| Oanaa_7955 a întrebat:

1. Dumnezeu le-a dat tuturor oamenilor suficiente dovezi pentru a cunoaşte că El există.
„Cerurile vestesc gloria lui Dumnezeu şi întinderea lor arată lucrarea mâinilor Lui" (Psalmul 19:1).

2. Cu toate acestea, oamenii aleg să nu-L cunoască.
„Nebunul zice în inima lui «Nu există niciun Dumnezeu»" (Psalmul 14:1).
„Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele, căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, mândri, defăimători, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, vorbitori de rău, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, trădători, obraznici, îngâmfaţi, iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu" (2 Timotei 3:1-4).

3. De aceea Dumnezeu le dă oamenilor ceea ce doresc!
„El doreşte ca toţi să se pocăiască şi să ajungă să-L cunoască" (2 Petru 3:9).
Dumnezeu le-a spus israeliţilor: „... ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. De aceea, alege viaţa ca să trăieşti..." (Deuteronom 30:19). Într-un fel, toţi trebuie să alegem între binecuvântare sau blestem, între viaţă sau moarte, între iubirea sau mânia lui Dumnezeu.
Nu va e teama sa ca o sa vina judecata de apoi? si Isus sa va intrebe ce ati facut bun pe pamantu asta? Sincer credeti in El ca fara el nu sunteti nimic!

Răspuns Câştigător
| dana85 a răspuns:

Si tu, prin atitudinea ta, cum esti?

19 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dumnezeu doreste binele nostru etern.Ne vrea pentru eternitate cu El in slava! El vrea sa dea tuturor un viitor si o nadejde.De aceea si Domnul Isus cand si-a intins mainile la cruce,dorind parca sa cuprinda intreaga omenire,El spune:,, Veniti la Mine toti cei truditi si impovarati si Eu va voi da odihna!,, El este izvorul apelor vietii!

| FucktheSystem a răspuns:

Bine, și ce am rezolvat cu copy-pasteul jenant și neargumentat?

| MMihai a răspuns:

Ai un stil de gândire f interesant, consideri că cei care nu sunt creștini, nu sunt nimic.

Nu sunt aproape nimic, & după incidentele pe care le-am avut cu un gunoi de popă, cu spurcăciunea de Galeriu, ( era în perioada 1993-1995, că nu mai știu exact în ce an era,), dar atunci am dat un examen pe religie ortodoxă, pentru care am învățat suficiente mizerii ortodoxe și cu toate că am avut una dintre cele mai bune lucrări, eu nu am mers, la acea excursie la Viena, că pe locurile respective au trebuit să meargă copii unor șmecheri, care nici nu dăduseră examen pe religie ortodoxă și nici nu știau religie.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Constantin_Galeriu
http://www.youtube.com/watch?v=3o5goyEKuKo

Dacă aș fi ajuns la Viena, poate astăzi aș fi fost creștin.
În timp ce ei erau la Viena și eu în România, am priceput că trebuie să mă decontaminez de creștinism ortodox și mi-am dorit să mă decontaminez, în totalitate, de creștinism ortodox, și de creștinism în general, așa cum vrei să scapi, de ceva gen cancer, cu care te-ai infectat, în totalitate.

Am înțeles definitiv, că Creștinismul pe orișice ramură a sa, este o religie, cu adevărat mincinoasă.

Răspuns utilizator avertizat
| CobraLeon a răspuns:

...si unde's dovezile?!

| VladimirPutin a răspuns:

Ești o proastă.

| NuDauFunda a răspuns (pentru VladimirPutin):

Epic laughing

| VladimirPutin a răspuns (pentru dana85):

Corect

| dana85 a răspuns (pentru VladimirPutin):

Bunul simt zice ca, atunci cand nu iti place ceea ce citesti, sa intorci pagina.

Răspuns utilizator avertizat
| dana85 a răspuns (pentru VladimirPutin):

Si tu, prin atitudinea ta, cum esti?

| tamtamtam a răspuns:

Care is dovezile alea?

| Alina894 a răspuns:

Dar Dumnezeu de ce da omului mai mult decat poate duce? Te-ai gandit? Ca Dzeu e sminteala pentru om si omul sminteala pentru altii. Raul nu e filozofie, ci e soarta fiecaruia.

| Oanaa_7955 explică:

Sincer mi-e mila de uni!

| AragorN88 a răspuns (pentru Oanaa_7955):

Ar fi cazul sa te astepti la niste critici, raspunsuri, ca doar postezi pe internet.
Doar pentru ca unii nu sunt acord cu tine asta nu inseamna ca ei sunt idioti (si aici vorbesc si despre CataUK, dar el/ea oricum mai mult zice in gluma stiind ca voi o sa reactionati ). Fiecare poate sa creada ce vrea.
Ce ne dai tu acolo citate este egal cu zero, e ca si cum un musulman ar veni si ar da citate din coran sa te faca sa crezi in Allah.
Va respect alegerile, dar nu si cand incepeti sa mi le bagati pe gat, nu ar fi mai frumos sa-ti practici religia/predica la tine acasa, in biserica, in mintea ta? Asta ca sa nu mai ai parte de critici, doar in sensul asta, nu ca sa va interzic libertatea cuvantului.

| dana85 a răspuns (pentru AragorN88):

Pentru critici nu trebuie sa renunti la convingerile tale. Fiecare si-a castigat dreptul de a-si exprima liber convingerile, nimeni nu este obligat sa le impartaseasca. Dar trebuie civilizat sa respecti parerea fiecaruia.

| AragorN88 a răspuns (pentru dana85):

Da, dar nici ea nu pare sa-si dea seama ca daca zice asta "Nebunul zice în inima lui «Nu există niciun Dumnezeu" este o jignire pentru mine. Si mi se pare ipocrit raspunsul ei. Doar am si specificat, daca nu stie sa suporte niste critici sa nu mai posteze pe internet.

| VladimirPutin a răspuns (pentru AragorN88):

Modifici mă răspunsurile? laughing

| ShadyRO a răspuns:

Ești o proastă!

| adrian350 a răspuns:

Ai dreptate Oana