Știe cineva daca caietele alea subțiri pe care le primești pentru cursurile prin corespondenta la Institutul de studii biblice Sola Scriptura trebuiesc date înapoi odată cu testele sau acestea rămân...? (mai mult)
La cursurile Sola Scriptura cine îți corectează cursurile și cine creează cursurile? Au profesori speciali sau chiar pastori? Am văzut că scrie ceva și de o fisa matricola.Și îmi poate spune ...? (mai mult)
La ce pagini este dezbătut subiectul viața după moarte și ce poate fi după in cărțile Conversații cu Dumnezeu (de N.D. Walsch)? Mă interesează strict subiectul viața după moarte în aceste ...? (mai mult)
Salut, gasesc video-uri in limba romana despre paganism si Wicca? As vrea sa stiu mai multe despre aceste doua practici dar sa nu fie video-uri facute de vreun fanatic crestin
De ce Vedele hinduse vorbesc de creaturile din Biblie? „Din mine au luat fiinţa, în vremea Începutului, cei şapte mari Rishi(Ezechiel 9:2/Apoc. 15:6) şi cei patru Manu(Ezechiel 1:5), născuţi...? (mai mult)
Ce rol au nasii si mosii la botez?
Voi le intelegeti rostul la misionarii religiosi? Ca si cum ti-ai vinde zeul prin pliante si vorbe.
Stiti cat timp se pomeneste la Sf. Parascheva din Iasi un pomelnic platit cu 100 de lei?
Pe cine ar baga Dumnezeu in iad? Pe cei care se cred credinciosi sau pe cei care nu se cred? Asta daca ar exista acel Dumnezeu.
La ce pagina începând a celor trei carti Conversații cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch se afla întrebările și răspunsurile despre posibila viața extraterestra și extraterestri? Și în ce carte...? (mai mult)
Buna dimineata, stie cineva daca pocaitii se inchin la altar? De inchinat stiu ca nu se inchin la icoane, dar nu au nici altar?
Dumnezeu exista sau nu? Argumenteaza!
Ce este răul, ce manifestări are?
Unde va sta sufletul omului in perioada in care acesta va muri si va veni Iisus pe norii cerului sa ii invieze pe cei drepti si pe cei pacatosi?
Cum să-și aleagă profesia un tânăr creștin?
As vrea sa ma pocaiesc de pacate, sa ascult voia Lui Dumnezeu, dar in special de Domnul nostru Iisus Hristos. Vreau sa simt sangele Lui cum imi curge prin vene si vreau sa practic toate invataturile Lui.In...? (mai mult)
Ce parere aveti despre asta? https://www.facebook.com/atacdeconstanta.atacdeconstanta/videos/2907611112898288
Voi sperați personal ca după moarte sa mai existe ceva,o alta dimensiune,viața, o continuare? Adică aveți speranța asta?
Ce părere aveți de filmuleț? https://youtu.be/YqPkTTNtMnQ Conștiința supraviețuiește morții fizice?
Voi chiar credeți că, constiinta nu supraviețuiește morții fizice? Dar cum rămâne cu ce zic Dr.Raymond Moody, Dr.Sam Parnia sau Dr. Ebemn Alexander oameni de știință apreciați care susțin...? (mai mult)
De ce sunt atat de multi preoti pedofili?
Daca Dumnezeu e timpul(Ap.1:8), si spatiul depinde de timp, ca sa fie creat, iar materia are nevoie de spatiu, ca sa fie creata, atunci intrebarea este, poate sa existe timp fara spatiu si materie? ...? (mai mult)
Buna! As dori sa caut un duhovnic bun în Timișoara care sa lase la împărtășit săptămânal. Dacă ma poate ajuta cineva va rog foarte frumos cineva care e din Timișoara și are un duhovnic care...? (mai mult)
Ce legatura credeti ca exista intre "acoperirea capului femeii" si demonii incubus? Rog sa raspunda doar cei care sunt cat de cat initiati in aceasta directie. Multumesc!
Ce salarii au profesorii de religie?
Salutare, În Împărăția lui Dumnezeu ajung și bebelușii care au murit? Argumentați cu versete(verset-concluzie), vă rog.
Ce credeti că va așteaptă personal, după ce muriți?
