| lifeForJesus a întrebat:

1.De ce toți oamenii care sa spânzură, sunt necreștini?
2. Știți creștini(care au o relație cu Domnul Isus, Nu oameni religioși) care s-au spânzurat?

16 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Pentru ca diavolul ii indeamna ca sa isi ia viata.Cei ce fac asa ceva merg in iad.

| FucktheSystem a răspuns:

Car s-au spînzurat nu, care s-au sinucis da.
Dra n-am văzut nici atei care s-au spînzurat.

| Urzi23 a răspuns:

De regula cei care apeleaza la jbilt sau alte metode de suicid sunt atei adica nu cred in Dumnezeu.Crestinii practicanti stiu ca nu au voie sa faca asa ceva si atunci pun mintea la contributie si incearca sa o scoata la capat. Daca nu reusesc dau fuga la Sf Biserica la Parinte si incep sa o ia cu rugaciunea la Dumnezeu.Crestinii stiu ca Dumnezeu nu ii lasa la necaz, umbla vorba prin popor "Bate şi ţi se va deschide, cere şi ţi se va da, caută şi vei afla.". Superb proverb, păcat că e atât de simplu încât mulţi refuză să-l înţeleagă şi caută subînţelesurile din el.
-Nu am pomenit Crestin practicant cu juvatul de git, doar cei fara capatii fac astfel de lucruri. Daca ne ducem la bunici la tara si intrebam cind au avut ultimul spinzurat nici ei nu mai stiu si indica ceva cu 50-100 ani in urma.Dar acolo nu au disparut potecile intre vecini.

| lifeForJesus explică:

Sper ca nu sunt eu unul din aia...hee hee

Răspuns utilizator avertizat
| Ecea a răspuns:

Asa o fi pe internet,in realitate este exact invers.
Crestinii se sinucid,crestinii sunt criminali,crestinii fura.
Exemple sunt o gramada.
Basescu, e crestin si uite cat fura.
Madalina Manole, a fost crestina si s-a sinucis.
Daca o sa citesti istoria internationala o sa vezi ca multi oameni foarte crestini s-au sinucis.

| lifeForJesus explică (pentru Ecea):

Ti-ai făcut alt cont? laughing

| Ecea a răspuns (pentru lifeForJesus):

Nu,doar mi-am schimbat poza de avatar.

| emy a răspuns:

Da, stiu persoane credincioase care s-au sinucis. Si nu pentru ca nu sunt credinciosi, ci pentru ca si ei, ca orice om, au momente de slabiciune, de ratacire. Acestia au nevoie, pe langa credinta, si de dragostea si de sprijinul celor de langa ei. Iar daca nu-l au...

| jo_7646 a răspuns:

1.Probabil sunt împinși de cel rău.
2.Eu nu am auzit pana acum.

| werwer a răspuns:

Nu prea am intales intrebarea ta, dar eu nu cred ca pentru fi si oameni care tin la dumnezeu dar le trece prin cap sa se sinucida...dar daca cred in dumnezeu acesta ii va intrepta cu siguranta!

| amid a răspuns:

Aceste persoane se spune din batrani ca au fost slabi de inger au picat in deznadejde si de aceia diavolii l-au impins la aceste gesturi necugetate. Daca preotii ar fi mai apropiati cu oamenii si i-ar sfatui cum sa iasa din impas (cu rugaciuni sau sfaturi) nu s-ar mai ajunge acolo

| andreaaa222 a răspuns:

In 1 rand Iisus se scrie cu 2 de ii si in al doilea sunt necrestini pentru ca sa-u spanzurat fiind impinsi de diavol.si app nu tie rusin sa scrii Iisus cu un i?

| lifeForJesus explică (pentru andreaaa222):

De ce se scrie Isus cu 2 de i "desteapto"? și vorbește frumos ca nu te-ai tras cu mine de șiret!

| andreaaa222 a răspuns:

In 1 rand ai scris iisus cu un singur i si in al doilea ei sunt necrestini pentrui ca au fost inpinsi de diavol sase spanzure nerusinatule cum sa scriIisus cu un singur i

| Minks a răspuns (pentru andreaaa222):

In primul rand Iisus se scrie cu majuscula, nu de alta, dar asa cred ca ai invatat la scoala. Pentrui e de fapt pentru, inpinsi e de fapt impinsi, sase e de fapt sa se. Ma rog, inainte sa le scoti altora ochii ar trebui sa iti revizuiesti notiunile de limba romana.