| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

1. Din ce cauze apare nebunia la oameni? adica eu stiam ca de la prea multa prostie e posibil ca omul sa intre intr-o stare de nebunie pe moment si sa comita fapte pe care nu si le doreste dar totusi le face pentru ca isi pierde controlul asupra corpului sau.
2. Care sunt primele semne care ne spun ca avem de-a face cu o minte bolnava? avand in vedere cate se intampla in ziua de azi.
3. Este posibil ca mancarea din supermarket care contine tot felul de e-uri si coloranti din diferite produse: bautura, dulciuri, carne, oua, sucuri, fructe, legume etc. chiar si medicamentele din farmacii sa ne afecteze creierul, neuronii poate chiar si starea psihica? adica ceea ce consumam sa ne distruga intr-un fel dar asa incet treptat de la zi la zi.
4. Care sunt cauzele pentru care un om isi pierde mintiile la un moment dat? sa fie oare singuratatea, alcoolul, strecul de acasa si de la servici, droguriile, greutatiile vietii, faptul ca i sa ingrosat sangele din corp, prostia.
Ofer funda pentru cel mai bun raspuns.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traume, de multe ori din copilarie, care sunt ascunse in adancul mintii zeci de ani pana cand un eveniment nou actioneaza ca un catalizator pentru izbucnirea maniei ascunse.
Si Genetica roala un rol important, daca un parine, bunic etc a avut probleme psihologice, este posibil ca genele sa se transmita mai departe dar pot sari generatii.

| hyozanryu a răspuns:

Poate aparea si din cauza pacatelor stramosesti(bunici, strabunici, stra-stra bunici)pot aparea si diferite boli.Ingrosat sangele in corp din punct de vedere medical nu cred, parca am mai auzit asta.

Întrebări similare