Dacă Dumnezeu ar asculta toate dorinţele voastre nebune, nu aţi mai fi trăit în momentul de faţă!
Tu trebuie să-i fi supus Lui, nu El ţie! El e Creatorul, tu eşti creaţie... nu-i dai tu ordine Lui ce să facă şi cum să facă!
El are modalitatea lui de a lucra, vrei să crezi bine, nu vrei, e problema ta!
Dacă Dumnezeu ar asculta toate dorinţele voastre nebune, nu aţi mai fi trăit în momentul de faţă!
daca dorintele alea inseamna salvarea unui copil care sufera de cancer?
u trebuie să-i fi supus Lui, nu El ţie! El e Creatorul, tu eşti creaţie... nu-i dai tu ordine Lui ce să facă şi cum să facă!
asta nu-i alegere libera, pentru ca nu ai ales sai fi supus, asta nu e democratie nicidecum iubire
El are modalitatea lui de a lucra, vrei să crezi bine, nu vrei, e problema ta!
daca nu crezi arzi vesnic in iad eu nu vad alegere libera in asta
Extraordinar! Trebuie neapărat să îl văd pe Dumnezeu în "carne şi oase" ca să se salveze acel copil de cancer...
Şi dacă se salvează prin credinţă?
Uite eu cunosc un caz în care o familie are o fetiţă ce suferă de autism, au adus-o înaintea Domnului, S-a rugat biserica,pastorul şi prezbiterii bisericii pentru ea,au chemat Numele Domnului asupra ei şi toată biserica a fost martoră la acea lucrare, toată biserica a văzut Mâna Domnului peste acea fată (care înainte ţipa, nu suporta să o atingă nimeni, nu suporta nici măcar să te uiţi la ea)
Iar când vezi o asemenea minune cu ochii tăi, nu mai poate exista semne de îndoială în privinţa existenţei lui Dumnezeu, iar acum este mult mai bine! A început să vorbească, să cânte, se joacă...se comportă, aproape ca un copil normal!
Chiar şi medicii au văzut schimbarea aceasta şi au rămas uimiţi!
Dumnezeu există şi face minuni şi azi! Deschide ochii şi vezi!
Deci recunoşti că Dumnezeu i l-a luat?
Vezi cum e cu voi, dacă vi se spune ceva,imediat spuneţi "da ce minune ce să spun" iar apoi mai ai pretenţia ca Dumnezeu să ţi se arate?
Cu alte cuvinte şi dacă ar învia cineva din morţi,voi tot nepăsători aţi fi,aşa că nu înţeleg de ce vă mai victimizaţi? Pentru ce?
Concluzia la voi e simplă, voi nu credeţi în Dumnezeu că nu aveţi dovezi (asta e doar o scuză), ci voi nu credeţi pentru că NU VREŢI!
Vă e mai comod aşa, de ce nu recunoaşteţi odată pentru totdeauna şi vă place să faceţi pe victimele?
Un Dumnezeu care ar face minuni n-ar fi Dumnezeu, ci un dumnezeias incompetent sa faca niste legi ale naturii perfecte si absolute.
Cazul acesta a fost cu un scop! Scopul a fost ca şi cei ce nu cred,să creadă!
La început era doar soţia întoarsă la credinţă,apoi s-a întors şi soţul ei, care era foarte împotrivitor!
Dumnezeu a avut o lucrare cu acel copilaş.
Iar ceea ce se întâmplă în lume nu este din cauză că Dumnezeu nu este perfect,ci din cauză că noi permitem, prin atitudinea noastră, să se întâmple aceste lucruri, din cauza păcatului care e răspândit în lumea întreagă, iar noi ne complacem în el!
Daca scopul e sa se converteasca lumea la crestinism, de ce Dumnezeu nu scrie cu stele pe cer "Jesus is the Lord"? Ca daca poate face minuni mici, poate face si minuni mari. Si de ce pe etiopieni, care sunt in mare parte crestini, ii face sa faca foamea? Un Dumnezeu care nu e-n stare sa faca niste legile ale naturii perfecte este un zeu incapabil.
Ma duc sa bat pe cineva apoi il ajut super sunt ca iahve, eu n-am afirmat nimic, am spus ca dumnezeu daca exista sanse de 0, 1 la suta tot el tot el ea,practic se joaca probabil nu are ce face
Cu alte cuvinte şi dacă ar învia cineva din morţi,voi tot nepăsători aţi fi,aşa că nu înţeleg de ce vă mai victimizaţi? Pentru ce?
momentan iahve nu a inviat pe nimeni, cand va invia voi crede ca uni invieaza nu ca fix zeul tau la inviat
eu mu victimez
Concluzia la voi e simplă, voi nu credeţi în Dumnezeu că nu aveţi dovezi (asta e doar o scuză), ci voi nu credeţi pentru că NU VREŢI!
nici tu nu crezi in zeus scuza voastra e ca zeus nu e popular ca atunci
Vă e mai comod aşa, de ce nu recunoaşteţi odată pentru totdeauna şi vă place să faceţi pe victimele?
Raspunde
nu facem pe victime, eu nu cred in ceva doar de dragu de a crede in ceva care sami asigure un confort, interese, ca doar de asta credeti ca sa va ajute
Nu il poti include pe lucifer in categorie cu noi, el a fost "nascut" in eden, a stiut si l-a vazut dintotdeauna pe dumnezeu. pe cand majoritatea dintre noi ne-am nascut in niste spitale jegoase comuniste.
cine-l iarta pe dumnezeu....cine te iarta si pe tine cand te dezamagesti. nu ai fost niciodata dezamagita de tine? te-ai impacat si iertat singura. am aflat si eu explicatia genocidurilor, cica dumnezeu nu era in inima liderilor, de aceea au murit sute de milioane. adica daca in rusia vine un descreierat la putere (nefiind prima oara) si apasa pe niste butoane, nu stiu inca de ce culoare si rade toata planeta..."ba, nu a fost dumnezeu in inima lui, asta e, nu s-a putut face nimic"
la punctul 3 ce vrei...dovezi ca exista? nu iti face griji de asta, daca esti o persoana decenta, indeplinind din cand in cand un act care sa te implineasca spiritual, o sa fii bine. el ar aprecia mai mult asta decat cum fac unii, imprastie citate si verseturi din biblie toata ziua nefacand de fapt nimic.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: