| Moisie a întrebat:

10 intrebari pentru cresinciosi
Oare din ce cauza Isus Christos este considerat cel mai mare om care a trait vreodata?
1) A avut cumva o inaltime de peste 3 metri?
2) a fost cumva pozitiv faptul ca biserica sa a ucis zeci de milioane de oameni?
3) a fost cumva pozitiv faptul ca biserica sa a interzis stiintele ucigandu-i pe oamenii de stiinta, fapt care a intarziat evolutia omenirii cu cca 1000 de ani cat a durat obscurantismul intunecat religios al evului mediu?
4) faptul ca ii invata pe crestini ca Legea lui Dumnezeu este un GUNOI?(vezi Filipeni cap3 versetele 6, 7,8)
5) faptul ca asa cum scrie in 2 Tesal.2-4, s-a asezat in biserica mai presus de Dumnezeu si se lasa slavit ca Dumnezeu desi el este acel "potrivnic" din versetul ante mentionat?
7) Faptul ca a fost uns de Dumnezeu in functia de Sef al Mortii si al Iadului?
8) Faptul ca si-a sacrificat viata pentru ca ucigasii chiar si de talia lui Hitler sa ajunga in rai alaturi de victimele lor?
9) Pentru ca a desfintat Legea lui Dumnezeu, si sfarsitul legii inseamna inceputul nelegiuirii?
10) sau pentru faptul ca s-a recunoscut ca fiind Lucifer si a spus oamenilor ca NU a venit sa aduca pacea, ci dihonia?

3 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

Nu stiu de ce dar, intrebarea ta imi aminteste de porcariile alea de teste din revistele cu caracter tabloid sau pentru femei

| Moisie explică (pentru M25M):

Ti se pare asa din cauza ca esti axact pe lecturi de genul de care amintesti!
Ai cumva impresia ca intrebarea se referea la tema cu care ai raspuns tu?
Sau esti un analfabet structural care nu are capacitatea intelectuala sa inteleaga intrebarea?
Asa ca mai bine decat sa TROLLEZI, ai incerca sa raspunzi la intrebari, iar daca esti ateu, atunci stai in banca ta, ca nu tie iti era adresata intrebarea!
Sau nu te duce capul sa intelegi nici macar ce inseamna "10 intrebari pentru CREDINCIOSI"?

| M25M a răspuns (pentru Moisie):

Calmeaza-te, dragule, iei totul prea in serios. A fost doar o comparatie iar daca te-am ofensat in vreun fel imi cer scuze, pe bune. Totusi ar trebui sa te calmezi.