| bubicoo a întrebat:

1.Buna TPU, ma cheama Luiza Elena si as vrea sa imi schimb numele din "Elena" in Lucifera, mi se pare un nume frumos, iar mama mea e de acord, am nevoie de pareri!
2. Oare evidenta populatiei o sa aprobe acest nume?
Va rog raspundeti, multumesc

Răspuns Câştigător
| h379m3973423 a răspuns:

Mi se pare mai interesant să văd că ai făcut din numele tău unul cu importanță decât să te numești singură printr-un cuvânt interesant.winking

17 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Sau direct satana, ce sa te mai complici xu Lucifera.

| bubicoo explică (pentru ania):

Nu ma refeream la cel rau prin numele acesta, mie imi place foarte mult numele in sine, nu ce inseamna

| ania a răspuns (pentru bubicoo):

Fiecare decide daca vrea sa aduca binecuvantarea Creatorului sau blestem peste viata lui.Eu sunt convinsa ca ai aduce un blestem al razvratirii fata de Creator peste viata ta.

| Celcestietot a răspuns:

Sunt sanse sa nu ti-l aprobe, pentru ca este un nume exotic, dar, acum ramane de vazut happy. Sa-mi dai si mie mesaj daca ai reusit ceva big grin.

| bubicoo explică (pentru Celcestietot):

Ok,multumesc

| Celcestietot a răspuns (pentru bubicoo):

Cu placere

| Celcestietot a răspuns:

Ce relevanta are funda, numai dumnezeu stie...

| halogen001 a răspuns:

Cred ca nu e nici o problema.

| TristanTzara a răspuns:

Acum, mă rog, faza e că... MOTIVUL pentru scimbarea numelui este? Trebuie un motiv real pentru care să îți schimbi numele, nu poți s-o faci numai așa pentru că o vrei.

| bubicoo explică (pentru TristanTzara):

Nu e un motiv foarte bun dar mie nu imi place foarte mult numele Elena, si m-am gandit sa il schimb cu un nume mai interesant

| TristanTzara a răspuns (pentru bubicoo):

Acum... cel mai probabil va fi refuzată cererea pentru că nu ai un motiv real, bun, recunoscut de lege ca fiind bun prntru a-ți schimba numele.

| bubicoo explică (pentru TristanTzara):

Da cel mai probabil refuzat, dar totusi, e numele meu, e viata mea, de ce sa contoroleze ei cum ma cheama pe mine?!

| TristanTzara a răspuns (pentru bubicoo):

Apoi no... faza e că dacă nu e reglementat cum își poate cineva schimba numele uni și l-ar schimba săptămânal și numai ar face aparatul birocratic să funcționeze mai greu.

| leo59 a răspuns:

Nu controlează cum te cheamă în ac. moment ci dacă vrei schimbarea numelui sunt unele nume care pot fi triviale sau chiar să sune a vreo prostie, sau purtate de unii criminali renumiți sau știu eu ce și acestea sunt interzise prin lege. La schimbarea numelui se cere un motiv. De obicei schimbă cei care au un nume ce sună a vreo prostie șî vor să pună capăt acestei moșteniri, alții corectează unele greșeli ce s-au strecurat în timp; numele îl mai schimbă călugării care depun un vot și încep o nouă viață, adoptând un nume cu o semnificație spirituală, teologică. Nu văd la tine sensul. Dintr-un nume frumos, purtat de sfinți și împărătese să-l schimbi pe unul întunecat? Eu nici n-am auzit până acum ac. nume. Numai bine și poate te liniștești și te ocupi cu lucruri mai nobile.

| bubicoo explică (pentru leo59):

Pentru mine nu este un nume intunecat, este unul frumos, si cand ma refer frumos nu ma refer deoarece il poarta insusi diavolul, ci pentru ca ador cum suna.
Multumesc pentru informatii.