Atunci cand iti folosesti gandirea critica si iti pui intrebarile corecte realizezi destul de usor ce bullshit e Biblia si orice scriere de genul.
O carte de 1000 de pagini care repeta acelasi lucru in diferite moduri, biblia a fost scrisa de mai multi oameni, nu de unul singur si Dumnezeu e atot-puternic(cel mai puternic) dar a avut nevoie de niste muritori sa-i transmita mesajul, cu cat o iei mai mult la puricat cu atat devine mai ridicol
Dar sti ce inseamna sa-ti vinzi sufletul sau iei totul literalmente?
O iau prima variantă, scuze că nu am fost explicit, era obosit
Mai eu vreau sa-ni spui ce ai inteles nu ca ai inteles. Ce inseamna sa te vinzi Diavolului?
Știu ce înseamnă.Ce n-am înțeles este că dacă cineva face asta, și-i pare rău, și vrea la Dumnezeu, se mai poate pocăi?
Ati vinde sufletul diavolului inseamna ati dedica viata lui. Din moment ce tu vrei sa stii daca poti sa fi iertat, e clar nu ti-ai dedicat-o lui fiindca nu ti-ai mai dori iertare. Intelegi de ce spun ca nu sti de fapt ce inseamna? Daca ai fi stiut mi-ai fi explicat cu subiect si predicat.
Atunci de ce ai ocolit raspunsul. Nici sa vorbesti cu "subiect si predicat" nu sti ce inseamna?
Nu fac nici un misto. Una dintre problemele (sa zic asa) pe care le au pusti ca tine e ca nu stiu sa diferentieze misto-ul de lucrul serios.