Hey TPU! Ce telefon recomandați la un buget de aproximativ 2000 de lei? Am avut un Huawei p30 şi am fost tare mulțumită, dar s- a stricat. Cum este Huawei fără google play? Merge bine? Ce recomandați...? (mai mult)
Care ar fi cele mai puternice argumente logice sau științifice că nu trăim într-o realitate simulată, de tipul celei din Matrix?
Se poate să te inscrii si să dai examen la 2 facultăți de medicină? Coincid datele examenelor? Auzisem ca se vrea ca admiterea sa se tina in aceeasi zi indiferent de centrul universitar.
Buna seara, bunicul meu are doua terenuri în localitate din partea părinților lui, el nu își mai amintește unde sunt situate, nu are nici un act pe ele, nimic, cum se procedează pentru a afla unde...? (mai mult)
Buna seara! Am dureri/arsuri in centrul abdomenului, sub coaste... in aproape fiecare dimineata de doua saptamani Sa fie ceva la stomac? Sau altceva? Nu- s foarte puternice, dar ma tin treaz... apar...? (mai mult)
O suprafate de padure a fost taiata la ras si fondul de conservare achitat. Dupa un an a fost vanduta. Fodul de conservare ramane la vechiul proprietar sau se trece la noul proprietar? / Banii din fond...? (mai mult)
Daca am media 4 la mate in clasa a 8 a si pana la sfarsitul anului nu am medie de trecere ce se intampla? Mai pot da examenul? Va rog spuneti- mi ca exista o modalitate prin care sa scap fara corigenta...? (mai mult)
Buna ziua! Cum pot face cerere pentru un card de sanatate online? Si ce tip de card trebuie sa selectez, european sau national?
Salut. Las si eu o intrebare in caz ca se nimereste cineva cu device- ul asta. Vreau sa cumpar un iPhone SE (2022). Stiu ca este foarte ok ca si performanta dar as vrea niste pareri legate de baterie. ...? (mai mult)
Bună! Astăzi am primit un mesaj pe Instagram dacă vreau sa fiu influencer trendyol, fata mi- a zis ca o sa primesc 100 euro și pot sa îmi iau haine și sa le postez cu link- ul. Cei care sunteți...? (mai mult)
Mai exista cantine ale saracilor in Brasov? Sau ceva de genul. Politia mi- a suspendat permisu 30 zile si amenda 810 lei pentru ca am trecut pe rosu la semafor. Iar eu fara permis nu mai pot lucra si nu...? (mai mult)
Buna ziua, am telefonul pe ios 18.2 si am varianta 18.3 unii spun ca cu cat este mai mare ios cu atat mai rapid se descarca telefonul. Vreau un sfat, sa-l actualizez sau nu … MERSI…
Buna seara, am și eu 1 calore premium 11l. Mi- a mers 1 an fără defect. De câteva zile îmi apare o eroare E5 se numește. Mai exact nu mai da flacăra, am văzut pe net că este eroare de la evacuare,...? (mai mult)
Bună ziua, aș dori niște informații dacă se poate va rog frumos, am nevoie de o adeverință sau dovada, care sa scrie ca, eu și iubita mea locuim la aceeasi adresa, locuință (apartanetul)...? (mai mult)
Salutare, doresc sa depun o reclamatie in mod anonim unui cadru didactic, stiti cumva cum pot sa o fac?
Colocvial, beletristic, juridico- administrativ, publicistic si stintific sunt tipuri de texte sau stiluri functionale? Eu stiam ca acestea sunt stiluri dar pe unele site- uri imi apar ca tipuri de ...? (mai mult)
Am auzit că se va baga anul asta o noua lege care spune în felul următor:Elevii care rămân corigenți la romana sau matematica pot sa dea examenul de clasa a VII după ce își dau corigenta. E...? (mai mult)
Emisiunile Casa Iubirii și Mireasa Capriciile iubirii sunt bune?
Bună ziua, sunt tehnician transporturi interne și internaționale, cu atestat profesional ce conține mai multe coduri pentru diverse meserii, as dori să obțin atestat profesional inspector ITP,...? (mai mult)
Am făcut o comandă pe Jomm. A ajuns în punctul "bud inbound hub". Ce ar putea însemna asta și în cât timp ar putea ajunge la destinație, intervalul de primire fiind precizat de ei 25.01 - ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
cobrant întreabă:
MountainRiver întreabă:
Mindfulness întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!