Cei mai activi useri din categoria Religie pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Sectarii de ce nu vad de biserica lor? De ce mint si inseala oamenii? De ce nu convertesc pe muzulmani? Tipic sectar
Cum se numeste cartea cu care unii dezleaga farmece? Parca citesc inapoi si asa se trimit inapoi de unde au venit
De ce exista atat de putin discurs inter-religios in Romania?
Crestini daca povestea Biblica despre arca lui Noe este adevarata, cum a putut sa incapa atatea animale in arca si cu ce au fost hranite de nu au murit? Daca spuneti ca a fost un miracol de la Dumnezeu...? (mai mult)
De ce a creat Dumnezeu pe unii oameni sa fie homosexuali sau lesbiene ca apoi sa le zica ca nu au voie sa aiba astfel de practici? Leviticul 20:13 13 Dacă un bărbat se va culca cu un alt bărbat...? (mai mult)
Cu cât văd mai mulți atei, cu atât văd mai multă răutate. Cei care au o anumită religie sau credință niciodată nu se iau de atei fără motiv, dar invers tot mai mulți atei se iau de religie...? (mai mult)
Am 13 ani si eu, personal, nu mai cred in Dumnezeu. Mi-ar placea sa devin ateu. Parintii mei sunt de acord. Exista vreo modalitate in care mi-as putea schimba, legal, religia?
Bună ziua! Se merge la Biserică sau se împărtășește dacă ai menstruație?
Crestini voi chiar va iubiti familia? Daca da, ce veti face cu rudele voastre care nu se pocaiesc? Apocalipsa 20:15 15 Oricine n- a fost găsit scris în Cartea Vieţii a fost aruncat în lacul...? (mai mult)
Daca Dumnezeu a creat Cerurile si Pamantul, atunci el a creat intreg Universul. Intrebarea e scrie ceva în biblie si despre cum a creat Dumnezeu universul in afara de planeta Pamant? Adica cum a creat...? (mai mult)
Sunt sigură că toți au auzit de fraza care spune că dacă doi oameni se vor căsători, "vor deveni un singur trup". Ce semnificație are această frază mai exact?
Icoanele sunt umplute cu Duhul Sfant si pot face cu adevarat minuni? https://www.youtube.com/watch?v=gzgL8344Ezw Exodul 20:4 4 Să nu- ţi faci vreun idol reprezentând vreun lucru de sus din cer,...? (mai mult)
Dumnezeu este de fapt Diavolul? 2 Corinteni 4:4 4 Satana, care este dumnezeul acestei lumi, a orbit mințile celor care nu cred. Ei nu pot vedea lumina glorioasă a Veștii bune. Ei nu înțeleg...? (mai mult)
Dumnezeu este cu adevarat iubirea? Dumnezeu este iubire iar iubirea este rabdare. (Doar in caz de esti un smochin care nu faci fructe in acel sezon atunci Iisus te va blestema si se va asigura ca...? (mai mult)
Este pacat sa lipesti duminica? Sa lipesc pe goblen de diamante?
Am văzut un afiș care scria "Nu lăsa trecutul să-ți definească viitorul!" Credeți că e un semn de la Dumnezeu pentru mine?
De ce toti ateii convinsi folosesc non- stop cuvinte expresii de tipul "logic si rational", "dovedit stiintific", "conform studiilor" etc. dar niciodata nu- i vezi publicand studii, lucrand in laborator...? (mai mult)
Imi puteti garanta ca Biblia este cu adevarat inspirata de Dumnezeu si nu de oameni? https://www.youtube.com/watch?v=aqIhNhkhE1g&t=25s
Vedem cu totii cat sunt de rai deserticii de pe negativ. Oare e posibil sa se fi facut ei de manie si ras cu celebrul sarpe biblic sclav sexual iubiral si moral imoral al Europei mai precis al torinezilor...? (mai mult)
O intrebare pentru cei ce au studiat mai multe religii diferite: pe de o parte simt ca acest lucru te ajuta cel mai mult sa- ti dai seama exact ce e adevarat si ce e doar umplutura sau influenta culturala....? (mai mult)
Bună ziua tuturor, e o fată de care sunt înnebunit la propriu, o cunosc de un an și jumătate, eu nu sunt într- o relație cu ea, dar de chemat mă cheamă să dormim împreună dar nu facem nimic...? (mai mult)
Iisus Cristos:Celui ce n-are si ce are i se va lua, cei din urma vor fi cei dinti si cei dintai cei de pe urma.Ce parere aveti?
Din punct de vedete religios creationist cum explicati existenta celorlalte planete? Cateva exemple:Jupiter jubileu Giupiter Gomora normali amarati calai? necalai? de exceptie; Neptun pat patern..Babilon...? (mai mult)
Eu am de gând sa incerc sa ma pocăiesc și poate de acolo ca veni și vindecarea.Ma refer sa ma pocăiesc biblic nu trecând la alt cult.Raman la ortodocși.Ce credeți credinta in Dumnezeu și practicarea...? (mai mult)
O intrebare mai diferita… Stateam in pat si dintr- o data am auzit ca a picat ceva in dulap. Suna ca si cum un umeras a picat insa cand am deschis, nu era nimic picat. Eu sunt religioasa dar in trecut,...? (mai mult)
Dacă ma trec pe religia musulmană este păcat? Vei ajunge în iad pentru asta? Vreau răspunsuri serioase!
