Cei mai activi useri din categoria Religie pe 20 Februarie 2025 sunt:
Ce melodii creștine sa îmi pun că ton de apel dar sa sune cat de cat frumos și potrivit? Voi. S aveți? Daca aveți ton de apel creștin.
V- ar tine să puneți tonul asta de apel la telefonul vostru mobil? https://youtu.be/XdzAe1_yv2k De ce da? De ce nu? Daca nu, va rușinați de Iisus Hristos? Eu inca mă gândesc ce ar fi...? (mai mult)
Daca Dumnezeu cunostea viitorul, de ce a mai ispitit pe Adam si Eva cu Pomul Cunostintei Binelui Si Raului? Nu ne duce pe noi în ispita. De ce ispita in mijlocul gradinii si nu la marginea ei, ca ...? (mai mult)
Daca dispare rasa umana, dispar Satana si Dumnezeu(mor)?
Salut, stiu ca suna ciudat dar ceea ce o sa va spun sa nu credeti ca sunt nebun sau ceva de genul! Am visat un demon, pe lilith avea pentagrama întoarsă în frunte si o sărutam foarte sălbatic si...? (mai mult)
Am aflat că pot muri în somn oricând.Pentru că am apnee in somn.Sunt distrus, asta mi- a pus capac și vorbesc foarte serios.Mi se oprește respirația in somn și mă trezesc, sunt diagnosticat ...? (mai mult)
Dati- mi o speranță, o carte care da multa speranță. Pentru că aflat că pot muri oricand subit in somn.Stiu că Biblia da, dar uneori mi se pare greu de înțeles, îmi plac cărțile pe înțelesul...? (mai mult)
Daca nu sunt adventist ci ortodox pot face un curs prin corespondenta la ei prin Sola Scriptura?
Voi vă doriți viața veșnică?
Spuneti- mi din ce ați citit ce este după viața dacă mai este viața caci eu am o șansă medie nici mare dar nici mica sa mor cyrsnd in următorii ani deci din ce ați citit cam ce ați aflat că ...? (mai mult)
Voi cum v-ați pregăti pentru moarte?
Ce ai face in ultimul an de viață dacă ai ști că e ultimul? Întreb fiindcă ma apropii tot mai mult de cealaltă dimensiune fiindcă mi s- au mai adăugat 2 diagnostice fizice de la doctor:, apnee...? (mai mult)
Din cursurile spirituale de la librăria Sola Scriptura din cele cele 7 care sunt pur spirituale și religioase mă aleg cu ceva spiritual pentru suflet? Sau sunt prozelitism ieftin?
Ce părere aveți de școlile adventiste gen Institutul Sola Scriptura și librariile lor unde se fac și cursuru gratuite despre religie, sănătate, nutritie, familie etc Eu m- am înscris astăzi prin...? (mai mult)
Care e adresa Institutului Sola Scriptura Principal din București?
Cum se procedează cand faci curs online de la Sola Scriptura? Știu site- ul pe care îl faci dar cum rezolvi testele și parcurgi cursul și cum vad aceia că ai terminat cursul online, că nu înțeleg,...? (mai mult)
Oare ce secrete ale sănătății o sa aflu în cursul de la adventiști la care m- am înscris poștal chiar azi? Căci așa se numește cursul Secretele sănătății.Ce secrete ale sănătății...? (mai mult)
Pentru ce permite Dumnezeu existenta raului?
De ce nu-si respecta Isus familia? Cand maicasa si fratii lui voiau sa vorbeasca cu el, el a spus ca n-are nicio treaba cu ei, ci ucenicii sunt familia lui.
Daca as fi președinte as instaura creștinismul că regim de stat în România.Ce părere aveți? Ar fi bine? Ar fi rău?
Unde este școala/librăria Sola Scriptura în Galați?
In 2000 a fost SANSA cea mai mare a României când a candidat Vadim Tudor intrând în turul II împotriva lui Ion Iliescu iar românii nealegandu- l pe Vadim Tudor că președinte au ratat marea șansă...? (mai mult)
Nenorocitul de satan sau mizeria aia numita diavol, lucifer, vrajmas, necurat chiar nu are ceva mai bun de făcut decât să chinuie și să ispitească oamenii vrând să îi ducă la pierzare? E un ...? (mai mult)
Iisus Hristos este Dumnezeu Adevărat iar dumnezeul VT, Iahve este un abominabil, sălbatic si zeu brutal și răzbunător. Tu nu ai văzut brutalitati făcute de marele Iahve al tău din VT? Sunt chiar...? (mai mult)
De ce sa ne ceara Dumnezeu socoteala pentru pacatele noastre?
