Il cunosc foarte bine, ii cunosc atributele si caracterul. Dumnezeul meu este atotputernic. In El sunt ascunse comorile intelepciunii si ale stiintei.
Atunci ne raspunzi si noua la intrebare? Sau te eschivezi din nou?
Reciteste raspunsul meu si vei gasi raspuns la toate intrebarile!
Cate rase de caini sunt? ....Hmmmm, eu nu gasesc niciun raspuns la intrebarea mea in raspunsul tau "universal".
Cauta si tu si vei gasi.
Mi-ai spus ca raspunsul tau contine raspunsul la toate intrebarile. Eu n-am gasit niciun raspuns la intrebarea mea, deci ai mintit.
Cauta si vei gasi.Bate si ti se va deschide.Biblia raspunde la toate intrebarile referitoare la creatie si scopul vietii.
1) As zice ca Il cunosc. Insa nu e chiar asa, e prea mare ca eu, un mic omulet de pe o mica planeta din marele Univers creat de El, sa Il poatea cunoaste pe deplin.
2) Este net superior ca si inteligenta. Uneori ma uimeste, alteori aproape ca ma inspaiminta. Oricum, da dovada de o inteligenta superioara atunci cind vad amprenta pe care El o lasa in lumea si imprejurarile din jurul meu. Deci e Fals.
3) El nu vrea ce vreau eu, daca ar vrea, ar fi dezastru! Daca eu as vrea ce vrea El, ar fi raiul pe pamint. El stie ce stiu eu, eu nu stiu ce stie El, fiind atotstiutor. El poate mult mai mutl decit mine, si de acea ma poate ajuta atit demult, mai ales acolo unde eu clachez. Deci, e Fals
Esti sigur ca la 2 si la 3 este fals? Din acele intrebari nu ai cum sa iesi decat daca dovedesti ca el chiar exista. Chiar si raspunsurile tale sunt : zeii mei sunt superiori mie sunt mult mai inteligenti, stiu mult mai multe ...etc PENTRU CA ASA VREI TU SA FIE. Asa a fost el creat. A fost facut sa lase impresia ca este cum l-ai descris tu acum iar tu VREI ca el sa fie asa.
Pleci de la premiza existenţei unui singur zeu, deci te referi doar la monoteism. De ce?
Pai pe site-ul asta sunt doar crestini deci daca spun si de alti zei e inutil. Toti o ard cu idiotenii gen "doar al meu exista, restul sunt inventii, sunt falsi, al meu nu e zeu, al meu e miezul din fanta ...etc". Totusi, intrebarile nu se refera doar la un zeu/doar la monoteism. Poti sa iei fiecare zeu in parte nu? Era mai corect daca puneam "zeii" in loc de "un zeu" dar dupa cum am mai zis, "christians... christians everywhere".
Si dupa cum observi in unele raspunsuri, au aparut unii cu "zeii nu exista. Doar D-zeu".
1.Nu am zei, am doar un Dumnezeu si il cunosc cat trebuie.
2. -
3.-
Nu exista impartirea asta. Sunt inventii. Exista zei, atat. Dar nu exista Dumnezeu, Zeusi, Horusi si alte denumiri.
Cand spui zeu te refei la toate manifestarile pe care le poate lua divinul.
Pentru ca cineva sa raspunda la 2 si 3 trebuie sa fie retardat. Pentru ca intrebarile respective pleaca de la premise pe care credinciosii le considera false.
Nu cred ca exista oameni care cred in zei stiind ca acestia au fost inventati de oameni.
Nu am dreptul la un raspuns? Trebuie sa te intreb ce raspuns sa dau?
Ultimul raspun nu era pentru tine, ci pentru gaia, scuze.
1. Pentru ca pun la indoiala existenta vreunui zeu, cu siguranta ca nu cunosc cum ar fi unul, daca ar exista. Adica din moment ce spun ca dumnezeul din biblia crestina nu are cum sa existe in forma pe care biblia o spune, atunci nu stiu ce alta forma ar putea sa aiba.
2. Daca pleci de la premisa ca "a fost creat" deci a fost o inventie a unor oameni ce au vrut prin el sa manipuleze poporul (si subscriu la ideea asta) e adevarat.
3. Ca si la 2, deoarece zeul a fost imaginat de unii oameni ce au dorit sa influenteze omenirea, sau unii si-l imagineaza dupa bunul plac, este adevarat.
1&2.Fals > Dumnezeu n-a fost creat, exista din todeauna.Este omniscient si oamenii care cred in EL au mintea marginita neputand intelege tot din Adevar.
2