De ce a pedeosit Dumnezeu pe Adam si Eva? Deconstructia Genezei De multe ori ne este zis ca Dumnezeu are suficiente motive morale sa permita suferinta sa existe. Intr- adevar daca Dumnezeu este ...? (mai mult)
Au existat si criminali in serie deci Creatorul Dumnezeu nu prea exista.V- am completat la intrebarea anterioara. Poate fi un program Pamant n sau unic Dominus sau doamne fereste domina dominator? Dar...? (mai mult)
Cum explicati faptul ca au existat oameni pe negativ amarati sinucigasi automutilatori care ori detestau specia umana ori nu o intelegeau se simteau rau insuportabil ori erau inexistenti si au murit, ganditi-...? (mai mult)
Ce anume separa misticii din traditii religioase diferite?
Acatistul Sf mare mucenic Gheorghe purtătorul de biruință este bun pentru carieră?
Convertirea lui Constantin cel mare la creștinism... act sincer sau joc politic? Cei care cunoașteți viata acestui personaj nu mai are rost sa reiau detaliile acelea care nu ii fac deloc cinste acestui...? (mai mult)
Pt unii religia te face sa fii om bun. Si daca am fi buni unii cu alții indiferent daca exista Dumnezeu sau nu? Ar fi o lume mai buna? Voi ce credeti?
In afara de clasicii ortodocsi, penticostali, atei, agnostici, catolici, martori etc. mai avem oameni care fac parte din alte religii aici?
De ce sunt oameni pe acest site care nu au citit Biblia in viata lor si habar nu au cu ce se mananca dar se ofera sa dea ''sfaturi'' altor oameni care probabil sunt crestini incepatori sau doresc sa se...? (mai mult)
V-ati intrebat vreodata daca religia ce o practicati se alineaza cu Scriptura si daca il multumeste pe Dumnezeu? https://www.youtube.com/watch?v=C9EW3KeX1UE&t=3s&ab_channel=FaraCompromis
Dupa credinciosi, oare Adam si Eva din ce specie de oameni au facut parte? Homo Sapiens? Homo Neanderthalensis? Homo habilis...? sau poate Homo Erectus?
Buna, vreau sa te întreb ceva legat de Iordan că am văzut că locuiești aproape. Deci e o explicație științifică că își întoarce Cursul? Eu nu sunt un om religios.
Dati-mi un motiv bun pentru care ar trebui sa cred in revelatiile din Evanghelii! De unde stim ca acele scrieri nu sunt anecdotice?
Cei care nu acceptati teoria evolutiei, din ce motive nu o faceti? Daca aveti conceptii gresite, intrebati-ma, sunt dispus sa va raspund la toate nelamuririle.
Credeți în experiențe paranormale?
De ce Au acceptat Dumnezeu și Satan sa ii distrugă viața lui Iov că în final să îi spună că soarta omului este aceeași cu soarta animalului? Că să vadă până unde tine credință lui...? (mai mult)
Ce evidente au crestinii in favoarea invierii? De unde stim ca acele revelatii nu sunt false sau anecdotice? Promit ca daca imi dati argumente empirice, istorice, de necombatut, ma voi converti inapoi...? (mai mult)
Cum ati devenit atei, la ce varsta si de ce?
Cum recunoașteți daca o persoană trăiește degeaba pe acest pământ în esența ei? Daca Dumnezeu și- a ales persoanele care vor moșteni Împărăția Cerurilor mai înainte de întemeierea lumii,...? (mai mult)
E considerat pacat sa iti faci tatuaj?
Buna ziua! Nu vă supărați, mă puteți ajuta? Caut niște cărți de religie (creștin ortodox) doar că de găsit găsesc, sunt multe doar că găsesc cu foarte multe pagini 200- 300. Vă întreb...? (mai mult)
Nimeni nu neaga faptul ca o persoana pe nume Yeshua a existat la un moment dat in istorie. Dar oare acesta chiar a facut minuni? Oare chiar a inviat? Sau sunt doar niste anecdote inventate de iudei pentru...? (mai mult)
Buna din nou! Am o mica intrebare: de ce foarte multi oameni se dau mari "crestini", merg des la biserica, asculta fascinati predicile clasice cu "iubirea fata de aproape", insa cand trebuie sa ...? (mai mult)
Ati citit toata Biblia? Vi se pare ca Dumnezeu este intr- adevar asa bun cum ni sa predicat avand in vedere tot ce se intampla in lume? Va rog sa va folositi si mintea si nu- mi raspundeti doar cu citate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!