Salut, TPU! Sunt în anul 2 la facultatea de științe economice din sibiu. Vreau să- mi spuneți dacă din cauza restanțelor sau din oricare alt motiv se poate repeta anul universitar. Mi- am întrebat...? (mai mult)
Salut TPU! De ce primesc pe telefon notificare în bară ca persoana X a trimis un snap, iar când intru pe snap nu e nimic trimis! Dacă intru în conversație nu apare șters sau altceva! Nu e prima...? (mai mult)
Stie cineva daca in magazinul splendor din sun plaza au pos special pentru cardurile avantaj?
De ce nu îl pedepsește Dumnezeu pe Putin?
Buna ziua! Stiti pe cat se baga prima bursa sociala la feaa uaic?
Știe cineva textul imnului Colegiului Național Pedagogic "Regina Maria" Ploiești? Am fost elev acolo 9 ani și îmi amintesc doar vreo 2 versuri, iar pe internet nu găsesc nimic. Aș prefera cântec...? (mai mult)
Buna ziua, Am la bloc un interfon Genway, la apartament am numarul 15, în acte am apartament 14, întrebarea este...cum înlocuiesc din interfon sa sune la apartament 14 și nu la 15?
Buna! Stiti pe cat se da prima bursă sociala de la feaa uaic anul asta?
Salut, am dat un test la romana astăzi din Neologisme (cls 9 a), fără punct din oficiu adică notarea începe de la 0, poate fi trecuta nota fără punctul din oficiu în catalog? Adică dacă iau...? (mai mult)
Buna, aș vrea să încep o afacere de a vinde brățări handmade, unde as putea sa cumpăr produse de la a- z și dacă aș vrea să pun poze pe medalionuri cum se procedează? unde? Sau sunt aparate...? (mai mult)
Stie cineva ce primesc daca ajung in nivelul "platinum" in iqos club?
Salut, am 19 ani si sunt in Germania de la varsta de 12. Nu am luat bacul aici, dar as vrea totusi sa ma intorc in Romania si sa fac un liceu profesional sau seral. Exista posibilitatea sa muncesc si...? (mai mult)
Bună ziua TPU. Am și eu o problema cam maricica. Dupa ce am căpătat un corp străin în ochi (șpan) la locul de munca, am înțeles el fiind cam mare, după ce mi- a fost extras de doctor, mi- ...? (mai mult)
Salut TPU! De ce primesc pe telefon notificare în bară ca persoana X a trimis un snap, iar când intru pe snap nu e nimic trimis! Dacă intru în conversație nu apare șters! Aplicația e actualizată!...? (mai mult)
Voi mai beți Cola? De astăzi m- am hotărât 100% sa nu mai beau așa ceva că e otrava lentă și sigură.De fapt tot ce e ultra procesat nu e bun Citiți cartea Oameni ultraprocesati de dr.Chris Van...? (mai mult)
Salut! Ce navigatie imi recomandati pentru un golf 5? Sa aiba si Bt
Salut TPU, e mai bine sa-mi fac credit la o reprezentanta auto sau la banca, respectiv raifaissen? Funda
Bună dimineața mai bine spus! De o săptămână jumate am probleme cu somnul, mă culc numai la 4- 5 și nu știu ce să fac ca să îmi revin îmi vine să plâng nu știu cum să mă mai culc măcar...? (mai mult)
Buna! Sunt foarte panicata, am cumpărat recent o mașină de la o doamnă, am înregistrat- o la fisc pe numele meu, dar nu am pus talonul pe numele meu, pe el a scris doamna, înstrăinat către...? (mai mult)
Din ce se da bacul la profilul tehnicean mecatronist? Am intrebat profesorii dar unii imi raspund ca din 3 materii si altii din 4, va rog daca ati putea sa-mi spuneti.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului