile libere, în ordinea: Luni: liber Marți, Miercuri: muncă Joi: liber Vineri, Sâmbăta, Duminică: muncă...? (mai mult)
Salutare, de ceva timp am invatat singur concepte de C# (algoritmi, oop, structuri de date), baze de date, html, css, js si putin angular. La cum arata piata devin tot mai demotivat neavand o facultate,...? (mai mult)
Merita sa devii model? Financiar vreau sa zic
A invatat cineva din cartile astea pentru bac? Ati reusit careva sa luati bacul invatand din cartile astea? https://cartibac.ro/products/pachet- bacalaureat- romana- matematica- biologie?variant=44751728017690&country=RO¤cy=RON&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm
Am parul blond închis și am dorit sa mi- l vopsesc șaten deschis am luat vopseaua cu culoarea ce mi- o doream de pe cutia vopselei și după ce m- am vopsit a rezultat negru cum as putea face sa se ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre yoga cu cristale? Functioneaza? Este adevarat ca simti o energie si o aura in corp si persista timp de mai multe ore sau zile? Cum te simti dupa ce asta acesta terapie? Cum trebuie...? (mai mult)
Buna! Ce îi spun frizerului când eu vreau layers pe părul creț pentru a avea mai mult volum și pentru a nu mi se lasă părul în jos din cauza cantității de par pe care o am. Nu vreau sa imi dea...? (mai mult)
Cum imi dau seama dacă o fata vrea ceva serios? aici ma refer sa și împartă viata alături de mine pentru tot restul vieții! păreri?
Salutare,vreau sa cumpar o cartela cu numar la Vodafone, voiam sa stiu si eu dupa cat timp pot face abonament la Vodafone cu telefon de la ei?
Bună, urmeaza sa aduc o masina din străinătate și programare pentru numerele rosii am găsit abia peste 3 saptamani, masina nu are numere deloc... Exista vreo modalitate sa pot scoate mai repede...? (mai mult)
Salut am o mare dilema deci tinand cont va unele dintre imaginile de fundal se regăseau si pe primele versiuni iOS si pe windows 6.1 professional (mai precis pe acele PDA Uri HTC ) cine pe cine a copiat?...? (mai mult)
Salut, aș dori să înființez o firmă de taxi și aș dori să aflu care sunt pașii.
Laptop HP 15- fc0029nq, AMD Ryzen 3 7320U pana la 4. 1GHz, 15.6" Full HD, 8GB, SSD 512GB, AMD Radeon Graphics, Free DOS, argintiu. Ce părere aveți despre acest produs? Știe cineva dacă merge...? (mai mult)
Hai salut, sunt in clasa a 11 a si as vrea sa ma pregătesc din timp pentru bacul la romana, dar nu prea stiu cum se decurge bacul si nu stiu ce trebuie sa învăț prima data, poate careva sa imi...? (mai mult)
Salut,am un opel vectra c 1, 9 cdti, dimineata cand motorul este rece imi scoate fum,(am spirala in bord dar cand ii dau turatii mai mari in mers imi dispare si nu mai scoate, de la ce ar putea fi?
Vă rog am nevoie de un sfat. Părinții mei, tatăl vitreg și mama mea se cearta tot mai des. Poate sunt prea emoțională deoarece mereu când se ceartă, eu plâng în camera mea. Uneori pot spune...? (mai mult)
Credeti ca cu Essentin pentru protejarea ficatului și Enterolactis Buvabil în apa și regim alimentar strict îmi vor trece durerile de burta de fiere? Am fiere leneșă.Nu vomit nu îmi e greata....? (mai mult)
Va salut am primit notificare de la YouTube ca am fost blocat pentru 24 de ore fiindcă spun ei nu am respectat regulile comunitarii si am postat comentarii inselatoare dar eu chiar habar nu am despre ...? (mai mult)
Suna a barfa sa te uiti in mesajul privat al unui coleg trimis altei persoane si apoi, cand nu- ti convine pentru ca spune printre altele si ceva adevarat despre tine, te duci si ii arati mesajul copiat...? (mai mult)
Cum vă explicați că Ponta are relații așa sus-puse? S-a întâlnit cu Trump; au jucat golf; a luat masa cu Bezos și cu Elon Musk...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!