Pentru cei care sunteti/ati fost in armata sau aveti pur si simplu cunostinte in domeniul asta, ce parere aveti despre o cariera in politia militara? Ma refer asa avantaje si dezavantaje. Deci vorbim ...? (mai mult)
Buna ziua. Ștecher topit în timpul funcționării pompei de apa, ar arde pompa
Buna ziua de cateva saptamani ma doare gatul si mi-au aparut bubite in cerul guri respectiv pe esofag si limba. Pana merg la ORL vreau sa stiu daca pot face ceva sa ameliorez
Ce folosesc service GSM să deblocheze telefoanele cu HyperOS? Mi Flash Tool nu pot folosi pentru că nu pot da bind la cont mi.
Daca am fost în Germania pe o perioadă scurtă de timp (o lună) și am fost angajata, mi- a fost deschis aok ul insa am întâmpinat niște probleme la locul de munca și am venit in România fără...? (mai mult)
Buna….am renuntat la fumat de 5 zile si e mult mai bine dar credeti ma, am dureri de cap ma enervez din orice si simt nevoia sa fumez o tigara si tot ma abtin…ma simt pierdut credeti ma nu stiu ce...? (mai mult)
Bate FCSB Rapid diseară?
Cum pot învăța o limbă străină singur cum ar fi franceza? As vrea niște sfaturi și recomandări.Mulțumesc!
Voi dormiți după-amiază?
FRAUDA WHATSAPP - SCHEMA 1800 Salutare comunitate. Dintr- un cumul de factori, si anume neglijenta, lipsa de atentie, faptul ca am mai imprumutat prieteni cu bani recent, faptul ca am fost contactat...? (mai mult)
Buna! Am o mica dezbatere. Atunci cand trece o coloana militara insotita de politie(cu semnale luminoase albastere) eu stiu ca trebuie sa incetinesc si sa merg cu prudenta. Eu eram pe sensul opus de circulatie,...? (mai mult)
Salut TPU, am înțeles ca la poliție se poate intra dacă ai tatuaje la vedere cu excepția de a nu a avea pe gât sau pe față. La jandarmerie este la fel? A intrat cineva cu tatuaje pe mâini la ...? (mai mult)
Salut TPU am o întrebare pentru voi, am auzit ca poți să pui la mașina ta nu știu ce soft poți să pui să îți dea 30 de cai în plus la mașina, și puteți să îmi spui unde pot să mă duc...? (mai mult)
E posibil să intru la UMF in domeniul Farmaceutic (Iași mai exact, dar oriunde e in regulă) dacă am luat 6, 49 in bacalaureat? Din câte am înțeles, e un examen de intrare ce este mai important....? (mai mult)
Deci eu sunt singura care are problema asta? Mereu când sunt la școala sau cu alți oameni mă mănânca nasul foarte tare, mai ales la școala. Și nu doar nasul, uneori și capul(nu am probleme la...? (mai mult)
Ce considerați, că a putut cauza dezbinul! și haosul ăsta între oamenii!, atâta de mare, întru cât oamenii, nu se mai încred între ei, oamenii nu mai au loialitatea, respectul, bun simțul,...? (mai mult)
Salut! Am găsit o Mazda 6, a fost adusă din Anglia și i s- a facut conversia de la volan dreapta pe stânga și a trecut și RAR- ul, mi s- a spus că trebuie plătită o taxă vamală care este...? (mai mult)
Bună ziua, Pomeranianul meu si-a rupt piciorul în urma cu 2 săptămâni, a fost operat, și nu vrea sa pună piciorul jos, sa calce în el. Cum pot sa-l ajut?
Ce parere aveti de Ilie Bolojan? Parerea mea e ca acesta ar trebuie sa detina functia de presedinte al Romaniei, nu un impostor rusofil.
Din cauza mediei mele mediocre de la bacalaureat (6, 49) nu am putut intra la facultatea dorită, mă intreb dacă am șanse undeva in Iași, sau undeva prin apropiere, cu această medie la o facultate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...