| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

1. Cum fac ca sa imi linistesc mintea, creierul (fie cand sunt nervos sau linistit)? ca sa nu mai fiu coplesit de o gramada de ganduri fie ele bune sau rele si sa nu ma mai gandesc la toate greutatiile si grijile pe care le am adica sa fiu linistit sa nu ma mai gandesc la nimic. Cum treubie sa procedez sau ce trebuie sa fac?
2. Toate aceste rugaciuni pe care le gasim pe net sau pe care ni le mentioneaza religia crestina au vreun efect asupra mintii umane adica te linisteste, iti calmeaza si limpezeste creierul?
3. Cum trebuie sa procedez ca sa gasesc linistea mintii? adica aceea stare de repaos care ma face sa uit de tot si de toate chiar si cand dorm adica acea pace din interior. Cum o gasesc?
4. Cum procedez ca sa imi tin anumite amintiri sau trairi neplacute din viata mea in frau, care ma chinuiesc? sunt zile in care amintiriile din anumite momente ale vietii mele ma nelinistesc imi induc asa o stare de nervozitate si de neliniste dar si o tristete cu parere de rau asupra unui anumit lucru.
5. Ce trebuie sa fac sau mai bine zis cum trebuie sa procedez ca sa ma impac cu mine insumi sa uit de tot ce a fost rau pana acum si sa ma accept pe mine si greselile mele si mai ales viata mea pana acum? cum trebuie sa procedez?
6. Voi in general cum va luptati cu stresul sau cum rezistati?
7. Cum trebuie sa ma linistesc atunci cand ma simt coplesit de o anumita situatie?

Sa nu imi spuneti sa ma duc nu stiu unde, la nu stiu ce psiholog ca nu tine si nici nu am timp, ala imi da doar un medicament ca sa ma tempereze dar imi face mai mult rau decat bine.

Stiu ca am pus cam multe intrebari dar de vreo 5 zile in coace nu prea ma simt bine.

Ofer funda pentru cel mai bun sfat sau ajutor pe care mi-l oferiti si ar fi mai bine daca mi-ati raspunde in ordinea intrebariilor cu 1, 2,3,4,5,6,7 ca sa inteleg raspunsuriile la intrebari.

4 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Toate intrebarile tale au un singur raspuns, canalizeazati gandurile catre Dumnezeu iar din punct de vedere omenesc consuma magneziu dar pe cale naturala, iti recomand pepenii galben care au un continut bogat in magneziu care te va linisti cu nervii.

| hyozanryu a răspuns:

Iar despre ani şi despre vremuri, fraţilor, nu aveţi nevoie să vă scriem,
2. Căci voi înşivă ştiţi bine că ziua Domnului vine aşa, ca un fur noaptea.
3. Atunci când vor zice: pace şi linişte, atunci, fără de veste, va veni peste ei pieirea, ca şi durerile peste cea însărcinată, şi scăpare nu vor avea.
4. Voi însă, fraţilor, nu sunteţi în întuneric, ca să vă apuce ziua aceea ca un fur.
5. Căci voi toţi sunteţi fii ai luminii şi fii ai zilei; nu suntem ai nopţii, nici ai întunericului.
6. De aceea să nu dormim ca şi ceilalţi, ci să priveghem şi să fim treji.
7. Fiindcă cei ce dorm, noaptea dorm; şi cei ce se îmbată, noaptea se îmbată.
8. Dar noi, fiind ai zilei, să fim treji, îmbrăcându-ne în platoşa credinţei şi a dragostei şi punând coiful nădejdii de mântuire;
9. Că Dumnezeu nu ne-a rânduit spre mânie, ci spre dobândirea mântuirii, prin Domnul nostru Iisus Hristos,
10. Care a murit pentru noi, pentru ca noi, fie că veghem, fie că dormim, cu El împreună să vieţuim.
11. De aceea, îndemnaţi-vă şi zidiţi-vă unul pe altul, aşa precum şi faceţi.
12. Vă mai rugăm, fraţilor, să cinstiţi pe cei ce se ostenesc între voi, care sunt mai-marii voştri în Domnul şi vă povăţuiesc;
13. Şi pentru lucrarea lor, să-i socotiţi pe ei vrednici de dragoste prisositoare. Trăiţi între voi în bună pace.
14. Vă rugăm însă, fraţilor, dojeniţi pe cei fără de rânduială, îmbărbătaţi pe cei slabi la suflet, sprijiniţi pe cei neputincioşi, fiţi îndelung-răbdători faţă de toţi.
15. Luaţi seama să nu răsplătească cineva cuiva răul cu rău, ci totdeauna să urmaţi cele bune unul faţă de altul şi faţă de toţi.
16. Bucuraţi-vă pururea.
17. Rugaţi-vă neîncetat.
18. Daţi mulţumire pentru toate, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, întru Hristos Iisus, pentru voi.
19. Duhul să nu-l stingeţi.
20. Proorociile să nu le dispreţuiţi.
21. Toate să le încercaţi; ţineţi ce este bine;
22. Feriţi-vă de orice înfăţişare a răului.
23. Însuşi Dumnezeul păcii să vă sfinţească pe voi desăvârşit, şi întreg duhul vostru, şi sufletul, şi trupul să se păzească, fără de prihană, întru venirea Domnului nostru Iisus Hristos.
24. Credincios este Cel care vă cheamă. El va şi îndeplini.
25. Fraţilor, rugaţi-vă pentru noi.
26. Îmbrăţişaţi pe toţi fraţii cu sărutare sfântă.
27. Vă îndemn stăruitor pe voi întru Domnul, ca să citiţi scrisoarea aceasta tuturor sfinţilor fraţi.
28. Harul Domnului nostru Iisus Hristos să fie cu voi. Amin!
Epistola întâia către Tesaloniceni a Sfântului Apostol Pavel
https://www.youtube.com/watch?v=QUrUpAHkpiU

| hyozanryu a răspuns (pentru danut):

Este adevarat deficitul de magneziu cauzeaza probleme pe sistem nervos.
O mana de alune(mixte=mai scump) este suficienta ca supliment alimentar natural.
Fara sa fac reclama poti lua si extravalerianic biofarm cardio(am folosit si eu)

| danut a răspuns (pentru hyozanryu):

Eu folosesc pepenii galbeni care mi-au crescut mult continutul de magneziu, a iesit la analize, doctorii intrebandu-ma daca fac tratament cu magneziu dar eu doar consum (imi si plac mult) pepeni galbeni.