Se mai poate recupera o persoana cu avc ischemic chiar dupa 2 ani? (poate sa faca pasi doar daca este sustinuta)
Ce se întâmplă dacă vinovatul unui accident rutier ușor refuza amiabila și sună la poliție? Ce face poliția când vine? Dau funda
Știți programe gratuite și legale să deblochez bootloader? HyperOS 2.0.3.0 Redmi Note 13 Pro Plus 5G Xiaomi
Exista vreo lege sa interzica depozitarea bicicletelor in scara blocului?
La un accident auto făcut de altcineva se poate da și bani pentru reparatii în loc de asigurare? Dau funda
Liceul de arte din Sibiu are și profil de arhitectură?
Dacă înstagram mo deconectat de pe cont spunând ca nu am 18 ani și am arata buletinul ca am peste 18 ani datele buletinului vor fii în siguranță și trebuia sa șterg ceva tete de pe buletin?
Buna, sotul meu are un prieten mai vechi, ei cand se întâlnesc întotdeauna vine acasa beat crita si aproape de dimineata ora 3- 3, 5.Eu de fiecare data retraiesc si nu pot sa dorm pana nu vine si ...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma apuc de mma dar nu știu ce se face acolo. Sunt curios când o sa merg acolo ce o sa fac, știu ca mma=mixed martial arts, dar sunt curios dacă pot eu sa îmi aleg ce sporturi vreau...? (mai mult)
Buna. Am o situatie mai delicata, as vrea doar sa incercati sa va puneti in locul meu, si sa imi spuneti cum ati proceda. Bunica mea, inca din copilarie m- a marginalizat fata de toti nepotii ei pentru...? (mai mult)
Salut îmi puteți spune și mie cum sa reglez platina la piaggio și?
Salut îmi puteți recomanda un modulator în aux, nu în bricheta pentru un bmw e91. (Dau funda)
De 2-3 zile am o durere în piept,câteodată am pe partea stângă,câte o dată pe dreapta, ce poate fii?
Buna TPU! am nevoie de recomandari de sampon deci eu vreau sa nu mi se rupa parul, vreau sa fie sanatos, fara frizz, sa fie moale si sa nu se incalceasca si de asemenea am parul putinnn wavy, deci...? (mai mult)
Cat timp trebuie lasat sa actioneze serul antimatreata? Pana ziua urmatoare sau?
Hola! pe scurt, de 2 saptamani imi curge nasul incontinuu, suflu zilnic incontinuu si astazi de dimineata cand am suflat mi- a curs putin sange de cateva ori si de atunci cand tin capul in jos sau cand...? (mai mult)
Bună ziua! Am 21 de ani și aș dori să urmez cursul „Școala operatorilor" (Mașinist de utilaje pentru cale și terasamente) organizat de Bergerat Monnoyeur (reprezentanța Caterpillar) în România....? (mai mult)
Bună. Am făcut 2 conturi false și am vorbit ca și cum vorbeau 2 persoana. Poate face ceva politia? Sau sa primesc amenda? Sunt în Austria.
Buna,sunt un baiat de 16 ani interesat de o cariera de jandarm.Intrebare mea este urmatoarea.Ce inseamna "incadrare directa"?
Salut, am circulatia sangelui foarte proasta.Ies afara cand e rece, in 2 minute deja am degetele rosii si ma mananca, cand ajung acasa incep si picioarele sa ma manance si la fel am degetele super rosii.Ce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.