Salut TPU, am o problema cam enerventa. Mi- am facut un cont pe ebay pentru a cumpara un produs si imediat imi apare un mesaj care spune "Your account has been suspended According to our records, your...? (mai mult)
Bună ziua. Unde as putea sa ii fac plângere unui polițist? Sa va explic situația, tot timpul când circul cu mașina acesta mă oprește, îmi face test antidrog, bineînțeles rezultatul este negativ...? (mai mult)
Poate e o intrebare stupida dar cum platesc cu cardul de pe telefon la magazin? Adica am vazut oameni care au practic poza unui card pe tel, intr- o aplicatie sau ceva de genul si il pun la pos. Eu in...? (mai mult)
Bună ziua. Am și eu o întrebare, aveți idee daca se poate reține certificatul de înmatriculare fară sa l înmânez polițistului (din baza de date) pentru că am împrumutat acum ceva timp mașina...? (mai mult)
Buna tuturor, cine ma poate ajuta cu serialul Kuma - The Other Wife? Unde il pot vedea?
Dacă vrei să te angajezi la o companie de IT la noi în România se dau probe practice sau se merge numai pe experiență și CV-uri?
Salut! Am condus o masina pe un poligon moto e legal? Nu detin 18 ani dar am intrebat chat gpt ul si a spus ca am voie, + ca nu am facut accident sau ceva! Eu m- am informat inainte si atat timp cat ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Am fost trecuti la asociatia blocului ca fiind 4 persoane in apartament, in conditiile in care suntem doar 2. Am fost la asociatie sa dicutam moment in care doamna a inceput sa ...? (mai mult)
Salut eu nu dețin varsta de 18 ani, dar am condus o masina pe un poligon moto :))) e legal? Am intrebat și chat gpt ul inainte și a zis ca am voie atat timp cat poligonul nu e drum PUBLIC unde circula...? (mai mult)
Voi care v- ati schimbat cartea de identitate recent, cam in timp ati primit actul nou? Stiu ca oficial cam in doua saptamani, dar am auzit ca dureaza si doua luni... Trebuie sa...? (mai mult)
Salut am un Passat b6 2.0 motorina cu codul motor BKP și am un fluierat dar nu știu sigur dacă e de la turbină sau de la vreun furtun spart cred ca e la turbina nu are probleme mașina în mers sau...? (mai mult)
Bună ziua, știe cineva un service autorizat care să facă conversia (mutarea volanului de pe dreapta pe stanga) pe un Audi q5 din 2018? Zona CS- TM cat și județele apropiate și cam care ar fi costurile...? (mai mult)
În Moldova aproape de cetatea Neamțului care au fost pensiunile cele mai bine amenajate? ( cei care ați fost).M-am uitat și pe Booking dar îmi doresc și alte păreri!
Se mai pot recupera banii de pe asigurare CASS? Daca a fost facuta pentru 1 an de o persoana care nu lucreaza
Bună dimineața! Aș dori să întreb dacă cineva dintre voi a aplicat pentru UK ETA înainte de 2 aprilie și a primit codul automat înainte de 3 zile lucrătoare? Mulțumesc!
Salut TPU au venit notele de la simulare de le evaluare națională, și sunt complet dezamăgit, am luat 8, 30 la ambele, in condițiile in care eu trebuie sa iau neapărat 9, 20 la ambele pentru ...? (mai mult)
Salut Mă puteți ajuta cu ceva? Am un VW Polo 1.2 benzină și aș vrea să fac câteva modificări, dar să nu fie prea scumpe. Puteți să îmi spuneți ce îmbunătățiri aș putea să aduc?
Este un ultras pe aici? Vreau să fac un mesaj mare de vreo 12 metri si nu stiu ce material este necesar pentru a folosi
Salut! Care este prețul aproximativ pentru vopsit pe dedesubt un logan mcv 2007 cu tinichigerie la 3 usi cu aplicarea a doua straturi de teroson in partea de jos și spălare motor?
Buna Seara TPU! Daca am facut plata facturii Orange prin virament bancar si am uitat o cifra din contul de client se poate rezolva aceasta problema? Daca da, cum anume? Eu sper ca se poate. Dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LovelyGirl4u întreabă:
Maryyyaa întreabă:
jonnybaiatbun69 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?