Am gasit un portofel cu 5 lei in el, nu are buletin sau alte acte in el si ma întrebam daca ar trebui sa il duc la politie sau sa il pastrez, l am gasit in drumul spre liceu, am 16 ani.
Buna ziua..am carnet doar categoria Tr ..la schimbare când o să expire o să îmi treacă și categoria AM pe permis... știe cineva... Mulțumesc
Bună! Vreau să ştiu ce să fac am zece clase şi am sunt a unsprezecea şi doar colegi mei care au început a noua sau zecea a primit dar ce să fac?
Buna ziua au trecut aproape 2 luni de când ma lansat persoana iubită. Motivul despărțirii este că nu Iam acceptat condiția să fac merg să- mi vad mama decât o data la doua săptămân mi- a zis...? (mai mult)
Cine plateste taxa de transport daca comand ceva cu cardul la un punct de livrare easybox dar nu pot sa il ridic în timp util? sunt taxat eu cu ceva sau imi primesc toti banii+transportul?
Buna! Ce cadou as putea cumpara pentru parinti de Craciun?
Am si eu o nelamurire. Sunt eleva la o școală postliceala cu profil AMG, școala are program de dimineata. Voiam sa stiu daca practica va avea loc dimineata sau după amiaza, tinand cont ca eu lucrez...? (mai mult)
Am și eu o întrebare. Studiez la o școală postliceală cu profil AMG, voiam să știu dacă practică în spital ce urmează să o am va avea loc dimineața sau după amiaza. Țin să menționez ca...? (mai mult)
Buna TPU! Cum e la facultate la psihologie? Ce se face la seminar?
Buna pot retrage bani pe care i-am făcut pe trendyol la înregistrările zilnice pe cardul meu de debit
Ma puteți ajuta cu numele unui film? El deține un bar, iar într o seara întra o tipa blondă care se îmbată și nu mai poate pleca acasă...
Am un cf moto 450 si vreau sa i fac schimbul de ulei. Voiam sa aflu daca e ok 15w- 50 la motor si 80- 90 la grup. Totodata, as vrea sa aflu ce cantitate de ulei sa folosesc atat pentru motor, cat si...? (mai mult)
Am luat un laptop HP 250 G1 cu procesor i51334U, 16gb RAM, SSD 512, FreeDos. vreau sa instalez Windows 11 pe el, din câte am înțeles din review- uri, e o corvoada sa pui apoi driverele necesare...? (mai mult)
Mi- au apărut în palma niște puncte roșii care ma dor si ma mănâncă. Nu pot face nimic cu mana. Sunt grupate, vreo 7 din câte vad. Am mai avut asa și s- a format puroi, ceea ce se va întâmpla...? (mai mult)
Stiti cu ce pot repara acele margini de la geci care se jupuiesc ce trebuie folosit sa le repar?
Ce înseamnă pahodu? Din cate stiu e un cuvânt în moldovenește
Daca sunt atras de astrologie de unde o pot aprofunda mai bine?
Ce părere aveți de cartea aceasta care spune lucrurilor pe nume cu subiect și predicat și subiectul ce îl dezbate pe care pe mine a început să mă intereseze destul de mult :Capcanele industriei...? (mai mult)
Salut TPU, de ceva timp tot am urechea infundata, asta se intampla cand stau pe o parte în pat și stau cu urechea pe perna, urechea amorteste daca o ating nu o mai pot simti și nu aud bine, ce pot...? (mai mult)
Am o durere in ambele părți la piept,mai exact in partea dreapta și stânga așa lângă sân, din cauză poate fi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.