Bunaaa! Biomed 6 force se poate bea neapărat cu apa, sau îl poți bea și cu sucuri naturale cum ar fi cel de portocale sau de mere?
Buna seara, am un baietel de 1 an si 2 luni care s- a nascut cu suflu sistolic, la 3 luni dupa nastere a fost programat la un control.cardiologic, am avut ca diagnostic pleura pulmonara supravalvulara(din...? (mai mult)
Bună, de vreo 2 zile mă cam doare burta, se simte ca și cum aș avea febră musculară dar nu prea am făcut sport sau ceva exerciții doar la ora de sport am sărit o ladă, capra nu știu cum îi...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva, unde se achita "cheltuielile judiciare"?
Salut! Poate cineva sa îmi zici tot ce ar trebui sa știu despre Academia de Aviatie?
Buna! Dacă un copil a împlinit vârsta de 14 ani în noiembrie, poate face buletinul în decembrie?
Cum primesc banii pe Skrill?
La sedintele de comitet reprezentativ al parintilor vor fi prezenti si profesorii diriginti ai claselor?
Bună, am văzut pe Zalando o brățară guess, ce părere aveți despre ea?
Buna ziua, am visat că am fost împușcată și că mor.in acel timp vedeam tot și auzeam tot din viața reală cu toate că nu era nimeni langa mine.Ma chinuiam sa vorbesc și să mă mișc, dar eram...? (mai mult)
Salut, caut un film sau show despre o mama care are 2 baieti si așteaptă la rand pentru o consultatie, dar ea nu realizează ca e blocata in iad si cand realizează fețele oamenilor inclusiv ale copiilor...? (mai mult)
Salut, vreau să cumpăr o mașină dintr- o țară care nu face parte din Uniunea Europeană, de exemplu Turcia, dar sunt curios care sunt costurile pentru acest lucru, știu ca în Elveția plătești...? (mai mult)
Salutari, sunt la liceu si sunt pe profil sportiv, este obligatorie adeverinta precum ca sunt la un club si ca fac sport acolo? Saca este de unde as putea sa fac rost daca la club nu mai sunt?
Am si eu o intrebare, daca am somaj pe Spania cu anii de vechime adusi din Romania si vreau sa ma angajez in Germania cu contract de munca, are ceva?
Am curățat adidasi cu pastă de dinți cu culoare albastră din greșeală și mi au rămas puțin din culoare parcă ar fi blurati cum aș putea să i fac la loc menționez ca sunt niște adidasi scumpi...? (mai mult)
Se pune urmatoarea problema, sistem : Intel(R) Xeon(R) CPU E5- 1620 0 @ 3. 60GHz, placa video, rx 580 8gb ( de mentionat ca, alimentarea este 2 mufe de 6 pini in 1 mufa de 8 pini ) sursa original...? (mai mult)
Salut, daca pe pereti am var lavabil mai vechi de 5 ani, ma sfatuiti sa aplic amorsa inainte sa dau un nou strat de vopsea lavabila? Nu se vor sticla peretii prea tare? Sa nu mai respire daca aplic amorsa...? (mai mult)
Salut, sunt din provincie și ma gândesc serios sa vin in București sa lucrez, știe cineva vreun site cu locuri de munca care oferă și cazare? Mulțumesc anticipat
Salutare tuturor. Baiat, 28 de ani, m- am gandit sa ma las de fumat pentru ca am ajuns sa fumez chiar si 2 pachete pe zi unoeri si minim 1, fumez de la 15 ani, si odata cu chestia asta vreau sa ma...? (mai mult)
Salutare, doresc sa- mi achizitionez o imprimanta, dar nu stiu ce imprimanta sa- mi iau, as dori doar sa fie usor de intretinut, adica sa nu trebuiasca sa bag multi bani pentru consumabilele ei, ce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!