| a1doru a întrebat:

1.la ce ora vine Mos Craciun?
2.conform codului rutier, renii lui Mos Craciun sunt obligati sa aiba potcoave de iarna, daca este zapada?

21 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Nu mai vine, uita-te la numele meu.

| sandra2012 a răspuns:

1. Mos Craciun vine cand adormi tu ca sa nu iti vezi parintii cand iti pun cadourile sub brad. 2. Pai vezi daca si-a luat tatal tau cauciucuri de iarna. Intr-un cuvant: nu mai visa. Inca mai crezi in mos craciun?

| 愛日本 a răspuns (pentru sandra2012):

Are 60-70 ani. laughing Şi înca mai crede! tongue

| a1doru explică (pentru 愛日本):

Nu stii vorba aia din batrani,care zice ca?; oamenii, cand ajung batrani, dau ''in mintea copiilor"rolling on the floor

| Inferno a răspuns:

1 Mosul vine la ora 2 noaptea intra pe hornul casei sau pe fereastra.
Nu uita sa lasi fereastra deschisa.
2 Renii Mosulu sunt obligati sa aiba potcoave de zapada. Dar trebuie sa aiba literele M & S pe ele.

| ShowTim3 a răspuns:

1.Pai cand autostrada e libera.
2.Da... ca daca nu ii aresteaza Vanghelie

| 愛日本 a răspuns:

Câţi ani ai 6 sau 7?

Da bai ''desteptule''.am intre 6 si 7.inmultit cu 10!rolling on the floor

| 愛日本 a răspuns (pentru a1doru):

Pfuaiiiiiiiiiii... ce ''boşotog''eşti. =]].

Nu sunt mai ''bosorog''.[vezi ce zice dex'ul.].eu sunt doar,'' in varsta''rolling on the floor

| 愛日本 a răspuns (pentru a1doru):

Aha. Vezi să-ţi aducă mo su' un scaun cu rotile.

Multumesc pentru urare da vine putin cam tarziu.am deja,unul electric, asa ca, poate se gandeste la altcevarolling on the floorrolling on the floor

| вèiiiвiii a răspuns:

O ce intrebare, sincer multumes mai facut sa zambeschee hee love struck. Mos Craciun vine in noaptea de 24 spre 25 Decembrie happy, tu tresa fii cuminte sa inveti sa sa iti asculti parintii happy. Sarbatorii fericite, si mukta sanatate love struck!

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Noaptea,cand tu dormi. daca nu dormi noaptea,nu mai vine deloc in anul respectiv pentru ca o sa ii fie frica k il tragi tu de coa*e.
si nu le trebuie porcoave de iarna,numa lu mosu` niste papuci de iarna, ca aia o freaca la cald acasa, ca mosu` vine de acum cu avionu cool

| Musique a răspuns:

Ce legătură are cu religia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1) Vine de-aiurea, are probleme cu fusul orar.
2) Sunt obligati. Dar, degeaba au pe potcoave M+S, daca pe sosele este numai polei.
3) Imi place hoasca aia de motocicleta batrana. Cat ceri pe ea?winking

| a1doru explică (pentru anonim_4396):

Nu ai tu bani,sa platesti ''hoasca'' aia.e numai pentru CUNOSCATORI!, ori tu, sigur nu esti unul dintre eirolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru a1doru):

Lasa, ca-ti trece! Am doua masinarii de la tata, pe care am invatat sa calaresc. Un MZ de 250, si o Java de 125 (Regina). Pentru cultura ta generala, acum calaresc o BMW K 1100 LT.
Vrei sa te dai rider, dar te faci de ras. Gura mica, si atentie la neatentie, pifanule!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce trebuie potcoave daca zboara pe sus?

| BrokenAngels a răspuns:

Dragu' Mami!, mos craciun nu exista!

| cromartie a răspuns:

Mos Craciun vine cam cand isi aduce aminte, tu pregateste-i laptele si prajiturile.

Întrebări similare