Cei mai activi useri din categoria Religie pe 19 Februarie 2025 sunt:
De unde stie omul din ziua de azi ce nume le-a pus Adam la animale?
De ce ingerii au aripi? Si unde e minunea de a fi inger?
2 Corinteni 4:4: "pentru cei necredincioși, cărora dumnezeul acestui sistem le- a orbit mintea, ca să nu poată pătrunde în ea lumina glorioasei vești bune despre Cristos, care este chipul lui...? (mai mult)
Daca biblia a fost scrisa in numele lui Dumnezeu prin vorbele lui, de ce acesta nu le- a indrumat scriitorilor informatii corecte? Biblia are scrieri bune dar in mare parte false prin povesti irealizabile...? (mai mult)
De ce citiți cărți despre viața după moarte?(cine citește) Eu pentru a avea speranță și pentru a nu îmi mai fi frica de moarte așa mult.
Oare preotii se duc la prostituate?
Ce se intampla dupa ce murim?
Care a fost cea mai mare greseala pe care ati facut- o? Care a fost pedeapsa pe care ati primit- o pentru asta? Daca nu puteti raspunde la amandoua intrebarile, macar la una. Multumesc. Pentru mine...? (mai mult)
Recomandati-mi un film cu apocalipsa biblica in care vine anticristul care este incoronat si apoi vine Iisus
Exista in Biblie vreo descriere despre felul cum arata Iisus evreul?
"Doar 46% din românii cu nivel foarte înalt de educaţie (masterat, doctorat etc) se consideră religioşi, faţă de 89% în cazul celor fără educaţie." Ce parere aveti despre aceasta...? (mai mult)
Dacă unul se sinucide, e voia lui Dumnezeu?
Daca vreau sa ma spovedesc trebuie sa tin post o saptamana?
Ce parere aveti despre aceasta salbaticie a teroristilor? Si totul in numele religiei. https://www.youtube.com/watch?v=HRVuhQmWLb8&feature=share&fbclid=IwAR26in0EXB7aKdEI3-...? (mai mult)
Este moral sa descarci materiale crestine? Am gasit un site care se ocupa cu asta. Iti ofera posibilitatea de a lua materiale crestine de pe net (documentare, carti, filme etc). Este putin contradictoriu,...? (mai mult)
Care este motivul pertinent pentru care "Sfânta Tradiție" nu este recunoscută de o parte din creștini? În ce s-au poticnit ei mai exact?
Pentru tot este un sezon si un timp la orice scop sub rai. Biblie Ce credeti ca inseamna?
Ce conține "Sfânta Tradiție"? Este undeva consemnată în integralitate? Obiceiurile înroșirii ouălor de Paște, al împodobirii bradului de Crăciun sau cel al costumelor și măștilor (ursul,...? (mai mult)
Pentru a fi prieteni cu Iehova Dumnezeu e nevoie de o comunicare cu El in ambele sensuri: omul catre Iehova prin rugaciune si Iehova catre om prin citirea zilnica din Biblie. Voi va rugati si cititi din...? (mai mult)
Deci m visat in seara asta ă a fost cutremur mare in Romania. In vis eram tot in pat pe punctul de a adormi și începe un cutremur mare ce "balansează", tremura și "leagănă" lung/mult patul meu...? (mai mult)
Va spun eu că pandemia de coronavirus este începutul sfârșitului lumii.Deci in 2019- 2020 a început sfârșitul lumii sau Apocalipsa iar când se va termina nu se știe dar cum va fi scrie in Biblie. ...? (mai mult)
De ce credeți că majoritatea preoților tind spre homosexualitate? Și mai ales plăcerile lor carnale cu băieți tineri?
