TPU am o întrebare, nu știu ce să fac ..Am un iPhone 12 Pro Max fără să fac nimic cu telefonul mi s- a activat microfonul cu care vorbești la telefon și nu mai îmi funcționează difuzoarele!...? (mai mult)
Cand incepe de fapt sezonul capsunilor in Spania, am auzti ca la ei din februarie deja incepe! Vreau sa stiu cat tine sezonul capsunilor in Spania? Eu imi imaginez ca tine mai mult decat la noi adica ...? (mai mult)
Bună seara. Am un transformator de UPS. NU știu sigur care este alimentarea de 230v la un capăt are o mufa cu fire subțiri. Este o mufa cu 5 fire ce întra în placa electronica a UPS- ului. ...? (mai mult)
Am o cartela Vodafone 0 euro și am încărcat de pe cartela mea cu 4 euro, de ce nu mi se activează numărul. Și am activat o opțiune de roaming
1. Cât timp poate să reziste un hamster fara apă și mâncare. 2. Are ceva dacă este frig sau cald in cameră? 3. Pot să țin hamsterul pe masa? 4. Daca țin hamsterul 2 sau 3 zile într- o cușcă...? (mai mult)
Buna sunt clasa a 9 profil filologie la un liceu mediu si nu stiu ce vreau sa urmez mai departe.Imi place mult romana si informatica (tic)dar nu as vrea ceva cu materii reale (mate, programare, fizica...? (mai mult)
Cum as putea sa ma bag in seama cu o fata daca nici nu stiu ce conversatie sa initiez? Adica, cum le plac femeilor sa fie abordate? Am auzit ca multe prefera barbati mai violenti si tupeisti. :)) eu unul...? (mai mult)
Buna peste cateva zile voi scoate maseaua de minte dar vreau sa stiu dupa ce trece anestezia cat dureaza aproximativ pana se vindeca si daca se poate fuma?
Ma gandeam sa imi injectez singura acid in buze acasa, dar nu stiu cat de safe este, si vreau sa stiu daca a mai incercat cineva asta si cum a decurs totul, daca este usor.Sunt constienta ca trebuie...? (mai mult)
Primesc niste hamsterii mâine, iar eu nu am bani ca să le cumpăr tot ce este necesar, îi primesc tocmai marți dau miercuri. Îmi puteți să imi răspundeți și mie la următoarele întrebări: ...? (mai mult)
Cum poți deveni samsar de mașini ca începător
Îmi spuneți va rog tinctura de propolis cat timp poți să o iei zilnic, aprox? Și pe ce pusă, mai bine, pe miere, zahăr, pâine?
Azi m- am culcat putin dupa ce am inchis laptopul. La un moment dat m- am trezit auzind la el o vajaiala care continua si acum. Cu toate ca laptopul e inchis, deci cu trapa trasa pe tastatura. Se vede...? (mai mult)
Bună seara, am 30 de ani iar iubitul meu își dorește foarte mult un copil cu mine, dar părinții mei nu sunt de acord cu așa ceva, ce mă sfătuiți să fac? Țin să menționez ca lucrez și...? (mai mult)
Buna, Dacă am inchis un cont Skrill mai pot sa il redeschid? Vad ca nici nu ma mai lasa sa fac altul.????
Chiar numai pe 1 martie se pot da mărțișoare sau e ok și in3 sau 4?
M- am uitat aseara la Beast Games. La finalul ultimului episod este un joc cu 10 valize. Una are un CEC in valoare de 10 milioane de dolari, celelalte sunt goale. Sunt doi concurenti. Fiecare alege ...? (mai mult)
Buna ziua, tatal meu a mostenit o masina de la bunicul meu in urma decesului acestuia.Mentionez ca deja s- a facut succesiunea.Imi poate spune cineva ce acte ne trebuie pentru transferul de proprietate,...? (mai mult)
Stie cineva cartea sau autorul acestui poem? Odă Intimitatii pentru T Primind sarutarile intamplatoare ale vantului ti s au ros dintii tu nu mai crezi in ceva si argintul te schimba...? (mai mult)
Salut! Sunt inscris la o facultate, insa nu vreau sa fac sport. Medicul de familie mi- a facut o scutire in care specifica faptul ca "sufar" de ceva si nu sunt apt pentru sport, insa am inteles ca trebuie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...