| 4b a întrebat:

1. A trait oare Hristos?
2. A trait oare Mihai Viteazul?
Dovezi, ceva...ai?

23 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Cu toate ca in ambele cazuri istoricii ne spun "DA", in primul caz ei o fac prin intermediul consensului, in timp ce in al dolea caz o fac individual fiecare, motiv pentru care nu poate exista o comparatie intre cei doi, asta in cazul in care s-ar fi dorit una.

| Cyrano a răspuns (pentru Inferno):

Ce consens? Exista dovezi concrete pentru prima varianta!

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Intrebari capcana?hee hee

Răspuns utilizator avertizat
| danay72 a răspuns:

Si in cazul unuia si al altuia istoria vorbeste de la sine.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Daca parintii tai au murit inseamna ca n-ai avut? esti cam ilogic in exprimare si mai ales in gandire

| sublime89 a răspuns:

Au trait amandoi, dar n-au fost deloc asa cum am fost noi invatati sa credem. Din fericire pentru primul, si din pacate pentru al doilea.

| Alphawolf a răspuns:

E foarte amuzanta analogia. E pentru copii!?

| ErrorFound a răspuns:

1. Nu stiu, nu prea sunt dovezi.
2. Da, toate bisericutele de prin moldova sunt o dovada ca el a existat, la fel si scrierile despre el, si Cetatea de scaun a Sucevei...

| Moisie a răspuns:

Hristosi mai traiesc si astazi si chiar in Romania! De exemplu Regele Mihai este un Christos, adica un UNS, si anume un UNS in functia de Rege al romanilor!
Dar tamplarul Isus in ce functia a fost UNS si de catre cine astfel incat sa poata fi denumit UNSUL, adica Christos?

| Ben00 a răspuns (pentru Moisie):

Matale te cam ungi singur...

| Moisie a răspuns (pentru Ben00):

Da, o fac pentru ca am hemoroizi!
Da Isus cu ce s-a uns?

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Da, istoria romanilor vorbeste si de unul si de altul. Dar Biblia vorbeste numai despre Isus si inainte de-a se naste ca om (Geneza 3:15; Mica 5:2 si multe alte dovezi si detalii ) si dupa ce s-a nascut pe pamant ca om. Insasi istoria omenirii afirma ca isus a fost Cel mai mare om ce a trait vreodata pe pamant > Despre nimeni, nu s-a vorbit atat, numele nici unui comandant, rege., nu a avut asa mare influienta asupra omenirii, ca si numele lui Isus.Nici un invatator nu a scris teze necesare pentru viata avesnica, nici un invatat nu a facut cunoscut Numele lui Dumnezeu si scopul lui.

Răspuns utilizator avertizat
| Cyrano a răspuns:

Sunt prea multe pentru ambii!

| Oleg20 a răspuns:

Ambii au trăit.
Dovada 1 - Biblia.
Dovada 2 - Cronicile.

| adrian1419 a răspuns:

1-nu-lipsa de dovezi
2-da-izvoare istorice(reale nu ca biblia)

| Dandanache a răspuns (pentru adrian1419):

Tacitus nu e o dovada buna?

| Therraex a răspuns:

Dupa moartea noastra:
Au trait oare oamenii aia? Ce dovezi imi aduci? (noi fantome langa ei: ba inaptule, sunt ingropat la 10 metri sub pamant si exist... >sad )
Hi-hi. laughing :3

| pati2021 a răspuns:

Exista numeroase izvoare scrise si nescrise care atesta acest lucru!

| Lizzu a răspuns (pentru pati2021):

Ei bine, izvoarele nescrise iti prezinta tie vreo dovada ca asa a fost? din ce povesteste unu si altu pe la poarta?winking

Întrebări similare