anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1 - Cum iti explici faptul ca, desi nu ai avut o relatie profunda cu Odin, El a intervenit in viata ta cand tu insati stiai ca nu meriti?

2 - Cum iti explici faptul ca, desi nu ai avut o relatie profunda cu Zeus, El a intervenit in viata ta cand tu insati stiai ca nu meriti?

3 - Cum iti explici faptul ca, desi nu ai avut o relatie profunda cu Hanuman, El a intervenit in viata ta cand tu insati stiai ca nu meriti?

11 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Unde a fost Odin cand a murit Baldr?

| anonim_4396 explică (pentru shadovv):

Se juca "Baldur's Gate" laughing

| Silviuloan a răspuns (pentru anonim_4396):

Odin asta nu a existat, nu exista, nu va exista.

Răspuns utilizator avertizat
| 4inel a răspuns:

Exodul 20:22 Domnul i-a zis lui Moise: „Aşa să vorbeşti copiilor lui Israel: „Aţi văzut că v-am vorbit din ceruri. 23 Să nu faceţi dumnezei din argint şi dumnezei din aur, ca să-i puneţi alături de Mine; să nu vă faceţi alţi dumnezei.
Deuteronomul 32:16 L-au întărîtat la gelozie prin dumnezei străini, L-au mâniat prin urîciuni; 17 Au adus jertfe dracilor, unor idoli care nu sunt dumnezei, unor dumnezei pe care nu-i cunoşteau, dumnezei noi, veniţi de curând, De care nu se temuseră părinţii voştri. 18 Ai părăsit Stânca cea care te-a născut, şi ai uitat pe Dumnezeul, care te-a întocmit. 19 Domnul a văzut lucrul acesta, şi S-a mâniat, S-a supărat pe fiii şi fiicele Lui. 20 El a zis: „Îmi voi ascunde Faţa de ei, şi voi vedea care le va fi sfârşitul, căci sunt un neam stricat, sunt nişte copii necredincioşi. 21 Mi-au întărîtat gelozia prin ceea ce nu este dumnezeu, M-au mâniat prin idolii lor deşerţi;

| 4inel a răspuns:

Exodul 20:22 Domnul i-a zis lui Moise: „Aşa să vorbeşti copiilor lui Israel: „Aţi văzut că v-am vorbit din ceruri. 23 Să nu faceţi dumnezei din argint şi dumnezei din aur, ca să-i puneţi alături de Mine; să nu vă faceţi alţi dumnezei. Deuteronomul 32:16 L-au întărîtat la gelozie prin dumnezei străini, L-au mâniat prin urîciuni; 17 Au adus jertfe dracilor, unor idoli care nu sunt dumnezei, unor dumnezei pe care nu-i cunoşteau, dumnezei noi, veniţi de curând, De care nu se temuseră părinţii voştri. 18 Ai părăsit Stânca cea care te-a născut, şi ai uitat pe Dumnezeul, care te-a întocmit. 19 Domnul a văzut lucrul acesta, şi S-a mâniat, S-a supărat pe fiii şi fiicele Lui. 20 El a zis: „Îmi voi ascunde Faţa de ei, şi voi vedea care le va fi sfârşitul, căci sunt un neam stricat, sunt nişte copii necredincioşi. 21 Mi-au întărîtat gelozia prin ceea ce nu este dumnezeu, M-au mâniat prin idolii lor deşerţi;

| Wøodenpints a răspuns (pentru 4inel):

Tu ştii să dai doar citate din cărţi suspecte? Tu idei proprii nu ai?

| RAY a răspuns:

1 - Cum iti explici faptul ca, desi nu ai avut o relatie profunda cu Odin, El a intervenit in viata ta cand tu insati stiai ca nu meriti?

da a intervenit de multe ori

2 - Cum iti explici faptul ca, desi nu ai avut o relatie profunda cu Zeus, El a intervenit in viata ta cand tu insati stiai ca nu meriti?
ce bun e

3 - Cum iti explici faptul ca, desi nu ai avut o relatie profunda cu Hanuman, El a intervenit in viata ta cand tu insati stiai ca nu meriti?
dramatic

| 1Mihai1 a răspuns:

Te credeam mai inteligentă...