Deci, nu va suparati mai oameni buni, dar nu stiti nimic, nimicuţ, nimicel.
1. Toate crimele, pentru ca doar oamenii posedati omoara oameni, deci criminalii sunt posedati => personajul pe care crestinii il considera ce fiind cel negativ i-a omorat.
2. a. 0, aia era iubire parinteasca, nu se pune.
2. b. Oamenii pacatosi sunt oameni fara dumnezeu. Oamenii fara dumnezeu sunt morti (omorati de nenea de la punctul 1), nu poti sa omori un mort = 0 crime. Logic.
Iau nobelul pentru logica b-)
1- Putine spre zero, nu stiu sigur.
2- Foarte multe insa Le-a facut pentru ca ne iubeste
1.habar n-am
2. imi vin in minte doar copii ucisi pentru ca au ras de un chelios.
Dumnezeu poate sa faca ce vrea nu poate sa ii spuna un om ce sa faca, daca nu ne pocaim vom pierii!
Adevarul e ca la toti ne va veni vremea, trebuie sa fim doar pregatiti sa iL vedem pe Dumnezeu.
Diavolul ucide oamenii, ei aleg pacatul si''PRIETENUL LOR'' vine si le face vizita MORTII. Fiecare zi e o indurare e la Dumnezeu. fiecare are timp sa se pocaiasca.
1- 10 oameni (Satana)
2 - Toti oameni care au trait vreodata, traiesc si vor traii (Dumnezeu). Adica..miliarde,dar totusi el este personajul pozitiv!
Te referi la, fat frumos si zmeul cel urat? ca daca te referi la satan,prin inselarea Evei si a lui Adam a adus moartea intregului neam omenesc.iar Iisus Hristos a adus viata vesnica, pentru cine crede in el, ori cine face voia Domnului, fiindca a restaurat conditia omului dinainte de greseala neschimband faptul ca; daca veti manca, negresit veti muri.mai gaia? tu daca muscai din fructul ala, ca om, vazand ca nu ai murit, pe cine ai fi crezut? nu s-au gandit ca efectul neascultarii este in timp.dar daca cel rau si-a bagat coada, stia ce face nu? iar despre cel bun de ce este scris? atat de mult a iubit lumea incat a dat pe singurul sau fiu..samd?
Deci mai bau-bau... eu nu eram pacalit de un sarpe VORBITOR si prin urmare nu muscam din fruct.
Sa inteleg ca daca vine un sarpe vorbitor la tine si iti spune ca otrava de soareci luata cu pumnul e buna vei incepe sa mananci? Chiar asa... ce faci daca vine un sarpe si iti vorbeste?
Gaia? conditiile din eden la vremea aia erau cu totul altele decat cele din lumea plina si stricata de pacate din ziua de azi.iar sarpele pana sa fie bkestemat sa se tarasca, pe pamant, avea cu totul alt statut atunci.si lucifer era alt fel cand era in slava si cazand prin mandrie, pacatul acesta i-a alterat nu numai infatisarea ci si caracterul.fiindca mandria e batuta si injosita de smerenia cea inaltatore. daca mi-ar vorbi un sarpe? la cat de destept sant acum, inchipuieti ce as face? dar daca judecam cu mintea pamanteasca, facem dupa firea pamanteasca.dar judecand duhovniceste? de ce o iei pe cararea larga? pe care merge toata lumea? si care duce la locuinta mortilor? de ce nu pe calea stramta care duce la viata? ca atat de putini merg pe ea incat, mergi si tu cu marea turmas. daca toata lumea face la fel.nu? doar nu om fi noi mai destepti? cine e temerar si cutezator, si cinstit si drept, si intalept alege calea grea ce duce la viata vesnica.grea in ghilimele pus, fiindca nu e chiar asa.
"conditiile din eden la vremea aia"... nu are rost de dezbat tampenia asta. Animalele erau tot ANIMALE. Nu erau egale cu oamenii si nu erau la fel de inteligente ca ei.
"sa se tarasca"... pana atunci nu se tara? Dar ce facea? Levita, avea picioare, sarea precum un cangur sau ce?
"inchipuieti ce as face?"... eu as zice ca ai fi mancat otrava.
"cu mintea pamanteasca"... mintea omeneasca iti spune ca daca un sarpe vine si vorbeste cu tine, inseamna ca ai o problema.
"dar judecand duhovniceste"... judecand asa, se pare ca eva si adam au fost pacaliti de un ANIMAL VORBITOR.
In cazul acesta, mintea pamanteasca este mult superioara celei duhovnicesti. Prima iti permite sa gandesti iar a 2-a iti permite sa fi pacalit de un sarpe VORBITOR.
Gaia? ai auzit de pasarea, gaie? am auzit ca are creierul mic cat unul de porumbel. oare de discut cu porumbeii? bafta.
Stiu ca doar atat poti, m-am obisnuit cu inferioritatea ta. Incearca totusi sa raspunzi la partea asta :
"sa se tarasca"... pana atunci nu se tara? Dar ce facea? Levita, avea picioare, sarea precum un cangur sau ce?
1.Diavolul pai.a vrut puterea
2.Deschide fereastra arunca-ti privirea peste lumea aceasta..sa-i multumil LUI pentru tot.
Dupa cum am mai spus..credem in ce nu credem de fapt si ne pierdem timpul in loc sa punem bratul sa schimbam ceva.materia asta umana tare simpla.
Dans libelulic deasupra unui cuib de cuci.
O, e simplu, atunci - nimeni nu crede in asa ceva. Te poti linisti!
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: