Care sunt cele mai bune zone de colindat din Bucuresti?
Buna ziua! M- am operat in urma cu 10 zilele la piciorul drept de ruptura menisc si ligamente, , Recomandarea doctorului este sa fac niste sedinte de Fiziokinetoterapie, acum rugamintea mea la voi este...? (mai mult)
Salut! Am un atv goes by cfmoto de 400s, am mers ieri cu el si in mers mi s-a oprit nu mai da curent nu nimic tinand cont ca bateria are curent, fiindca funcționează doar troliu
Salut, astăzi am transcris masina, iar în dovada înlocuitoare a certificatului de inmatriculare mi- a scris greșit adresa, ma refer o greșeală de scriere ortrografica, în loc de Silivasu mi- ...? (mai mult)
Salut. As dori sa imi cumpar o masina noua si sa o bag pe uber/bolt si din cate am vazut as avea o garantie de 5 ani la ea fara limita de km (hyundai i20) dar nu stiu daca se mai aplica garanatia daca ...? (mai mult)
Salut! Cum as putea sa fac sa îmi meargă bricheta de la masina doar cu contactul pus, pentru ca mie îmi merge indiferent dacă am sau nu contactul pus Am o camera auto și as avea nevoie sa îmi...? (mai mult)
Daca am niste cârnați de porc deja prăjiți, cat pot sa îi țin la frigider maximum (gen zile, săptămâna, etc) și să fie încă ok de consumat?
Pe o janta cu o lațime de 7.5 inch pot pune cauciucuri 205/45?
Am 16 ani am baut aseară la o petrecere și acum ma roade burta asa si ma doare capu.Ce sa fac sa nu mai ma doară burta eu am probleme și cu fierea și capul ma doare de 3 4 zile incontinuu
Ce inseamna sa decomprimi un motor?
Va Salut! am acest sistem Fujitsu EsPRiMO P2550, intampin probleme la sunet imi apare in dreapta jos difuzorul cu cruce rosie pe el si imi scrie No Speackers or headphones are plugged in! specific ca...? (mai mult)
Am un calculator cu placa video incorporata oare asi putea pune una proprie deoarece în calculator toate componentele funcționează mai puțin urâtă aia de placa video
Bună seara am o intrebare, va rog fara critica chiar daca o merit. Azi pe data de 19 decembrie am furat dintr- un magazin la casa de marcat am fost intampinata de o firma de securitate deoarece magazinul...? (mai mult)
Salut masinisti, care aveti passat b6/VW din anii aia, ati rezolvat problemele cu greierii? Cred ca am din 3 sau mai multe zone in bord, unu in zona la turometru (gauge cluster); un sunet infernal ...? (mai mult)
Salutare, am vazut într o reclama pe tiktok cred, un breloc de chei cu casa celor doi batranei din filmul "Up, deasupra tuturor", stie cineva unde as putea sa gasesc acest breloc sau măcar ceva asemanator?...? (mai mult)
Ieri m- am întâlnit pe scara blocului unde urmează sa ma mut in 2- 3 luni cu o vecina pe care nu am mai vazut- o niciodata pana acum, dar pe care am placut- o imediat cum am vazut- o, am vorbit vreo...? (mai mult)
Bună seara! Am o cunoștință aflată la penitenciar și aș vrea să îi depun niște bani, dar nu prea știu cum ar trebui să fac asta. Știe cineva în ce constă sau cum trebuie procedat?
Hyundai tucson 2000 140 cai euro 4 ce părere aveți despre motor
Salut, de cateva luni sunt mai mereu constipat. Mentionez ca, sunt intr- o oarecare depresie, deseori stresat, de cand e frig afara ma limitez la 2- 3 cani de apa pe zi, deoarece nu mi se face ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, deci am reușit sa refac acea legătură cu fata de care mi-a plăcut, încă-mi place și nu stiu daca sa-i mărturisesc sentimentele.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!