@ danut
"Au fost descoperite ramasite din Arca lui Noe"... cam de 4 ori pana in prezent. Sunt curios cand se descopera arca a 5-a oara.
"S-au facut si analize"... prezinta persoanele, studiile, locul publicarii, etc. Stii tu, detalii de genul acesta pe care voi le evitati tot timpul.
"din cate se pare era destul spatiu pentru numarul de animale"... indiferent de cum vrei sa o intorci, arca respectiva era mult prea mica pentru numarul de animale. Dar te las pe tine sa prezinti acele "analize".
"s-au facut si multe incrucisari de atunci aparand multe subspeci"... nu erati voi aia care ziceati ca evolutia "ie naspa"? Pai ce facem acum... ori suntem golani ori nu mai suntem.
"sigur nu au fost luate balene si nici casaloti pe acea arca"... esti constient de faptul ca foarte multe specii de pesti ar fi murit nu? Pestii de apa dulce nu se prea dau in vant dupa apa sarata. Ba mai mult de atat, ia incearca sa bagi niste plante in apa sarata si tine-le atata timp. Ce zici, traiesc?
Povestea cu arca daca e sa o iei ca fiind pe bune intampina foarte multe probleme (pe langa lipsa dovezilor) de care nu poti sa treci indiferent de cum vrei sa o intorci.
Ohoo.deci tu esti din aia care au facebuk? biine ma domnu goe, iarta-ma ca-mi dadui cu parerea fara sa am cunostinte si mai ales pareri proprii.da, am raspuns, macar conteste?
"In urma analizelor de laborator s-a constatat ca vechimea lor este 4.800"
Analizele nu au fost facute in laborator, ci direct pe blogul lor. Baietii nu au pus la dispozitia nimanui descoperirea si datele. Exemplul tau e mai degraba un contraexemplu. Nu are nicio treaba cu Biblia, e o sarlatanie.
Pana in secolul 19 nimeni nu credea in existenta Troiei. Toti spuneau ca e o legenda, ticluita de Homer.
"Analizele nu au fost facute in laborator, ci direct pe blogul lor."
Nu stiu si nici nu sunt interesat, daca ai fi urmarit mesajele mele ai fi aflat ca nu am nici cea mai mica incredere in cele de pe net DAR daca suntem "bantuiti" cu scrieri de aici atunci e bine sa-i dai omului ce-si doreste, informatii de pe net pana se satura.
Da, am vazut cum arata Tir-ul azi: 117, 000 locuitori (estimat).
Ai citit ce am scris? Vezi ca am zis ca Isus a incalcat o profetie in VT? Inteleg ca profetia nu s-a intamplat? Sau trebuie recitit/reinterpretat totul?
Stefy_5345 întreabă: