A fi om este inainte de toate de religie, culoare, sex. Bineinteles ca credinta te indeamna la fapte bune, dar sunt si oameni necredinciosi care fac fapte bune.
Acesta nu este Valeriu pe care eu il cunosc si il respect.Tu poti sa imi dai ignore ca nu imi pasa!
1. Fiecare e liber sa aleaga.
2.E ilogic sa incepi sa faci fapte rele si sa ajungi in raiul asigurat.
3.Nu incercam sa convingem pe nimeni; sunt niste intrebari cam idioate nu incomode.
4.Inca nu mi se poate oferi!
Si ai de gand sa raspunsi la intrebarile astea? Sau iti place si tie sa te eschivezi?
Pai am raspuns chiar la toate
Iadul este sigurul lucru care ii face pe credinciosi sa faca lucruri bune.ei nu sunt oameni buni daca fac lucruri bune ca sa scape de pedeapsa si sa astepte o recompensa de la Mos Craciun.
Binele si notiunea de "Dumnezeu" mnu are nevoie de religie si basme penibile.
Crestinii nu s-ar opri din facut ''fapte bune''. Stii de ce? Pentru ca nu au cum sa se opreasca odata ce nu au inceput. Crestinii fac o fapta buna doar ca sa traga foloasele la urma. Si acea fapta, nu trebuie sa fie ''buna'', trebuie doar sa lase impresia asta. Sa comparam o fapta buna cu un mar. Degeaba e frumos pe dinafara daca inauntru e plin de viermi. Nu am intalnit niciodata un om care sa faca o fapta buna de dragul de-a face o fapta buna. Toti facem fapte bune pentru ca stim ca la final ne va fi inmanat un premiu.
Daca as avea dovada clara ca Dumnezeu nu exista, ar fi multe lucruri pe care le-as face.Nici n-ai idee...
Cine,dumnezeu?
Eu m-am intalnit cu Allah si mi-a spus ca dumnezeul tau nu exista!
Dumnezeu sau Allah, nu-i tot aia?
Nu.
Dumnezeul tau este trinitate.
Allah nu!
Hey ce-ar fi sa le spunem Sefilor nostri sa iasa la un suc? Asa vedem si cine exista sau nu.
Eu nu am nici un ""Sef""
Pe bune? Allah ce e?
Zeu fictiv, asemeni zeului tau.
Daca alegi sa fii bun sau rau o faci pentru tine, pentru sinele tau, nu pentru zeul tau