Dumnezeu nu se arata tuturor deoarece este o conditie.Este scris in Ioan 20:19:,, Cine Ma iubeste asculta poruncile Mele si Eu ma voi arata Lui.,, Umblarea in ascultare de Dumnezeu dezvolta o intimitate cu El, pe care multi nu o pot intelege.
1. Chiar daca evolutia ar fi falsa, are dovezi solide si este posibila din punct de vedere stintific. Este imposibil, ilogic, idiot ca un sarpe sa vorbeasca.
2. Presupunand ca Dumnezeu exista.
Da, poate sa se arate.
Pentru toate posturile din sectia religie, adevarul este acelasi... dumnezeu nu exista, Big Bang a creat lumea. Da, am si argumente dar nu ma apuc acum sa le explic pe toate, doar daca imi este cerut acest lucru in mod expres. In schimb va las acest documentar care explica absolut tot. http://www.youtube.com/watch?v=WQhd05ZVYWg
Sal, cine spune ca evolutia e falsa sa-mi explice de ce apar mereu virusi noi? microbii? bolii? daca nu crede nici acum cum explica ca adn ul confirma fosilele gasite in africa doar cine nu a terminat 4 clase crede ca evolutia e falsa din pacate in rom tot la nivelu de 4 clase au ramas multi
daca am crede in orice care nu se vede de ce nu credem in toti cei 2700 de zeii?
cu ce e mai real acest zeu evreu decat al grecilor cu ce? faza cu asa zis miracole, vindecarii efectul placebo il explica bine
In mintea crestinului se intampla exact invers. Ce e ilogic in realitate, in capul lui prinde sens. Ce e logic in realitate lui i se pare o aberatie. Deci crestinul crede ca daca va aluneca de la etajul 10 a unui bloc va fi salvat de ingerul lui pazitor sau chiar de dumnezeu insasi, care nu are altceva mai bun de facut decat sa isi pazeasca papusile. Si cum ai vrea sa se faca material daca nu exista?
Tu chiar nu il vezi pe Dumnezeu, esti orb? Ce este in juriul tau este creat de Dumnezeu si tu cand te uiti la rasarit si apus pe Dumnezeu il vezi.
Mai bine să crezi în Dumnezeu că dacă el nu există şi tu ai crezut nu pierzi nimic, însă dacă el există şi tu nu crezi o să pierzi totul...
Good point.
Imi dau ochii peste cap cand vad ca toti posteaza pariul ala al lui Pascal.Insusi Nietzsche a spus ca Pascal a pus in practica o "sinucidere lenta a ratiunii". Pentru ce naiba-l mai "invoca", nu stiu.
Nu-mi doream pe cap nebuni care sa ma umple cu mesaje "religioase"...
Neinteresant! Ai schimbat un cuvânt din comentariul meu şi ai postat... Ce pot să spun, foarte amuzant!
frato întreabă: