Heey! A mai avut cineva de aici piciorul în ghips în urma unei fracturi de tibie? În urmă cu câteva zile mi- am rupt tibia și am avut de ales între ghips și operație. Am ales ghipsul dar am înțeles...? (mai mult)
Seara buna! Am 16 ani si am descoperit în Octombrie pe 23 ca am probleme cu fierea.Am făcut ecografie abdominala și mi s- a spus ca am fierea incolacita si ca nu este dreapta deoarece consum prostii...? (mai mult)
Bună seara, am doar o intrebare legată de legile ce înconjoară replicile de airsoft. Pot să mă plimb printr- o pădure cu acea replica la mine, nu intenționez să o folosesc(nici o baterie sau...? (mai mult)
Buna seara! Am un proiect la educatie antreprenoriala unde la sfarsitul acestuia trebuie sa avem publicat un articol de presa cu activitatea din proiectul mentionat. Cum public articol? Este nevoie de ...? (mai mult)
Buna, nu m- am putut abtine sa nu scriu asta, deoarece imi este foarte frica, am 14 ani si de 2 luni am inceput sa fumez, chestia este ca am inceput sa am putina flegma in gat si cand alerg ma ustura...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare legata de acest program Erasmus. Momentan sunt la momentul în care trebuie sa fac dosarul. Pt dosar, trebuie sa completez un CV dat de ei. Problema este ca nu știu ce sa...? (mai mult)
Bună seara! La un golf 5 Kombi din 2009 nu se mai închide portbagajul, ce ar putea fi?
Bună! Am o întrebare. Am fost la o fabrica și am depus dosarul de angajare, și la doua zile mi- am dat demisia pe motiv că se schimbase programul cu 12 ore, și nu mai aveam cu ce sa vin acasă.Din...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă o clasă de gimnaziu rămâne fără diriginte?
Am dat comanda de la Victoria’s secret, banii au fost trași, dar nu am primit e- mail de confirmare, comanda presupun ca o să mi ajungă, nu? Eu am ales opțiunea să comand fără să am cont ...? (mai mult)
Salut TPU cum pot debloca bootloader la telefon? Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G. Hyperos. Ms fundă.
Bună TPU. Cine este din Suceava și ma poate ajuta cu o informatie? Cum trebuie sa procedez daca am pierdut certificatul de naștere? Trebuie sa ma duc la primărie sa îl dau pierdut, trebuie și plătit...? (mai mult)
La testul psihologic pentru școala auto, la partea de pe calculator când trebuie să apeși când vezi S sau Z, ce înseamnă rezultatul V1 și V2?
Când e sezonul rece, folosiți crema de mâini? Ce crema bună de mâini îmi recomandați?
Salut TPU! Care e salariul unui angajat la protecția mediului? Dar a unui inspector de specialitate zoolog?
Buna ziua, Aveti idee ce cota de mostenire ar putea avea bunica supravietuitoare pentru o casa construita in timpul casniciei dar e trecut socrul ei ca proprietar? sotul si socrul ei sunt decedati.
Bună, o să particip la un concurs organizat de o primărie pe un post de debutant și uitându- mă pe bibliografie mi- am dat seama că sunt sute de pagini de învățat. Este cineva pe aici care...? (mai mult)
Salut Dau Funda Am o mașină și e trecută pe numele lui Tata, vreau să o trec pe numele meu dar problema e ca Tata e decedat se poate trece doar dacă fac masa succesorală sau se poate altfel din...? (mai mult)
Salutare tuturor! As avea nevoie de sfatul vostru. Ma confrunt cu o situatie mai delicata de ceva timp care nu pare sa se termine. Sunt o persoana majora, am un frate mai mare care nu s- a realizat in...? (mai mult)
Salut, de ce imi scoate masina fum alb cand apas pe acceleratie mai tare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ioana06i întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.