Salut, sunt baiat si am 17 ani si as vrea sa stiu daca pot lua ashwagandha la varsta mea, mersi
Bună seara, și un an nou fericit va doresc! As dori sa știu ce părere aveți despre sobele pe GPL. Tin sa menționez ca as dori sa o achiziționez pentru un apartament de peste 60 de metri...? (mai mult)
Ce pastile sunt bune și își fac efectul garantat pentru somn? Am fost diagnosticat cu depresie și anxietate, prin urmare îmi este foarte greu sa dorm, adorm foarte greu și dacă dorm dorm câteva...? (mai mult)
Sunt într- o dilemă. Vreau să- mi iau o mașină și trebuie să îndeplinească 2 condiții: consum mic + confort. Am găsit până acum: toyota avensis 2.0d 127cp Full piele, stare generala...? (mai mult)
Pentru că eu vreau să mă uit la mai multe filme asemănătoare cu filmul Big Stan.
Bună.Vă rog să-mi spună cineva dacă știe, dacă mai există mai multe filme asemănătoare cu filmul.Big Stan.
Buna seara dragilor! as vrea sa stiu pareri recenzii despre PCHouse.ro vreau sa cumpar placa baza pc refurbished
Cum pot sa scap de viciul de a juca la aparate?
Bună seara.asi dori sa va spun și eu cate ceva despre mine și totodată sa va pun o întrebare.sunt căsătorit de 20 de ani și am 3 copii unul de 18 ani altul de 12 ani și cel mic de 8 ani. sunt ...? (mai mult)
Salut TPU. Este posibil să scoți chipul de GPS dintr-un telefon?
În București, clădirea în care a fost Comitetul central al PCR, la ce se folosește?
La mulți ani tuturor celor de pe TPU.
Cremele de fata cu retinol fac minuni sau e un mit? Acid hialuronic, botox, terapia vampir sau alte intervenții sunt okay pentru aspectul tenului cu probleme?
Cum pot invoca o fantomă?
Salutare, am o problema cu centrala si nu inteleg ce poate fi. Pe termostat imi apare ca sunt 26 de grade in casa, dar mai mult de 20 nu cred ca sunt de fapt. Am incercat sa resetez termostatul, centrala...? (mai mult)
Va salut am o mare dilema asa mai la final de an deci in WWII Germanya a invadat Ukraina? Exista pe atunci Ukraina că si stat independent fata de Rusia? Care este diferența dintre URSS și RSFSR Tata...? (mai mult)
Salut! as vrea că vara asta sa mă angajez ca recepționeră la un hotel din Dubai! Cunoașteți firme de încredere?
Exista opțiunea pe YouTube de a trimite o solicitare sau un email sa i se șteargă un canal unei persoane care jignește constant și face videoclipuri cu atacuri la alte persoane? Am raportat majoritatea...? (mai mult)
Salutare! Oare pot lua ajutor social pentru o afectiune psihica (tulburare obsesiv compulsiva)? Este o forma foarte grava, am fost internat, iau medicamente, merg la psihoterapeut dar nimic nu functioneaza...? (mai mult)
Id student CFR Călători De unde îl iau ca să pot să îmi cumpăr biletul online?/
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Costinnicusor2296 întreabă:
WallzRUp întreabă:
PowerKoko întreabă:
MihaiAnuș63 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!