Vreau un sfat... Am 21 de ani aproape, am un servici bun, am familie aproape, dar ma simt un om foarte singur, în tot acest timp am incercat sa imi fac o prietena, sunt un tip destul de drăguț dar ...? (mai mult)
De ce nu se preda din Biblie la ora de religie?
Daca il ai pe Hristos in inima, iti mai trebuie vreo religie?
Chiar credeți că va veni în lume o perioada de pace, dezvoltare umană și spirituală? Deci se tot aude ca atunci când vom intra in Era Varsatorului va începe o perioadă de pace, dezvoltare umană,...? (mai mult)
Stiati ca nu a existat nici o epoca a pietrei? In Biblie, in cartea Geneza, inca de la primele generatii, oamenii au faurit unelte din arama si din fier. Ce puteti spune?
Matei 10:35- 37:"35 Căci am venit să fac dezbinare: fiul împotriva tatălui, fiica împotriva mamei și nora împotriva soacrei. 36 Dușmanii omului vor fi chiar cei din casa lui. 37 Cine are mai multă...? (mai mult)
Cunoașterea deplină a viitorului nu este aceeași cu predestinarea? Daca prezentul tau a fost cunoscut mai inainte ca sa se fi intamplat, nu a fost predestinat? E un baiat Heraclit aici pe TPU, un...? (mai mult)
Este scris în Biblie: 2Corinteni 5:10. Căci toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, pentru ca fiecare să- şi primească răsplata după binele sau răul,...? (mai mult)
De ce se mai roaga lumea la "sfinti"? Dumnezeu a interzis oamenilor sa ia contact cu mortii si oricine incearca sa fie omorat.
Ce ma face pe mine sa fiu eu?
Prin anii 200 daca le ziceam la religiosii crestini ca mai sunt si alte planete in Univers, oare ce imi faceau? Asta e valabil si despre Univers. Daca le ziceam ca exista Univers, ce imi faceau? Cum ...? (mai mult)
Salut! Am 18 ani și uneori mă apucă o deznădejde cumplită pentru că nu sunt în stare să îmi fac iubită. Mă simt ratat pentru că nu am fost în stare să îmi fac nicio relație și mă gândesc...? (mai mult)
Jesus si Oamenii lui stiau ca respira oxigen? Trebuia sa stie, ca doar Jesus era Dumnezeu. Dar exista o problema. Oxigenul a fost descoperit in secolul 18. De ce nu le- a zis Jesus oamenilor de oxigen?...? (mai mult)
Vreau sa vad in Biblie unde scrie despre dinozauri. Ca doar Adam le- a pus numele tuturor animalelor, nu? Mai vreau sa vad in Biblie si lista cu numele date de catre Adam animalelor. Cred ca Jesus nu ...? (mai mult)
Oare cum cum de stiau Adam si Eva sa faca lucruri pentru arat, sapat, etc? Stiind ca in evolutie oamenii nu stiau prea multe. Dar sa mergem pe sistemul creationismului. Sunt si dovezi ca nu stiau. Cred...? (mai mult)
Cum pot explica religiosii stiinta? Ca in cartile lor de povesti nu apare nici un cuvant despre stiinta. Religiosii crestini sa nu o dea cu ''Dumnezeu a inventat stiinta, ca se fac de ras. Stiind ca oameni...? (mai mult)
Mori și primul lucru pe care il vezi după moarte sunt 3 optiuni: 1. Next level 2. Spectator 3. Restart Pe care l-ai alege?
Buna TPU, daca imi veneau tot felul de ganduri rele, injuraturi, prostii despre icoane, biserica, preoti, Dumnezeu, Suhul sfant, se mai iarta? Imi veneau in mod repetitiv cateodata fara sa vreau ...? (mai mult)
Animalele au liber arbitru? Si unde scrie in Biblie ca omul are liber arbitru?
De unde stie omul din ziua de azi ce nume le-a pus Adam la animale?
De ce ingerii au aripi? Si unde e minunea de a fi inger?
2 Corinteni 4:4: "pentru cei necredincioși, cărora dumnezeul acestui sistem le- a orbit mintea, ca să nu poată pătrunde în ea lumina glorioasei vești bune despre Cristos, care este chipul lui...? (mai mult)
Daca biblia a fost scrisa in numele lui Dumnezeu prin vorbele lui, de ce acesta nu le- a indrumat scriitorilor informatii corecte? Biblia are scrieri bune dar in mare parte false prin povesti irealizabile...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!