Buna, aș vrea să încep o afacere de a vinde brățări handmade, unde as putea sa cumpăr produse de la a- z și dacă aș vrea să pun poze pe medalionuri cum se procedează? unde? Sau sunt aparate...? (mai mult)
Stie cineva ce primesc daca ajung in nivelul "platinum" in iqos club?
Salut, am 19 ani si sunt in Germania de la varsta de 12. Nu am luat bacul aici, dar as vrea totusi sa ma intorc in Romania si sa fac un liceu profesional sau seral. Exista posibilitatea sa muncesc si...? (mai mult)
Bună ziua TPU. Am și eu o problema cam maricica. Dupa ce am căpătat un corp străin în ochi (șpan) la locul de munca, am înțeles el fiind cam mare, după ce mi- a fost extras de doctor, mi- ...? (mai mult)
Salut TPU! De ce primesc pe telefon notificare în bară ca persoana X a trimis un snap, iar când intru pe snap nu e nimic trimis! Dacă intru în conversație nu apare șters! Aplicația e actualizată!...? (mai mult)
Voi mai beți Cola? De astăzi m- am hotărât 100% sa nu mai beau așa ceva că e otrava lentă și sigură.De fapt tot ce e ultra procesat nu e bun Citiți cartea Oameni ultraprocesati de dr.Chris Van...? (mai mult)
Salut! Ce navigatie imi recomandati pentru un golf 5? Sa aiba si Bt
Salut TPU, e mai bine sa-mi fac credit la o reprezentanta auto sau la banca, respectiv raifaissen? Funda
Bună dimineața mai bine spus! De o săptămână jumate am probleme cu somnul, mă culc numai la 4- 5 și nu știu ce să fac ca să îmi revin îmi vine să plâng nu știu cum să mă mai culc măcar...? (mai mult)
Buna! Sunt foarte panicata, am cumpărat recent o mașină de la o doamnă, am înregistrat- o la fisc pe numele meu, dar nu am pus talonul pe numele meu, pe el a scris doamna, înstrăinat către...? (mai mult)
Din ce se da bacul la profilul tehnicean mecatronist? Am intrebat profesorii dar unii imi raspund ca din 3 materii si altii din 4, va rog daca ati putea sa-mi spuneti.
Am șters din greșeală din grila de programe canalul Prima TV HD și as vrea sa îl reinstalez și nu mai merge, am resetat televizorul, am cautat programele din nou și tot nu îl mai găsește, ...? (mai mult)
Îmi poate explica cineva ce este fișa de rromi și cum se procedează? De exemplu dacă eu iau 7 la evaluarea națională și la liceul la care vreau să mă duc se intră cu 8 pot intra la acel liceu...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe Jordans.ro? E scam? Ok, or fi chinezarii la pretul asta dar sa nu fie teapa-teapa Nu gasesc recenzii, nu gasesc date de contact...e too good to be true...
Bună seara toată lumea, după cum știți, în povestea mea mulți m- ati ajutat cu sfaturi, Situația dintre mine și soție este una mai bună, deci în familie s- a așternut liniștea, și am...? (mai mult)
Un coleg de serviciu mi- a spus că sunt rece și arogantă, din senin. Nu i- am făcut nimic, dar am vorbit destul de puțin pentru că nu mă simt bine în compania lui, îmi transmite ceva negativ....? (mai mult)
Caut o hârtie asemănătoare cu aceasta: https://papetti.ro/carton- a4- 120g- mp- 250coli- top- fedrigoni- stucco- acquerello- gesso Trebuie să fie A4, crem, cu striații verticale drepte, fine...? (mai mult)
Am probleme de sănătate dacă nu mă îngraș chiar deloc? Am 54 de kilograme și 1.82 centimetri la 19 ani, aproape 20. Și nu, nu sunt piele și oase. Chiar mănânc mult în unele zile, mai ales...? (mai mult)
Ce masina este mai bine pentru prima mea masina? Nu stiu ce masina sa imi iau din aceste 2 optiuni: Subaru BRZ 2013 Mercedes C63 2013
Salut, daca sunteti studenti la usamv Cluj medicina veterinara, imi puteti sugera de unde ati invatat pentru admitere? Nu se specifica o carte in general
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba