Din cauza mediei mele mediocre de la bacalaureat (6, 49) nu am putut intra la facultatea dorită, mă intreb dacă am șanse undeva in Iași, sau undeva prin apropiere, cu această medie la o facultate...? (mai mult)
Buna tuturor vin și eu cu o întrebare mai delicata. Am niste credite pe care nu le- am mai putut achita și urmează să fiu executat silit. Eu stau la o bunica care are un apartament am domiciliul...? (mai mult)
Daca imi inchid contul de revolut, mai poate cineva sa imi trimita bani in contul meu?
Salut. Numele meu este Anerol Cosmin, am 26 de ani si sunt intr- o criza de personalitate foarte profunda. Totul a inceput in anul 2014 cand am inceput sa ma joc ''SA- MP'' (pentru cunoscatori). Am functie...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu cateva afaceri, eu as avea ceva dar nj daca fac bine 1. o cabana undeva la munte sa o bag in chirie 2. un magazin de haine sau de aur 3. o ferma cu animale, am 22 de ani vreau...? (mai mult)
Buna seara! Se poate sa stie cineva cum se numeste un desen pe care l- am vazut cand eram mica? Era despre un mango albastru, parca intr- o jungla sau ceva de genul si era un stil mai cartoony, dragutel,...? (mai mult)
Salut, Am un Opel CORSA C 1.2 benzina an 2003, ce becuri ar fi bune pentru faruri? Mă gândeam să îmi i-au ceva leduri, dar de care H1? H4? H7?
Bună. Am un salon de înfrumusețare și as dori consumabilele sa le achiziționez de pe Aliexpress sau Shein. Cum se procedează cu factura? Care este procedura? Este un anumit tip de factura care este...? (mai mult)
Salut, am o pisică sterilizata de cateva luni in fata blocului si de cateva zile o aleargă 3 motani de ce? Și ce as putea face
Dintre toate anunturile cu locuri de munca niciodata nu am vazut anunturi in care sa angajeze: in politie, soferi pe tren, piloti de avion, pompieri, medici, preoti, astronauti nici nu stiu daca...? (mai mult)
Salut ce cauti in bara de Căutare in google de pe safari se salvează și in chrome sau alte browsere? gnn nu am accesat nimic doar am cautat
Bună, știți cumva un site unde pot vinde lucruri crosetate/tricotate manual?
Stie cineva unde pot gasi pistol metalic cu capse in Alba Iulia, doar cei care stiu! Va rog!
Bună! Găsesc pokemon pe disney plus? Dacă da, câte sezoane? Mulțumesc ????
Buna, imi tin ziua de nastere in aprilie, ati putea sa-mi dati niste idei? fac 15 ani, stiti cumva de o sala de petreceri cu jocuri video, bowling biliard ceva pentru adolescenti?
Salutări. Am un cross de 140 CC in 4 timpi, când îi dau full gas îmi întrerupe constant (șuturi) am schimbat, carburator, cdi, filtru aer, bujie, problema persista, orice sfat e binevenit,...? (mai mult)
Fac meditatii la mate, platesc 150 de lei (pe zi). Fac odata pe saptamana. Actually trebuia sa stai doar 2 ore dar eu stau de la 2 ore jumate pana la 5 ore. Este un pret bun?
Buna,sunt un baiat de 16 ani interesat sa devin jandarm. Întrebarea mea este urmatoarea.Ce inseamna '"incadrare directa''?
Când se vor traduce și celelalte cărțile de la Rick iordan (continuarea celor trei cărți Eroii olimpului?
Salutare prieteni! Am nevoie de un sfat. Nu sunt consumator de alcool. Îl consum destul de rar, doar la ocazii și de aceea nu știu prea multe din domeniu. Am tot văzut și auzit despre cognac (coniac...nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!