Cei rai se refugiaza in tutun si alcool cand trec prin momente triste. "Iehova Dumnezeu este departe de cei răi, dar aude rugăciunea celor drepți" - Proverbele 15:29. Nu- i asa ca de aceea cei rai...? (mai mult)
De ce suntem obligati sa ne botezam la nastere? De ce suntem botezati fara voia noastra? Eu zic ca cel mai bine ar fi sa alegem noi la 18 ani daca sa ne botezam sau nu, cand am crescut, ne- am maturizat,...? (mai mult)
Ca sa vezi. Botezul nu e pentru copii, ci pentru adulti. Cum comentati asta? http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=3
Ce inseamna iubirea pentru zeul iudeu?
Oare de ce ne-a creat Dumnezeu cu atatea nevoi primare? Si mancare si apa si oxigen si temperatura potrivita si sex.
Apocalipsa lui Ioan nu seamana deloc cu revelatia despre sfarsit a lui Daniel. Deci una cel putin este falsa. Care?
Ce este planul divin?
Daca zeul iudeu a creat iadul ca sa bage sufletele care nu o ard cu el, atunci Satana ce rol mai are? Trecand peste faptul ca fara creier nu o arzi cu nimeni, ca nu stii, si evident, si fara corp...? (mai mult)
Care este denumirea pentru drac/diavol, AȘCHIUȚĂ sau AGHIUȚĂ?
De ce Jesus nu stia de botez mai inainte de 30 de ani? Parca Jesus este Dumnezeu, nu? Si botezul e 'spalarea pacatelor''. Cum de nu a stiut Jesus asta, de s-a lasat taiat imprejur?
Voi ce ati lasat in urma pentru Isus? Ca El v-a cerut sa lasati casa, familie, copii, totul in numele lui, sa va luati crucea si sa muriti adica sa mergeti dupa el.
De ce e cel mai important in viata ca omul sa puna pe prim plan Imparatia Lui Dumnezeu, care in viitorul apropiat va fi si pe Pamant precum in Cer, in conformitate cu rugaciunea Tatal nostru rostita ...? (mai mult)
Cum se numeste un om care crede in Dumnezeu dar nu practica nici o religie?
De ce muncesc popii de sarbatori? Parca era pacat munca de sarbatori.
Scrie vreoundeva in Vechiul Testament ca Mesia trebuie sa moara si sa invieze a 3 a zi?
Adam ce era pentru zeul iudeu?
De ce nu isi taie crestinii preputul, asa cum i s-a facut lui Jesus? Si de ce nu respecta crestinii legea asta?
Unde pot face un curs de religie/spiritualitate fata in fata autorizat. Nu mă refer la teologie sau seminar teologic ci orice altceva in care sa te port specializa in ceva ori sa crești spiritual? Și...? (mai mult)
A vindecat pe cineva slujba Sf Maslu?
Am pacatuit si am intretinut relatii sexuale cu mai mulți baieti. Aprox 6 baieti. Am avut o relatie cu cineva de 3 ani, restul doar aventuri.Cu ultimul sunt intr- o relatie de 10 luni de zile si sunt...? (mai mult)
Ce se întâmplă mai exact slujba Sf.Maslu? Ce trebuie sa faci? Auzisem ceva de făină și ulei că trebuie să aduci de acasă și să le sfințească apoi sa le iei înapoi.Dar restul, cum decurge...? (mai mult)
Că sa te poți spovedi și împărtăși acasă la tine, e obligatorie condiția să fii bolnav tare sau poți să chemi preotul inclusiv și pentru o anxietate sociala, frica de covid, astm declanșat...? (mai mult)
Va simțiți mândru că v-ati născut într-o țară creștină sau din contra?
Sincer,cum vi se pare faptul că imi place sa citesc cărți despre posibila viața după moarte? Asta e genul meu preferat de cărți.
Dumnezeu poate vindeca și în ziua de azi?
Dumnezeu ne mai vorbește cum a vorbit în trecut? Daca nu, de ce?
Evreii când au ieşit din Egipt de ce nu au luat-o drept, de-a lungul coastei Mării Mediterane? Ajungeu la Gaza şi de acolo încă un hop şi erau în Canaan.
Cat de mult iartă Dumnezeu?:(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!