Cum pot proceda în cazul în care am zile în care îmi doresc să- mi încep și eu viața sexuală, dar pe de altă parte, eu îmi doresc și pe cineva cu care să îmi pot construi o familie, care...? (mai mult)
Bună, acum 2 zile am avut contact sexul iar partenerul din greșeală m- am lovit cu degetul în zona intima undeva înăuntru si de 2 zile am o rana care sângerez când mai puțin, cand foarte mult,...? (mai mult)
Hei azi m-am trezit cu sângerări pe ciclu am fost acum pe 4 decembrie
Salut, mi- am facut o gagica recent si o iubesc daca mult dar nu ma simt foarte frumos sunt slab dar am fața grasa umflata si am mers la tuns ieri si ma greșit frizeru tot capul si cand merg la mall...? (mai mult)
Buna! Am o cicatrice pe brat de aproape un an si ieri imi aparuse o bubita foarte micuta si eu am o problema de a rupe bubele si am rupt- o, dar apoi cicatricea a inceput sa se umfle. Ma puteti ajuta ...? (mai mult)
Bună! Am un Audi A6 C6 2011 2.0 și am o problema cu ecranul dintre ceasuri care nu mai funcționează, o data am luat borna jos de la baterie apoi a funcționat 2 săptămâni dar pe urma s- a stins...? (mai mult)
Salut, vreau să văd serialul Conan dar nu îl găsesc nicăieri.serialul a fost difuzat mai de mult pe AXN black și nu l- am vizionat pe tot. dacă știți unde îl pot viziona vă rog să mă...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Am incercat sa fac bani cu un baiat only tips si am pierdut eu cu un prieten 400 de lei fiecare si acum el vrea sa ne dea doar 150 de lei din toti banii el spunand cum o sa fie 100...? (mai mult)
O părere despre Liceul Teoretic George Emil Palade?
Salutari! Ma poate ajuta cineva cu o problema? Am acest tv Philips, am incercat sa ii fac update la firewal luat de pe pagina oficiala, am instalat si dupa ce a cerut restart nu imi mai apare ...? (mai mult)
Buna! Mi-am facut o gaura in lobul urechii cu pistolul iar dupa doua zile am dat jos cerceii medicinali, se va vindeca inapoi lobul urechii?
De ce imi scade repede din sanatatea bateriei la telefon?
Salut, exista cumva un e- waste in Iasi unde as putea sa cumpar diferite tipuri de electronice(laptopuri, telefoane, unitati pc, plasme etc) ce oricum ajung sa fie distruse si reciclate? am vazut ca acest...? (mai mult)
Ba am o întrebare uitați care e faza nu stiu m- am mai tot gândit nu stiu ce sa fac poate ca nu o sa mi iasă cu fata aia de care am zis ca mi place anterior și după ce ma mut în Bucuresti ma gândesc...? (mai mult)
Voi ce părere aveți despre faptul că dacă în familie ai avut parte de un mediu toxic, unde și persoanele au fost și sunt la fel de toxice, sunt șanse ca tu la maturitate să devii și tu toxic?...? (mai mult)
Acum 3 zile mi- a fost suspendat contul de Instagram, mi- au dat sa fac o contestație, dar nici acum nu l- am recuperat. Problema este ca nici nu pot face alt cont scrie ca contul meu este asociat cu...? (mai mult)
Cine mă poate ajuta cu niște sfaturi/ păreri stilistice? Lăsați instaul ca să vorbim
Salut! Ce aparat foto (DSLR) recomandați atat pentru poze calitative cat si la un preț accesibil? Ca hobby, nu ceva profesional si scump ???? De preferat Nikon. Mulțumesc!
600 RON Dacă iei bursă de rezidență și dacă ai nota 10 la purtare?
Am o ulceratie provocata de usturoi.A trecut 5 saptamani, ma ustura si vindecarea este foarte inceata.Am infectie, sunt foarte ingrijorata.Cum ma puteti ajuta? multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!