Am o întrebare cam cât costa o mașină în Bucuresti? ca as vrea sa-mi iau și eu o mașină da nu stiu ce firma dacă ați putea să mi dați o părere?
Buna TPU! Ajutati- ma cu un sfat în legatura cu mama mea, în seara asta la masă i- am zis sa mergem la cumparaturi duminica pentru Craciun sa iau cateva mezeluri si mi- a zis ca ce mezeluri sa iau ...? (mai mult)
Buna! Îmi poate spune cineva daca o persoană care a suferit o tiroidectomie totala, poate lua anticoncepționale sau nu ar fi indicat? Mulțumesc anticipat!
Ce recomandati dintre un Polaroid si un Instax? Si de ce? Mulțumesc :)
Salut! Cum se folosește corect o camera Polaroid? Ce trebuie sa iau in considerare pentru poze cat mai calitative si clare? Tips va rog :)
Buna! Recent am achiziționat un Polaroid si am nevoie de mai multe sfaturi pentru poze mai calitative sau mai clare. Am facut cateva si au iesit aproape complet albe sau negre, chiar daca lumina a fost...? (mai mult)
Salut TPU as dori sa verific o mașină b389dom daca este sechestru pe ea
Salut! Știu ca o sa fiu judecata pentru întrebarea pe care o voi pune, dar am 18 ani și chiar astăzi am născut un băiețel sănătos, dar îmi e frica sa l păstrez, nimeni din familia mea nu ...? (mai mult)
Daca pun pastilele gen, somnifere vitamine, paracetamol sa se dizolve în apa, acestea își ma i fac efectul? Întreb pentru ca atunci când trebuie sa iau vitamine etc sa nu fie nevoie sa iau cutia...? (mai mult)
Bună seara, am probleme legate de digestie, mai exact constipație, am încercat orice metodă să o ameliorez însă fără rezultat. De curând când merg la baie, după scaun obeserv pete de sange...? (mai mult)
Pot primi 600 RON dacă ai nota 10 la purtare Plus că primești și bursă de reziliență post să se întâmple
Salut TPU. Am și eu o nelămurire. Deci am dat comanda de o chitara și pe site scrie că a fost expediat, iar când încerc să verific statusul livrării cu AWB- UL îmi apare mesajul:, , AWB- ul a...? (mai mult)
Buna. vreau sa trimit un colet prin sameday si am la "Datele mele de facturare" un chenar unde scrie "modalitate de plata" unde am optiunile plata online cu cardul/card la easybox". la ce se refera? ...? (mai mult)
Heey! A mai avut cineva de aici piciorul în ghips în urma unei fracturi de tibie? În urmă cu câteva zile mi- am rupt tibia și am avut de ales între ghips și operație. Am ales ghipsul dar am înțeles...? (mai mult)
Seara buna! Am 16 ani si am descoperit în Octombrie pe 23 ca am probleme cu fierea.Am făcut ecografie abdominala și mi s- a spus ca am fierea incolacita si ca nu este dreapta deoarece consum prostii...? (mai mult)
Bună seara, am doar o intrebare legată de legile ce înconjoară replicile de airsoft. Pot să mă plimb printr- o pădure cu acea replica la mine, nu intenționez să o folosesc(nici o baterie sau...? (mai mult)
Buna seara! Am un proiect la educatie antreprenoriala unde la sfarsitul acestuia trebuie sa avem publicat un articol de presa cu activitatea din proiectul mentionat. Cum public articol? Este nevoie de ...? (mai mult)
Buna, nu m- am putut abtine sa nu scriu asta, deoarece imi este foarte frica, am 14 ani si de 2 luni am inceput sa fumez, chestia este ca am inceput sa am putina flegma in gat si cand alerg ma ustura...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare legata de acest program Erasmus. Momentan sunt la momentul în care trebuie sa fac dosarul. Pt dosar, trebuie sa completez un CV dat de ei. Problema este ca nu știu ce sa...? (mai mult)
Bună seara! La un golf 5 Kombi din 2009 nu se mai închide portbagajul, ce ar putea fi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!