| Celcestietot a întrebat:

,, 10. Şi diavolul, care-i amăgise, a fost aruncat în iezerul de foc şi de pucioasă, unde este şi fiara şi proorocul mincinos, şi vor fi chinuiţi acolo, zi şi noapte, în vecii vecilor." (Apocalipsa cap. 20)

,, 41. Atunci va zice şi celor de-a stânga: Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic, care este gătit diavolului şi îngerilor lui...
46. Şi vor merge aceştia la osândă veşnică, iar drepţii la viaţă veşnică." (Matei cap. 25)

Deci, să înțeleg că moartea a doua este un chin veșnic, și nu cum spun unii, adică că este o moarte permanenta a păcătoșilor (la fel cum a ars veșnic Sodoma și Gomora - Iuda 7)? La fel cum drepții se vor bucura veșnic, la fel nedrepții se vor chinui veșnic, corect? Nedrepții vor arde împreună cu treimea mincinoasă în Iad, nu? Considerați că iezerul de foc este ceva metaforic sau nu? Eu nu cred că este ceva metaforic.

36 răspunsuri:
| Celcestietot explică (pentru Octavian199):

Și ce?

| Octavian199 a răspuns (pentru Celcestietot):

Parca zeul evreu nu viola, mai era si pedofil.

Nu a violat.

| Octavian199 a răspuns (pentru Celcestietot):

Dar cum a facut copilul?

Dar de la Dumnezeu pentru omenire.

| RAY a răspuns:

Iahve nu a creat nici un iad,rai nu va trimite pe nimeni nici unde, iahve asta va trimite un mesia care va aduce pacea in lume, cat despre apocalipsa eu si biserica catolica, ortodoxa nu o luam in serios, in apocalipsa nu este arata menirea lui iisus =nu o spun eu