Caut un serial turcesc. A fost difuzat la televizor acum ceva timp, nu mai știu pe ce canal. Din ce îmi amintesc era o fată săracă care locuia într- un bloc cu frații ei, părinții le muriseră....? (mai mult)
Buna ziua, ce comisioane sunt la BT pentru cardul salariu? M- am uitat la ei pe website si nu prea am inteles mai nimic. Detin card visa classic la BT si nu mai stiu daca mai e comision. Si daca e comision...? (mai mult)
Bună, Faptul că handbalul este un sport spectaculos cu multe goluri, cum ar comenta Ilie Dobre un meci de handbal?
Salut! Intenționez sa achiziționez un suv, ceva poate care sa nu fie chiar stricacios. Ma interesează sa fie mare, sa aibă ceva prezenta și motor 1.9 sau 2.0 diesel. Ma gândesc la koleos, tucson,...? (mai mult)
Dacă am o rană adâncă, de vreo 36 de ore, se mai poate merge la spital să mi-o coasă? E prea târziu?
Stie cineva cat ma costa sa ma duc la un service sa imi puna un Windows la un laptop nou? De asemenea stiti daca pot transfera licenta de la laptopul vechi la cel nou? Scrie ca este "retail" licenta
Comparatie intre Samsung clasa A si clasa S? Nu la pret ci la specificatii, performante.
Bună ziua, Am un expresor krup roșu se poate pune un filtru in tancul de apă? Am văzut pe internet explicații numai pentru cel negru care este diferit și are câteva funcții în plus față de ...? (mai mult)
Audi a 4 b8 2012. Cutie automata mutitronic 8+1 la plecare din panta uneori imi opreste motoru.
Salut, o persoane cu studii de Master in Stiintele Nutritiei la Cluj, poate profesa nutritia online?
Bună tuturor! Mamei mele i- a apărut un apel de la mine cum că aș fi sunat- o dar eu nu am făcut asta și apelul i- a apărut fără nume, deși ea îmi are numărul trecut cu nume. Este foarte ciudat.A...? (mai mult)
Bună seara! Am o problemă mă confrunt cu niște dureri de cap oribile în octombrie am fost la un control și m- au depistat cu sinuzită am făcut tratament și degeaba am dureri la tâmpla stângă...? (mai mult)
Daca îmi apare la o comanda de pe sein că este în Sibiu, în câte zile va ajunge la mine dacă eu stau in Iasi?
Intrebare pentru cei din Buzau. Ce parere aveti de Colegiul B P Hasdeu? Cum sunt profesorii/elevii? E atat de greu si de mult de invatat cum se spune? Multumesc anticipat!
Salut, am și eu o problema la ford focus mk1 2002 115 PS, când accelerez tare îmi taie pedala și îmi da în nas în mers și mi se aprinde bujia în bord și în timpul mersului iau conctatul și...? (mai mult)
Bună! Recent am primit o brățară tip Pandora de aur are ștanță 585 înăuntrul închizătorii și menționez că are 19 charmuri și ele fiind din aur. Am fost la amanet sa o verific și mi- a pus...? (mai mult)
Salut băieți, cum se aerisește sistemul de răcire la un e60 525d m57?
Hey TPU! Ce telefon recomandați la un buget de aproximativ 2000 de lei? Am avut un Huawei p30 şi am fost tare mulțumită, dar s- a stricat. Cum este Huawei fără google play? Merge bine? Ce recomandați...? (mai mult)
Care ar fi cele mai puternice argumente logice sau științifice că nu trăim într-o realitate simulată, de tipul celei din Matrix?
Se poate să te inscrii si să dai examen la 2 facultăți de medicină? Coincid datele examenelor? Auzisem ca se vrea ca admiterea sa se tina in aceeasi zi indiferent de centrul universitar.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
cobrant întreabă:
MountainRiver întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Mindfulness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!