Cum pot cupla un set de boxe wirelles la un receiver marca Onkyo model TX-SR607
Salut,tpu.Matreata influențează cresterea masai musculare? Este ceva Am înțeles ca este eliminata o anumita proteina a scalpuluiMultumesc frumos pentru răspuns.
Cineva cu expertiză juridică? "se vor aplica exclusiv la valoarea principalului rămas de rambursat la data cererii depuse conform prevederilor art. 8. " Ca să fac totul mai simplu de înțeles: ...? (mai mult)
Bună! Am o problema Prietenul meu trebuie să își schimbe buletinul (expiră) Și el nu e din orașul meu Nici pe buletin nu scrie adresa mea Scrie adresa lui Și noi stăm la o rudă de a ...? (mai mult)
Legea 243/2024 Bună ziua, Dacă cineva are competențe juridice și mă poate ajuta Am un credit restant la o anumita societate de tip IFN. La momentul intrări in vigoare a legi 243/2024 figuram ...? (mai mult)
Dacă cardul nu-i activat aș putea să scot bani de la banca cu buletinul?
Salut, vin cu o întrebare la voi Am avut apelul ăstazi și l am pierdut ( erau șanse mici de reușită dar nu asta contează), apelul l am făcut după ce am pierdut contestația la judecătorie,...? (mai mult)
Buna ziua. Daca iau aproximativ 3000-3500 lei in mana salariu si 600 lei bonuri, pot lua un credit de la banca sau e un salariu prea mic?
Eu mănânc 10 oua pe zi, oare o fi bine ce fac?
De ce bursa de merit am primit-o cash doar pe luna septembrie si pe octombrie deloc? Mentionez ca nu am facut deloc absențe, nu aveam de ce sa o pierd.
Salut TPU, ma adresez pasionatilor de fotografie, dar si pasionatilor de explorat locuri abandonate. Stiti cumva o benzinarie abandonata prin apropierea Bucurestiului?
Bună! Am și eu o întrebare. Am pus o comandă pe Shein care aparent a ajuns din Bruxelles în Amsterdam. Cat timp ar mai trebui să aștept după comandă având în vedere faptul ca au trecut aproape...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare. comanda mea de pe Shein a ajuns din Bruxelles în Amsterdam, are cineva idee cat mai durează până o primesc? Având în vedere ca am plasat comanda acum 2...? (mai mult)
Salut TPU, cunoaste cineva o agentie de modele din Romania de incredere? Care sa primeasca si baieti. Am 1, 73 si fac luna viitoare 21 de ani. Care sunt pasii pe care ar trebui sa- i fac sa ajung acolo?...? (mai mult)
Dacă am dat comanda pe shein de două produse diferite, iar unul dintre ele are livrare rapidă...vor ajunge în același timp, sau separat?
De ce ma mănâncă pielea capului, și gatul la spate gen toată partea de ceafa? Menționez ca ma spăl cu șampon elseve și acum câteva luni am luat paduchi de la cineva și acum îmi este frica sa...? (mai mult)
Salut care ati lucrat la fabrica de ciocolată in Germania este bine sau e teapa? Am vazut anunturi si as vrea si eu am nevoie de un job dar un amic a zis mai demult ca a luat teapa. multumesc
Buna TPU s au intamplat inereguli la afisarea listei de bursa performanta facultate. Secretara zice ca nu sunt fonduri dar pentru altii s au gasit...e foarte ciudat. Stiti cumva cum pot afla clasamentul...? (mai mult)
Mi-am mințit iubita aproape un an că sunt virgin pentru că nu am vrut săi schimb impresia despre mine sau să nu se despartă de mine, ce să fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.