Cei mai activi useri din categoria Religie pe 19 Februarie 2025 sunt:
Dumnezeu mai face minuni și azi?
Daca Dumnezeu zice ca cel mai mare dintre voi trebuie sa fie servitorul vostru, atunci el de ce nu e servitorul devolilor? Daca se tine cei mai presus ca devolu ar trebui sa- i fie servitor si sa stea...? (mai mult)
Dumnezeu mă iubește și ne iubeste?
Ce părere aveți despre copilul care a murit luni dimineața în urma botezului? Mă simt revoltat că sunt puși copii nevinovați în pericol doar pentru a perpetua niște tradiții fără nici o noimă....? (mai mult)
Exista vreo lege pentru interzicerea ritualurilor care implica si copii?
Ce vrea Dumnezeu?
Oare dincolo e ceva mai bun și mai frumos? Dumnezeu a promis. Întreb fiindcă am multe probleme de sănătate.
Am și eu o întrebare în legătură cu Taina Cununiei, am un prieten foarte bun mai mare ca mine cu vreo 4 ani și vreau sa îl cunun dar faza e ca eu nu sunt însurat. Și mai exista o fata tot care...? (mai mult)
Vreau sa Îl studiez pe Dumnezeu.Sau mai bine zis știința lui Dumnezeu, spiritualitatea(nu teologia). Ce cărți în afara de Biblie îmi recomandați? Zic în afara de Biblie pentru că din Biblie...? (mai mult)
Care cursuri de la Institutul Sola Scriptura din cele 11 te fac "sa crești spiritual" in credință creștina, cel mai mult căci eu acum sunt creștin începător și vreau sa cresc in credință, in...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest video? https://vm.tiktok.com/ZMe144nDU/
Cum se numeste o persoana care dispretuieste pe toti si se bucura doar de necazul altora si turbeaza cand vede/aude/simte bucuria altora? Si ce parere aveti despre acesti oameni minunati? :P
Voi cat de des vă rugați? Și câte icoane aveți în casă și mai ales cu cine?(Iisus, Sf.Maria,alți Sfinți etc)
Ce părere aveți de Sf.Cosma și Damian? Sfinții Cosma și Damian (în arabă كوزماس ودميان, transliterat: Kuzmas wa Dimyan; în greacă Κοσμάς κaι Δaμιaνός, transliterat:...? (mai mult)
Ce părere aveți de Sfinții din calendar in general? Au dus o viață curată și au fost foarte buni la suflet, asta e clar și precis. Dar voi credeți în Sfinți?
Https://www.youtube.com/watch?v=PkbEjheIe9o Nimeni nu poate sa explice iubirea, de ce l- am explica pe Dumnezeu? https://www.explorimentez.ro/scrisoarea- secreta- a- lui- albert- einstein- catre- fiica-...? (mai mult)
O persoana mi-a relatat ca visează doar chestii horror și nu se se roagă lui Dumnezeu ci lui Satan. Sufletul ei e pierdut. Ce poate sa facă?
Daca prin absurd, sa zicem, Diavolul(care pentru mine e doar o notiune de a descrie raul general), i- ar lua locul lui Dumnezeu, ati mai crede in acest Dumnezeu? Sa nu uitam ca Diavolul va avea acces...? (mai mult)
Cine i-a tinut locul Lui Iisus in ceruri atunci cand El era pe Pamant?
Daca murea Jesus spanzurat, ce purtau crestinii la gat? Asa poarta crucea.
Ce părere v- a făcut documentarul Zeitgeist și la ce concluzie ați ajuns in urma vizionarii lui? Eu sunt un simplu căutător spiritual și sunt intre New Age și creștinism dar Îl apreciez mult...? (mai mult)
Daca ați citit cărțile Conversații cu Dumnezeu și Secretele întregii vieți acolo zice că Biblia e modificată de Biserica că sa ascundă faptul că există extratereștrii și reincarnarea e adevărată...? (mai mult)
Credeți că Iisus este chiar Dumnezeu? Eu nu mai știu ce să mai cred. Și știți de ce? Fiindcă Iahve adica Tatăl are un comportament total diferit fata de Iisus Hristos în Noul Testament și bănuiesc...? (mai mult)
Daca părinții mei nu ma iubesc și ma fac in toate felurile si alte lucruri de genul mai este valabila porunca cinstește pe tatăl si mama ta?
Vreau sa mă pocăiesc cu adevărat dar nu reușesc.:(. Un sfat?:(
Se zice ca îngerii ne scriu păcatele. Dumnezeu nu e in stare sa tina minte pacatele fiecăruia?
De ce toata lumea presupune ca Isus a murit virgin? Nu scrie nicaieri asta. Cine stie cate femei a avut.