Astăzi, 27 ianuarie, când oamenii își amintesc de ororile holocaustului, de categoriile de oameni măcelariți de Hitler si ideile lui, vreau sa va intreb daca sunteti de acord, sau daca vi se...? (mai mult)
Maine seara mă duc la un curs la adventiști care se numește "Secretele Sănătății". Oare chiar voi afla secretele sanatatii? La modul cel mai sincer.As avea nevoie de sănătate.
Daca l- am înjurat pe diavol, vrăjmaș, lucifer cum vreți să îi spuneți într- o seară pentru faptul că îmi dă gânduri intruzive, rele, negative (TOC in termeni medicali) care îmi fac viața...? (mai mult)
Cum sa fii un căutător spiritual de succes? Adică să Îl găsești pe Dumnezeu, pacea și fericirea pe care o dă El.
Daca fac cursul de nutriție de la Institutul Sola Scriptura, online sau prin corespondenta pot fi macar "medicul" nutriționist al familiei, rudelor și cunoscutilor mei? O întrebare pe cat de sinceră...? (mai mult)
Cum se alege icoana la cununie si ce se face cu icoana dupa cununie? Unde trebuie sa o tii?
Ce înseamnă dacă visezi o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult? (Sora)
Cum se impaca crestinismul cu practicile pagane care au supravietuit vremii? Avem doua realitati: 1. pe de- o parte, riturile pagane creștinate, incluse in sarbatori care comemoreaza episoade biblice,...? (mai mult)
Https://youtu.be/WSZD9lmhUY4 In videoclip un crestin spune cum va veni apocalipsa si explica prin profetiile implinite si pare destul de credibil, aduce niste orgumente credibile si el sustine prin niste...? (mai mult)
Consideri că creștinismul e cea mai buna religie sau e cea mai mare a importanta? Daca e sa ne luăm după numărul de adepți din toate timpurile de când a apărut de acum 2000 ani creștinismul e...? (mai mult)
Întrebare pentru atei. Nup, nu e vreo încercare de manipulare, de altfel sunt agnostică și nu- mi pasă în ce crezi sau nu crezi atât timp cât ești om. Întrebarea mea e de ce unii atei scriu...? (mai mult)
Cand l-au prins pe Isus, el a zis ca Taica-su ar putea sa-i puna la dispozitie o legiune de ingeri. Pai daca era el Dumnezeu mai spunea el lucrul acesta?
De ce spune Isus in Apocalipsa ca este luceafarul de dimineata? O fi el dracu sau fiul dracului?
Ce părere aveți de melodiile creștine? https://youtu.be/5s_dkyo_oZo Mie îmi dau atâta liniște și alinare..precum cea de mai sus. Dar mai sunt foarte multe de genul. Nu contează că sunt...? (mai mult)
Salut tuturor. Aș vrea să întreb dacă există posibilitatea să mă reîncarnez într- un alt corp după ce mor la bătrânețe. Știu că noi creștinii credem doar în rai și iad, dar eu cred și...? (mai mult)
Isus, pe cruce, aproape de moarte, a strigat la Dumnezeu ca de ce l-a parasit. Pai Isus nu trebuia sa fie mai puternic? Putini oameni sunt asa slabi in fata mortii.
Eu am propria mea religie inventata de mine pentru că așa simt eu că e bine confirm intuitiei mele, convingerilor și logicii mele precum și a propriilor sentimente despre religie și crestinism.Religia...? (mai mult)
Va e frica de Dumnezeu? De ce trebuie sa avem frica de El și nu dragoste sau simpatie? Dumnezeu nu e fioros, El înseamnă iubirea, in cartea Conversații cu Dumnezeu de Neale Donald spune că Dumnezeu...? (mai mult)
Am o întrebare, legata de Biblie, potopul a distrus absolut totul in afara corabiei lui Noe și celor din ea?
Ce avea comunismul cu creștinismul? Nu prea ii simpatizau pe creștini comuniștii.De ce?
De ce trebuie sa existe moartea? Mă îngrozește.Frumusetea vieții e umbrită de conștientă că oricând poți muri. Eu am tanatofobie și nu știu ce să mai fac ..moartea e pentru mine cel mai mare...? (mai mult)
Ați vrea să aveți conversații așa cum a avut Neale Donald Walsch dialoguri cu Dumnezeu? Voi sa întrebați El sa răspundă prin channeling...
Chiar asa ne pedepseste Dumnezeu daca nu ne punem ambitia in planul Lui? Ne trimite in iad, unde o sa ardem ca o torta si unde o sa muncim pe vesnicie? Pai va dati seama ce frica trebuie sa avem noi de...? (mai mult)
Cate icoane aveți în casă?
Cum arată raiul? Vreau sa ajung acolo, îmi doresc mult sa ajung in Paradis dar sunt sigur că nu am nicio șansă...Cum fac sa am una? Totuși pot primi Raiul in dar? Așa am înțeles că pot produce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati