Malahii e o traducere din neogreaca. In greaca veche (koine) malakoi inseamna altceva. Dar asa e cand romanii traduc Biblia: fac o treaba de mantuiala. In alte limbi (engleza, franceza, spaniola, germana) nu exista onanisti in versetul respectiv.
Prostii! Stiu o gramada de oameni care nu se incadreaza in niciuna dintre aceste categorii. Daca esti inconjurat de oameni din astia, iti sugerez sa parasesti mediul in care esti asap.
Stai chill bro, am părăsit deja Romania cu mulți ani în urma.
Cheers
Nu, nu va fi mereu goala. Afla ca sunt oameni in lume (cunosc mulți) care NU sunt curvari/ preacurvari, nu practica malahia sau sodomia, nu se inchina la idoli, nu beau deloc alcool (ca sa nu mai vorbim de beție), nu fura, nu sunt lacomi, nu defaimeaza, nu sunt hrapareti etc. Nu stiu cat de mult citesc ortodocsii versetele astea, dar la mine in biserica chiar se analizează si incercam sa ne ferim de fiecare din păcatele astea. Daca tu cunoști doar oameni care fac aceste păcate... rau pentru ei, ce sa spun?
Daca te caiesti cu adevarat inainte sa mori, cred ca primesti si ceva mostenire. Cheers!