anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1 - De ce te-ar pedepsi satana daca ai facut fapte rele? E ca si cum Al Capone si-ar pedepsi oamenii pentru ca sunt "rai".
2 - De unde stiti ca satana este cu adevarat personajul negativ si ca dumnezeu nu i-a inscenat totul?
3 - De unde stiti ca satana vrea doar sa distruga?
4 - De ce a ucis dumnezeu mai mult decat satana?
5 - De ce nu i-a dat dumnezeu posibilitatea satanei de a-si explica personal faptele? Toata "treaba" apare din punctul de vedere al lui dumnezeu si atat.

*la 2 si 3, "pentru ca asa scrie in biblie" nu constituie o dovada.
**daca raspundeti, raspundeti la toate cele 5 intrebari.

37 răspunsuri:
| Adrianetc a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu Cred intr-un singur Dumnezeu, nu este Zeu, este Dumnezeu, nu exista alti zei,

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Adrianetc):

Si daca exista? De unde stii ca nu exista? Daca dumnezeu nu-i poate vedea la fel cum noi nu il vedem pe el? Daca ceilalti zei nu vor sa i se arate si asteapta ca el sa creada in existenta lor?

Daca te-ai duce in biserica la care ma duc eu de exemplu, simti Duhul Lui, i simti prezenta, Biblia este scrisa de oamenii lui Dumnezeu inmanati de Duhul Lui, Nu exista alti zei decat Sfanta Treime,

anonim_4396

1 - Ai o religie politeista.
2 - Raspunde la ce te-am intrebat. Daca nu ai un raspuns suficient de bun, nu te mai obosi sa-mi lasi un comentariu. :

Si daca exista? De unde stii ca nu exista? Daca dumnezeu nu-i poate vedea la fel cum noi nu il vedem pe el? Daca ceilalti zei nu vor sa i se arate si asteapta ca el sa creada in existenta lor?

Eu cred si incerc sa pazesc legile Lui din Biblie, Nu exista alti zei in afara de Sfanta Treime, De unde stii ca nu exista? pentru ca atunci cand ai o legatura cu Dumnezeu sti adevarul, i Simti Duhul prezent. tu intrebi cu mintea nu cu inima.

anonim_4396

Ti-am zis mai sus "Daca nu ai un raspuns suficient de bun, nu te mai obosi sa-mi lasi un comentariu"... observ ca ai ignorat partea aia. Din moment ce nu poti sa-mi oferi niste raspunsuri la intrebari extrem de simple, pe subiectul acesta nu are rost sa-mi mai pierd timpul cu tine.

O sa fie o judecata, si o sa fim toti judecati dupa faptele noastre, daca am crezut sau nu in El. daca am facut legamantul cu el, eu as vrea cu toata inima sa te intorci la Domnul.si sa fi mantuit Gaia, macar de ai stii cum e sa fi intr-o biserica penticostala. nu fac referire ca religia mea e corecta 100%.