Bună ziua! Ieri mi-am făcut 3 tatuaje. Mi-a spus să stau cu folia pe ele 2-3 zile. Întrebarea mea este dacă pot face duș cu folia pe ele? Și dacă se udă folia, o las să se usuce de la sine?
Ospamox, formilid si metranidazol 7 zile pentru helycobacter e suficient?
Salut tuturor Nu stiu cum să încep dar o să încep cu începutul eu am fost plecat în Anglia în 2019 si m- am întors de acolo în 2020 apoi am plecat iar în anul 2021 m- am dus înapoi în Anglia...? (mai mult)
Va salut! Sunt elev in clasa a 10- a la mate- info si as avea putina nevoie de ajutor. Stiu ca poate parea un paradox, dar am nevoie de o persoana care imi poate explica catusi de putin, cand are putin...? (mai mult)
Ma chinui să găsesc un job part time de doua luni de zile in Suceava, va rog ajutor!
Bună,știe cineva cat m ar ajunge un straight pipe la un 3. 0tdi?
Sunteti de acord cu mine ca Agamemnon din Iliada este un proto-exemplu de criticare a masculinitatii toxice prin intermediul unui personaj?
Va rog este URGENT. URGENT.???? Am o trotineta electrica urban x pro care are doua încărcătoare ce se poate incarca in 2 ore jumate, dar am citit pe internet că dacă las cu un singur încărcător...? (mai mult)
Bună. stie cineva un psihoterapeut online gratuit. Am.derealizare și frica imensa ..nu știu ce sa mai fac
Salut, se poate rezilia contractul la digi dacă nu dețin echipamente de la ei eu făcând contract la net fix dar ei nu pot sa ma lege fiind ocupate toate porturile după stalp deci nu s- a putut instala...? (mai mult)
AJUTOR URGENT! de 2 zile iau ovule Zifex complex antibiotice a+ pentru vaginoza bacteriana, dar nu stiu sigur daca o am fiindca nu am fost la un ginecolog inainte sa le iau si de cand le iau ma dor ovarele,...? (mai mult)
Ce J trebuie sa aiba janta pentru a putea pune cauciuc dimensiunea 255/35R18?
Dece uni oamenii afirmă faptul că depresia "nu există" păi cum? să "nu existe" când trăim în era Depresiei și multor probleme reale Adevărate ce le cauzează oamenilor probleme de sănătate ...? (mai mult)
Deci, dacă vreau să stau eu ca îngrijitor bătrâni cu bunică- mea (evident dându- mi demisia din învățământ) deci practic eu nu aș mai avea job legal cu contract, atunci mama mea, chipurile...? (mai mult)
Hello! Cat si ce trebuie invatat la facultatea de Drept, in timpul facultatii si cat scrii in foaia de examen? Sunt sute de pagini de invatat. Dar cat si ce sa scrii in foaia de examen?
Vreau sa ma mut in chirie cat ma costa
Bună, luna aceasta nu mi-a venit menstruatia nu am simptome știți de ce, luna trecută am fost, contact nu am avut
Buna, vreau să cumpăr o mașină și am găsit un Ford Focus 2 din 2007 diesel cu 109cp la 1800€ și vreau să întreb dacă e prea puțin pentru acest tip de masina, in poze arata ok
La ce turometru trebuie sa schimb viteza pe o masian pe benzina? dar pe diesel? si ce trebuie sa fac ca sa pot accelera rapid
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!