Teoria sufletului nemuritor e de la Satan care vrea sa dea sansa la toti sa traiasca undeva sa existe. Dar in realitate e doar o teorie si nu un adevar. Dumnezeu nu chinuie pe nimeni si nonexistenta nelegiuitilor...? (mai mult)
Îngerul Sănătății și Vindecării care este Sf.Arhanghel Rafael mă poate vindeca? Am auzit că cine se roagă Îngerului Rafael și are o icoană in casa cu acest Sf.Inger va avea parte de multa ...? (mai mult)
Cum sa fiu un om mai bun și să nu mă mai cert cu părinții? Mutatul iese din discuție, e imposibil din mai multe cauze, am probleme de sănătate în principal și am nevoie de susținere, sprijin...? (mai mult)
Ajutati- ma! Eu chiar am nevoie de Dumnezeu. Cum să mă pocăiesc ci adevărat? că până acum chiar nu am reușit.L- am chemat de vreo câteva ori în viața mea, am făcut rugăciunea păcătosului...? (mai mult)
Cum sa alung energiile negative din casa,familie, sufletul meu etc? Adică cum sa am mai multa energie pozitivă și mai puțin sau deloc energii negative?
Toate religiile astea care exista in lume au facut mai mult bine sau mai rau?
Iisus si- a sacrificat viata in trup din carne pentru ca oamenii, care se caiesc si se intorc la Dumnezeu, sa recastige viata vesnica in carne si oase. Asta e o dovada ca omul nu are un suflet nemuritor...? (mai mult)
bunicul meu avea 2 ceasuri mechanice mari de perete, el a decedat foarte recent si ca prin minune ambele ceasuri refusa sa mai functioneze, ceasurile sunt foarte vechi dar nu s- ...? (mai mult)
Bună ziua, As avea și eu o întrebare..de ce in timpul Sfintei Liturghii la catolici se plimba niște bărbați(sunt in sluja bisericii) in biserica pentru ca oamenii sa le pună bani in niște coșuri? ...? (mai mult)
Daca Dumnezeu cunoaste viitorul, de ce in fiecare zi, conform biblie, fiecarei fiinte de pe pamant i se scrie intr- o carte ce a facut in ziua respectiva? Daca El stie ce vei face in ziua X, de ce...? (mai mult)
De ce Iisus Hristos este atât de Dulce printre pământeni? https://youtu.be/wbdtqaBkOpI
Unde găsesc o icoană cu Sf.Arhanghel Rafael sau Rafail dar mai ieftine, pe net? Este Îngerul Sănătății și Vindecării și se spune că dacă te rogi la acest Înger îți va da sănătate, ...? (mai mult)
Nu- i așa că creștinismul e cea mai frumoasa religie? Mândru că am devenit creștin. Daca as fi sa zicem prin absurd undeva la putere în fruntea țării as face din tara asta o țara cu regim teocratic...? (mai mult)
Bună TPU! Sunt ateu și mă simt nefericit pentru că nu pot spune asta persoanelor din jurul meu deoarece mă vor ură! Ei nu pot înțelege că de mic am avut indoieli în privinta existenței divinităților,...? (mai mult)
Cine e atat de nebun incat sa creada ca fara Dumnezeu lumea ar prospera cu adevarat, fara razboaie, fara boli si fara moarte; ca omul ar fi fericit 100% fara Dumnezeu?
Pot sa chem preotul acasă să mă spovedească și împărtășească ținând cont că am anumite probleme de sănătate și nu chiar ușoare? Cum fac, ce trebuie sa fac? Mă costă ceva oare? Nu m-...? (mai mult)
Am o problema grava foarte grava gen am ganduri din astea negative daca moare nu stiu cine, sa moara nu stiu cine, si imi apare in imaginetie o anume casa cu mortul in ea sau de exemplu daca se nimereste...? (mai mult)
De ce viața este intr- atat de grea? Nu putea fi mai ușoară daca tot e un dar divin? Eu m- am chinuit in viața asta, de mic m- am chinuit fiind prea neîndemânatic dar foarte bun la școală la învățat,...? (mai mult)
Credeti ca era necesar un proces impotriva Bisericii, in legatura cu crimele ei din evul mediu? Inchizitia, cruciadele, etc. Ca procesul de la Nuremberg.
Eu ca și președinte as pune numai icoane cu Iisus Hristos în scoli, spitale și instituții publice și aș pune mai multa învățătura/materie despre Iisus Hristos și viața Sa precum și învățăturile...? (mai mult)
De ce le bagati la copii in cap religia si in ce sa creada? Parca Dumnezeu era atotputernic, nu? Atunci de ce nu poate sa atraga copiii de partea lui fara sa le mai bage parintii in cap in ce zeu sa...? (mai mult)
Ce melodii creștine sa îmi pun că ton de apel dar sa sune cat de cat frumos și potrivit? Voi. S aveți? Daca aveți ton de apel creștin.
V- ar tine să puneți tonul asta de apel la telefonul vostru mobil? https://youtu.be/XdzAe1_yv2k De ce da? De ce nu? Daca nu, va rușinați de Iisus Hristos? Eu inca mă gândesc ce ar fi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.